Slmlar
Bugün bütün gün elektrik kesikti.
Gün vardı oraya geçtik oğlanlarla.
Hediyeleştik bugün hediye aldığım arkadaşım da bana hediye almış.
Çekiliş yaptığımız gün göz göze gelmiştik tahmin etmiştim birbirimize çıktığımızı😂

Seneye gün grubuna katılmayı düşünmüyorum. Ortam beni boğmaya başladı. Biraz değersizlik duygularıyla da cebelleşiyorum bu aralar ondan kalabalık beni basıyor.

Eve geldim. Çocuklar yemek yedi, mutfağı topladım. WC lavabo yıkadım. Kurutmaya çamaşır attım. Makineye de yeni çamaşırlar.
Mısır patlattım çocuklara film açtım.
Çayımı içiyorum. Kitap okuyacağım ben de.
Gün hiç sevmem bende kalabalıkta başim ağrır boş ver istemiyosan katılma 🥰

Kızlar çocuklar akşam sürekli bi etkinlik yapmak istiyor, onu yapsak sürekli atıştırmalık istiyorlar. Takdir edersiniz ki ben de çalışıyorum. Akşam özellikle yemekten sonra dinlenmek çayımı içmek istiyorum. 1 tane oyun oynuyoruz mesela bu aralar tombala oynuyoruz. Sonra atıştıracak bir şeyler de veriyorum meyve çerez vs. Ama talepler bitmiyor. Kendi kendilerine oynama şekilleri de akşam akşam top oluyor ya da gürültülü parıltılı şeyler 😂 odanızda oynayın diyorum yok asla 😅 nasıl bir düzen rutin oluşturabilirim sizce ? Huzurlu bir akşam için ne önerirsiniz? 🙈

Kızlar çocuklar akşam sürekli bi etkinlik yapmak istiyor, onu yapsak sürekli atıştırmalık istiyorlar. Takdir edersiniz ki ben de çalışıyorum. Akşam özellikle yemekten sonra dinlenmek çayımı içmek istiyorum. 1 tane oyun oynuyoruz mesela bu aralar tombala oynuyoruz. Sonra atıştıracak bir şeyler de veriyorum meyve çerez vs. Ama talepler bitmiyor. Kendi kendilerine oynama şekilleri de akşam akşam top oluyor ya da gürültülü parıltılı şeyler 😂 odanızda oynayın diyorum yok asla 😅 nasıl bir düzen rutin oluşturabilirim sizce ? Huzurlu bir akşam için ne önerirsiniz? 🙈
Aynen yaa akşam ekstra bi enerji geliyor çocuklara 😂

Sağol canım
Aslında faranjitim başladı ilaç kullanıyorum halsizlik yapiyor ama yavaş yavaş yapacağım işleri.
Geçmiş olsun mia
Kahvaltı sofrasını toplayıp nevresim değişti
Süpür sil işlerine birazdan başlayacağım.
1 tane elbise eledim.
Ben de kıyafet dolabıma el attım 7 parça eledim.

Şimdi ben uyuyan prensesim siz de yedi cüceler diyeceksin
Battaniyeni alıp yatacaksın

Ama bu prenses öyle bir öpücükle filan uyanmaz uykusu bölününce de çok sinirli olur dıyeceksin
Ben eşimle ikisine siz oynayın ben sizin yatakta yatan ayakları olmayan anneniz olayim diyorum tövbe estağfurullah 😆😆

Günaydın kızlar

Uyanın artık 6 da yazacaktım dedim az daha uyusunlar kıyamadım :KK53:

Ben uyandım oğluma kahvaltı hazırladım onu durağa bıraktım
Kedicikleri besledim
Mutfağı toplayacağım yârın misafirlerim var
Temizlik yemek işleri ile uğraşacağım

Eşime camları sildireceğim
Marketten bir kaç eksik var onları alacağım
Beslediğim sokak kedilerime yeni yıl hediyesi alacağım yaş mama ve ödül maması🥰

Onların da yeni yılını kutlayacağım yarın ❤️❤️

Yeni yıldan sonra evi kolilemeye başlıyorum😬

Günaydınlar 🌸
yeni yılda benim de misafirlerim olacak. Ama yemeği herkes ailesi ile yiyip saat 9dan sonra bizde toplanacağız. Çocuksuz olacağı için dün arkadaşta çocuklara kutlama yaptık sadece çocukların katıldığı bir parti. Çok eğlenmişler.
Ama büyük oğlum gece istifra etti. Aburcuburu çok kaçırmış sanırım. Sabah okula göndermedim kendini iyi hissetmiyormuş. Kızım partiye katılmadı ama o da saat 3 ten beri kusıyor 😞
Şimdi daha iyi sanırım ben okuldayım.

Günaydınlar 🌸
yeni yılda benim de misafirlerim olacak. Ama yemeği herkes ailesi ile yiyip saat 9dan sonra bizde toplanacağız. Çocuksuz olacağı için dün arkadaşta çocuklara kutlama yaptık sadece çocukların katıldığı bir parti. Çok eğlenmişler.
Ama büyük oğlum gece istifra etti. Aburcuburu çok kaçırmış sanırım. Sabah okula göndermedim kendini iyi hissetmiyormuş. Kızım partiye katılmadı ama o da saat 3 ten beri kusıyor 😞
Şimdi daha iyi sanırım ben okuldayım.
Geçmiş olsun mikancım belki de abur cuburdan değildir salgın olabilir

İyi yapmışsın evde dinlenir

İyi eğlenceler şimdiden☺️

Back
X