- 19 Şubat 2021
- 6.742
- 19.330
- 198
- 39
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun Mikan
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ellerine sağlıkSabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı evden.
Sabahtan yatakları topladım giyindim kahvaltı hazırladım
Baktım araba buz tutmuş çantaları aldım aşağıya indim o sırada Eylül hazırlandı.
Bırakıp geldim.
Dünden yapmam gereken temiz bulaşıkları yerleştirme ve bol bol camasir katlama işini yaptım.
Kahvaltımı yaptım
Odaları toplayıp mutfağı oturma odasını süpürdüm
Diğer odaları da robot süpürüyor
1 Saat kadar vakit ayırdım kendime.
Farklı iklimlerde yaşıyorsunuzEllerine sağlık
Araba buz mu tutmuşben hala kısa kol giyiyorum okula gelirken
Geçmiş olsunFarklı iklimlerde yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun mikan. Benim kız da öksürüyor, burnu akıyor. Ben öksürüyorum. Babası epey hasta. Ailece dökülüyoruz.
Sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlar gittim. Sonra market alışverişimi yaptım. Öksürük halsizleştirdi ama, yoruldum.
Burası da hala 20 derecelerde kış gelsin biraz soğusun hava artıkEllerine sağlık
Çok çok geçmiş olsun size deFarklı iklimlerde yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun mikan. Benim kız da öksürüyor, burnu akıyor. Ben öksürüyorum. Babası epey hasta. Ailece dökülüyoruz.
Sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlar gittim. Sonra market alışverişimi yaptım. Öksürük halsizleştirdi ama, yoruldum.
Böyle iyi yaBurası da hala 20 derecelerde kış gelsin biraz soğusun hava artık
Geçmiş olsun sizedeFarklı iklimlerde yaşıyorsunuz
Gece 0 derece bazen -1 oluyorEllerine sağlık
Ben de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyorGünümü ve rutinlerimi düzenlemeye çalışıyorum bu aralar birçok notlar aldım.
Hepsini tek tek paylaşmak istiyorum
1. Mutfağı akşam topluyorum mutlaka burada sorun yok ama temizleri yerleştirmek sabaha kalması karmaşık hale getiriyor. İki gündür akşam makine bitince yerleştirdim ve sabahları daha kolay oldu.Sabahlarımız oldukça yoğun geçiyor.
Makineyi açınca o boşluğu görmek bile efsane
Bugün sabaha bıraktım temizleri ve yine zorlandım.
Akşamdan makineyi boş bırakma işini alışkanlık haline getirmek istiyorum.
Her günün böyle güzel geçsinSelam kızlar, çarşamba nöbetçiydim, perşembe de gezdik annemle, bir kaç bir şey aldık ona, gelinimizin doğum günüydü ona bi hediye aldık falan derken çok eğlenceli bir gün geçirdim.
her nöbet sonrası bi başağrısı ile cebelleşiyordum ama bu sefer şükür ki iyiydim. alışıyo muyum neyim.
Sofrayı toplayınca çalıştırıyorum mutlakaBen de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?