Geçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım

Eklentiler

• IMG_20241104_101859.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 40
Tutunamayanlar da aynı yazar genelde iç dünyasından bahsediyor arada normal hayattan bahsederken akıcı oluyor ahaa diyorsun tamam güzel gidiyor sonra çok derinlere gidiyor hızlı okuyunca ne dedi bu ne olmuş diye kalıyorsun.

Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun

Bol bol altınların olsun inşallah
Darısı bizlerin başına

Geçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım
Ya dün benim kedim de çok acayip davrandı
Eşim tararken birden saldırdı kanattı kolunu

Sonra benim yanımda yatıyordu koltukta azıcık öpüp seveyim dedim
Elime saldırdı bırakmıyor her yerimi ısırdı yırttı kanattı

Gece yanıma gelir yatar eşimin yanına yatmaz çok hareket ediyor diye
Bu sefer aramıza girdi yattı biraz sarıldım öptüm sonra arkamı döndüm
Sinirlendi saçıma sarıldı tırnaklarını kafama geçirdi saçımı cekip koparmaya calışıyor

Sakin sakin bekledim sesimi çıkarmadan
Bıraktı çok şükür arkasından gittim ağzına yüzüne saç geldiyse yutmasın diye

Ya niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .

Ya niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .
Benin aklıma da geldi ama ben hep başka kedileri severim canına tak ettiyse bilemeyeceğim tabi

Eşim sen çok şımartıyosun ondan böyle diyor

Milletin kedisi sevsin diye şekilden şekile giriyor bizimkini bırak sevmeyi izin vermese evde yaşayamacaz o hale geldik diyor

Çok konuşma gerçekten atılacaksın evden dedim

Sanki dün lücifer gibi davranan kendisi değilmiş gibi ponçik ponçik yatıyor

Kızlar balık yağı konusunda danışmak istiyorum size

Oğluma möllers kullandım
Carlson du galiba yanlış yazmadım umarım onu kullandım
Araştırırken krill oil varmış tablet şeklinde onun daha iyi olduğunu okudum onu doktora sorup öyle alacağım
Aranızda kullanan yada tanıdığı biri kullanan oldu mu

kızgınlık dönemidir, o zamanlar biraz agresif oluyorlar diye biliyorum.

Sabah eşimde saldırıya uğramış noluyo acaba bunlara dolunay felan mi var

kitapları amazon, DR ve bkmkitap, kitapsec arasında karşılaştırıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…