Selamlar
Bu hafta durgun geçti kendime gelemedim
Ve iyi hissetmek için çabada göstermedim bazen durmak gerekiyor

Bugün bile birsey yapmak gelmedi içimden.
Kahvaltıdan sonra dedim ki bir yerden başla ve istersen devam et.
Güzel hareketli müzikler açtım ve istediğim gibi evimi mis gibi yaptım. Kahvemi içtim.
Kar yağacak olması biraz heyecanlandırdı galiba etkisi olabilir

Sonra bakım yaptım.
Kremlenirken mum yaktım ve sakin bir müzik açtım 15 dk terapi gibi iyi geldi

Soğuk günlerde böyle güzel bir ortam hazırlamayı seviyorum
Yazın daha enerjik olduğum için dizi izlerken bakım yapıyorum.
Ruh halime göre her türlü ortamı olusturuyorum.

Tabiki de menü de köfte tavuk var.
İş yaparken pratik olmalı dimi Scss94 Bir menü klasigimiz oldu dimi
Izgarayı deneyeceğim bakalım

Kar çok güzel yağıyor...

Gittim...

Ne güzel İnşallah buraya da kar yağar
Afiyet olsun canım

öğretmenler günün kutlu olsuuun
Kitabı çok merak ettim sipariş edeyim bugün
Çok teşekkür ederim aslında kütüphane yakınsa gitsen vardır diye tahmin ediyorum klasik sonuçta , kitap durağan ilerliyor hep bir çaba var ama duygular güzel işlenmiş tavsiye ederim

Sabah okulla kahvaltımız vardı, çocuklar oynarken kahvaltıdan sonra bahçede çay kahve içip sohbet ettik, öğretmen arkadaşların eşleriyle çok görüşmüyoruz ama benzer kafa yapısında insanlar olmamız hoşuma gitti güzel zaman geçirdik

Eve geldik pazara gittik oğlumla, sonra hadi kek yapalım dedim
Bir tuzlu bir tatlı kek yaptık yanına çay hadi akşam yemeği bu olsun dedim tembellik yaptım

Fırtınalı bir hava var, kapalı havalarda bazen içim sıkılır ama bu defa evdeyim huzurluyum diye kendime hatırlattım dışarıyı izlerken

Çok teşekkür ederim aslında kütüphane yakınsa gitsen vardır diye tahmin ediyorum klasik sonuçta , kitap durağan ilerliyor hep bir çaba var ama duygular güzel işlenmiş tavsiye ederim
Olabilir kütüphaneden bakayım Amazonda baktım diğer klasiklere göre pahaliydi Kitabım bitince siparis edecektim önce kütüphaneye bakayım

Günaydın kızlar, karın keyfini çıkardık resmen, bizim evin civarına çok rahat 40-50 cm kar yağdı, sanki merkezde yaşamıyor gibi merkezde 10 cm bile değildi kar bize torpil geçip keyfini iyice çıkarmamıza sebep oldu çok mutluyduk ta ki sabah arabamı çıkarana kadar

hafta sonu temizlik vardı, sil süpür tertemiz oldu her yer, bende aklıma takılan yerleri yaptım, yazlıkları kaldırmıştım ama yine de bazı spor ayakkabılar falan duruyordu, botların bazısını henüz çıkarmamıştım, onları hallettim, uzun kabanlarımı falan çıkardım iyi oldu.

dün de 2 makine çamaşır yıkadım, evden çıkacak gibi olmayınca evden bir şeyler yaptık, ev yapımı hamburgerle herkes mutlu oldu. okullar da tatil olunca annem geldi bize, çamaşırlarımı kaldırmış saolsun, bugün kar keyfi yaparlar artık başka bi iş yok nasıl olsa evde.

Yeni hobime de bi hayırlı olsun alırım, küçükken bizim ev ekonomisi dersimiz vardı orta okulda, neler yapmışız ya, o zaman çok sevmiştim, markette denk gelince dayanamadım aldım.

Çocuklar da çok sevdiler, büyük kızıma biraz verdim yap diye, bende onun yaşlardaydım, becerebildi az çok ama minik kızım merakla başında bekliyor çok beceremez daha o.

Şimdi okullarda yine olsa bu dersler.
Hem el emeği hem terapi oluyor

Birazdan dışarıya çıkacağım
Kızıma beyaz üst alacağım vardı ama leke olmuş çıkmadı ve okul pantolonu kısa geliyor 2 pantolon 1 üst alacağım ve kışlık çorap
Bu yıl keşke yenileseydim bazı işleri zamanında yapmayınca geç te olsa yapmak durumunda kalıyorsun

Öğretmenler günü için okulda programa katılacağım ve markete gitmem gerek.

Kargom gelecek kazagim ve kızımın boyama kitapları umarım ben evdeyken gelirler

Diğer günler hafta sonu annemler gelebilir bizde kalabilirler, perşembe Köye gideriz
Salı çarşamba boş günüm.

Şimdi okullarda yine olsa bu dersler.
Hem el emeği hem terapi oluyor
kesinlikle katılıyorum, gerçi kızımın okulunda atölyelerde çoğunu yaptılar eksik kalmadı ama yşne de bizim o dönemde yaptıklarımız da çok öğretici ve eğleneliydi, etek bile diktim ben sonrasında iş teknik dersi vardı, kitap kaplamalar, ahşap kesmeler kesinlikle benim adıma unutmadığım etkinlikler olmuştu.

Sizin kar keyfinin ayazı bizi vurdu donuyoruuuz
Manzaralarınız harika benim yerime de bir kahve için
ayy ayaz hiç sevmediğimmm, haklısın kesinliklee.
Öğretmenler günü için okulda programa katılacağım ve markete gitmem gerek.

Kargom gelecek kazagim ve kızımın boyama kitapları umarım ben evdeyken
kazağını merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…