• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar bende sabahtan neri temizlik yaptım😃😃
Mutfak dolaplarını detaylı sildim camını fırınıda temizledim
Koltukları sildim
Tüm evi süpürüp sildim
Wc banyo da yıkadı tozları aldım :KK76: :KK76:

Yemek olarak da kısır ve çorba yaptım
Büyük kızıma da buzluktan üçliköfte
Şimdi küçüğümün dersine bakıyorum🤣🤣🤣

limon reçeli kaynıyor ocakta mis gibi koktu 😍
Okuldan geldim
Mutfağı topladım
Şehriye çorbası yaptım
Eşim balık getireyim diyince limon reçeline giriştim
Çamaşır yıkadım şimdi kuruyor
Akşam birkaç parça ütü yaptım mı tamamdır

Elinize sağlık kızlar bu hafta herkes pek hamarat 😊

Kolay gelsin dinlen artık 😊
Spor olarak ağırlık çalışıyor musun ?
Sağol canım 😊Evet ağırlıkla yaptım dün de
3 ve 5 kilo ağırlıkla yapıyorum ayak bileği ağırlığı var ,birer kiloluk ağırlık var ama onu fazla kullanmıyorum

Günaydın kızlar
Ben de evi toparladım. Lavabo wc temizledim. Akşam sularımız kesikti, bir kaç bulaşık kalmıştı onları yıkadım. Makineye çamaşır attım. Kahvaltı yapıcam ama hiç canım istemiyor. Bugün kapıları silicem. Böylece listemdeki yapılacak işler tamamlanmış olacak.
Sonra kitap okurum.

Kendime yeni yıl hediyesi saat ve gözlük aldım.
Kızıma boya kalemleri aldım.
Anneme ve eşime de alacağım başka alınacak birsey yok bu ay.
Güle güle kullanın canım ben de oğluma lego aldım bide peluş oyuncak istedi onu aldım kendime bişey almadım 😅Bu ay bitti zaten kız artık önümüzdeki aylara bakalım 😆

Bu yıl ağırlık denemek istiyorum.
Bir araştırayım 😊
Direkt ağırlıkla başlamak zor olabilir canım önce pilatese başlarsın birer kilo artırarak devam edersin kasların zaten şok olacak 😅ağırlığı kademeli olarak yükseltirsin

Direkt ağırlıkla başlamak zor olabilir canım önce pilatese başlarsın birer kilo artırarak devam edersin kasların zaten şok olacak 😅ağırlığı kademeli olarak yükseltirsin
Birden zorlamam az az başlarım ısınma hareketi sonra ağırlık derken bakarım duruma 😁

Ben de işlerimi bitirdim ekstra bir şeyler çıktı onları da yaptım, bir makine daha çamaşır attım yıkamaya.
Temizlik yapınca oje dayanmaz tabi baktım bozulmuşlar onları da yeniledim🤣
Şimdi biraz kitap okuyacağım..

Back
X