• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi ablamız limon yağı yaptı kendi. sir ağdaya gidiyordu ve kendi yağını götürüp ağda sonrası ve devam eden 3-7 gün daha sürüyordu o yağdan. tüyleri çok azalmış. acaba yüzde de etkili olur mu, sir ağda ile aldırıp onu sürsen işe yarar mı ki?
Ya deneyeyim limon yağı hiç duymamıştım

Mikan Mikan arkadaşın patavatsızmış. İnsan o an şaşırıyor bir cevap veremiyor ama düşününce bu bana ne demek istedi diyorsun. Yani sanki sürekli doğuruyorsun demek istemiş. Hamile kalma ayların, yaş aralığın geldi ne demek olabilir

Selamlar
Yapılacak birkaç iş gözüme takıldı ama yarına planladim o işleri
Bol bol dinlendim
Oh çok iyi yapmışın dinlen tabi 🤩Ben bugün nasıl geçti anlamadım ya hiç bişey yapamadım yemek yap bulaşık çamaşır ev süpür spor yaptım. Kitap okuyamıyorum kaç gündür yarında misafirlerim var kısır yapcam 🤤 cuma günü dinlenirim umarım inşallah 😂😂

Oh çok iyi yapmışın dinlen tabi 🤩Ben bugün nasıl geçti anlamadım ya hiç bişey yapamadım yemek yap bulaşık çamaşır ev süpür spor yaptım. Kitap okuyamıyorum kaç gündür yarında misafirlerim var kısır yapcam 🤤 cuma günü dinlenirim umarım inşallah 😂😂
Eline sağlık zaman çabuk geçiyor 😊

Kakeibo metodunu uyguluyorum bir aydır.
Ev defteri tercümesi.
%35 tasarruf vadediyor.
Kağıt kalemle tek tek harcamaları yazmak önemli kısmı
Öncesinde bütçeyi ne kadar nereye harcanması gerektiğinin hedefleri belirlenip ona göre limiti asmamaya dikkat etmemizi sağlıyor.
Böyle antin kuntin işleri sevdiğimden benim hoşuma gitti. Denemenizi tavsiye ederim.👍

Hedeflerim
Zorunlu ödemeler- telefon faturası
Alışveriş bütçesi- bakım giyim
Birikim- uzun vadeli hedef
Gezi tatil birikimi.- en az 10 bin birikim
Exra harcamalar - hediye acil durum vs.
Market bütçesi

Böyle bir defter almıştım
İlk sayfaya fiş faturaları koyuyorum sonra eşim ödemesi gerekenleri hesaplıyoruz ben kendi harcamalarımı yazıyorum kağıda

Eklentiler

• 20241016_221747.webp
    20241016_221747.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20241016_221726.webp
    20241016_221726.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Diğerlerini de bu şekilde etiketledim
Biriktikçe altın veya dolar euro alacağım.
Bazı yerler boş çünkü önümüzdeki ayın gelecek olan parasını kullanmaya devam ediyorum kredi kartından harcamak durumundayım malesef 🙄

Eklentiler

• 20241016_222121.webp
    20241016_222121.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 20241016_222045.webp
    20241016_222045.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20241016_222026.webp
    20241016_222026.webp
    6 KB · Görüntüleme: 29
  • 20241016_221958.webp
    20241016_221958.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20241016_221924.webp
    20241016_221924.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20241016_221843.webp
    20241016_221843.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 32
Mikan Mikan arkadaşın patavatsızmış. İnsan o an şaşırıyor bir cevap veremiyor ama düşününce bu bana ne demek istedi diyorsun. Yani sanki sürekli doğuruyorsun demek istemiş. Hamile kalma ayların, yaş aralığın geldi ne demek olabilir
Evet evet onu demek istiyor arka arkaya doğurunca yapışıp kaldı üzerime bu mesele 😓

Günaydınlar 🌸
Dün öğrencileri kitap fuarına götürdük. Keyifli bir gündü. Akşam bir geldim evde usta vardı banyonun duşa kabin kapısı kırılmıştı onu taktı tavana da alçıpan mı ne deniyorsa ondan taktı. Ama banyo inşaat pisliği bildiğiniz berbat durumdaydı usta da terliği ile girmiş içeri, delirecektim ya 😭 hiç oturmadan temizliğe bir giriştim ki yorgunluktan baş ağrısı başladı yemek banyo derken bi güzel uyumuşum ama 🥲
Çocuklara kitap ve kutu oyunları aldım oğlumun doğumgünü için. Kendime bir şey almadım keşke alsaydım 🙈😅

Günaaayydınn arkadaşlar. Yazmanın etkisi sanırım. Dün planladığım hedeflerimi gerçekleştirdim çok şükür. Dolaplar tolarlandı,uyku öncesi evi temiz bıraktım vs.

Bu günün hedefleri;

Gün içinde bol sıvı alıp sıkı çalışmak
Akşama beslenme için poğaça ve kek yapıp dolaba koymak ve
Yüz maskesi yapmak

Güzel bir gün olsun hepimiz için.

Günaydınlar 🌸
Dün öğrencileri kitap fuarına götürdük. Keyifli bir gündü. Akşam bir geldim evde usta vardı banyonun duşa kabin kapısı kırılmıştı onu taktı tavana da alçıpan mı ne deniyorsa ondan taktı. Ama banyo inşaat pisliği bildiğiniz berbat durumdaydı usta da terliği ile girmiş içeri, delirecektim ya 😭 hiç oturmadan temizliğe bir giriştim ki yorgunluktan baş ağrısı başladı yemek banyo derken bi güzel uyumuşum ama 🥲
Çocuklara kitap ve kutu oyunları aldım oğlumun doğumgünü için. Kendime bir şey almadım keşke alsaydım 🙈😅
Tadilat işleri çok sinir bozucu süreç ama bitince güzel oluyor
Eline sağlık 😊

Back
X