• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydınlarrr :KK200:

Bana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyle 🤦‍♀️ aynen normalde sevdiğim bir arkadaşım herkesin içinde böyle sordu 🤬

mikanım bu soru bende gülümseme yarattı şöyle ki arkadaşının söylemek istediğini anladım sanırım, sen biraz bahtsız hamile kalan öğretmen olarak kendince ufak bi şaka yapmak istemiş bence :) doğum izninin yaz tatiline denk gelmesi mevzusu yani

günaydınlarrr :KK200:

mikanım bu soru bende gülümseme yarattı şöyle ki arkadaşının söylemek istediğini anladım sanırım, sen biraz bahtsız hamile kalan öğretmen olarak kendince ufak bi şaka yapmak istemiş bence :) doğum izninin yaz tatiline denk gelmesi mevzusu yani
Ya kırılmadım arkadaşa güldük ettik ama herkesin içinde sorması beni kızdırıyor bi de yok diyorum inanmıyor her fırsatta soruyor🙈

Kırtasiye düzenimiz bu şekilde

Eklentiler

• 20241015_155010.webp
    20241015_155010.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 54
Markete gittim bugün haftalik alışverişimi yaptım.
Sonra eve geldim dinlendim kızımı aldım
Bakım ürünlerimi sipariş ettim biten ve bitmek üzere olanları
Güle güle kullan canım neler aldın (meraklı ben 🤭) çalışma masasının düzenine bayıldım. Hafta sonu ödevlerini zor bulduk biz masanın üstünden 😂
Kalemle masaya delik açmış 😂 bide kalem şeklinde silgi almıştı onu kalemtıraşla açmış her yer silgiydi 😅

Güle güle kullan canım neler aldın (meraklı ben 🤭) çalışma masasının düzenine bayıldım. Hafta sonu ödevlerini zor bulduk biz masanın üstünden 😂
Kalemle masaya delik açmış 😂 bide kalem şeklinde silgi almıştı onu kalemtıraşla açmış her yer silgiydi 😅
normali buydu di mi? :D hani ödevleri bulamamak falan :D:D:D

Bugün banyomu paylaşayım istedim.
Etraf dağılmadan bol bol fotoğraf çekiyim 😅
Uzun uzun yazmayayım sormak istediğiniz varsa cevaplarım temizlik bölümündeki rafı boyasam efsane olurdu seneye artık.
bence o senin tarzın uymuyor. onun yerine o yeşil raf/dolap gibi bir şey gerekli.

Back
X