- 19 Şubat 2021
- 6.238
- 17.283
- 198
- 39
Nasıl olacakmışSistem de değişiyormuş. Nasıl olacak bilemedim liselere giriş sınavı olmayacakmış öğretmen biraz bahsetti. İyi mi olacak kötü mü olacak. Yani uygulanabilir olsa çok güzel aslında ama ...
...Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor
Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkınNasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor
Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Hep beraber göreceğiz deseneŞimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkınOrtak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama
Amin canım inşallahHep beraber göreceğiz desene
Haklarında hayırlısı olsun inşallah
Çevreme soruyorum eşya ayırdım kime verebilirim diyeMerhaba
Minimal yazısını görünce bi bakayım dedimkullanilmayan eşyaları nereye veriyorsunuz kızlar
Bende sanal marketten aldım yine her şeyi eşim yarında çalışacak maalesefBugün markete gideceğim.
Eşimde sebze alisverisi yapacak.
Bunun dışında başka işim yok günlük isler dışında. Aslında var da acelesi yok
Ev daha yorucu, tüm duzeni kontrol et yemek yap çocukla ilgilen birkaç parçaya bölünüyorsun .Bende sanal marketten aldım yine her şeyi eşim yarında çalışacak maaleseftatilde daha yoğun çalıştı tek başıma çocukla yorulmus olabilirim biraz
Haftaya izin al dedim eşime izin alamam dedi o zaman ben alayım bi kaç gün dinleneyim dedim
Gerçekten öyle . Neyse sağlık olsun bide ikinci çocuk olsaydı napardim deyip kendimi teselli ediyorumEv daha yorucu, tüm duzeni kontrol et yemek yap çocukla ilgilen birkaç parçaya bölünüyorsun .
Allah isteyene versin nasip kısmetGerçekten öyle . Neyse sağlık olsun bide ikinci çocuk olsaydı napardim deyip kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?