Markete hep ben giderim çünkü esime bir kere deterjan alirmisin dedim. tek tek hesaplamis tablet kaç tl ye geliyor diye birde indirim zaafı var indirimli birsey görünce fazla fazla alıyor.Afiyet bal olsun
Ben de çok sık market pazar gitmiyorum belki de o yüzden fiyatlar böyle fazla geliyor
Sürekli gitsem alışırım market pazar fiyatlarına
İndirim görünce benim eşim de aynısıMarkete hep ben giderim çünkü esime bir kere deterjan alirmisin dedim. tek tek hesaplamis tablet kaç tl ye geliyor diye birde indirim zaafı var indirimli birsey görünce fazla fazla alıyor.
Benimde gittiğim market belli aldığım markalar belli o yüzden alıp çıkıyorum.
Bazen denk geliyor indirimli ürünler.
Pazar da gittiğim tezgahlar bellidir oradan alıyorum. Yazin zaten birkac kere cikiyorum sonra koyden geliyor sebzeler. O yüzden fiyat kiyaslayacak bir veri elde edemiyorum.
Burada da pahalı malesef herşey. Her ay fişleri kontrol ediyoruz ödeme günleri.
Girdik ama yine deNolmuş böyle yaaa
Bu sefer de girmeyelim diye kapıyı kapatmışlar
Himm tam benim okuyamiyacağim bir kitapmişGünaydınlar
Notre Damme’ın Kamburu’nu dün bitirdim. Çok güzeldi tavsiye ederim. Victor Hugo’nun tarzı Sefiller’dekine benziyordu.
Yine önce karakterleri birbirinden bağımsız tanıtıyor. Sonra araya tarihi, siyasi vs bir bölüm koyuyor. Burda da mimariye dair uzun bir bölüm vardı(bu bölüm biraz zorlayıcı oluyor okurken). Onu atlattıktan sonrası çok akıcı, karakterleri çok güzel bağlıyor. Ben çok beğendim
Ben de Yaa deli oldumBildirimleri göremiyorum ben nerde olduğunu gören varsa söylesin bi Allah rızası için
Bildirimleri göremiyorum ben nerde olduğunu gören varsa söylesin bi Allah rızası için
Girip girmediğimi bile zor anlıyorumBildirimleri göremiyorum ben nerde olduğunu gören varsa söylesin bi Allah rızası için
Kolay gelsinBugün yeni eve gitmedim eşimin kardeşi gelecekmiş onunla yapacaklar bazı yerleri
Ben kolilemeye devam
Yemek oğlum ve kendim için yaptım
Yeşil mercimek çorbası
Kıymalı karnabahar
Salata yeşil soğansız
Bir makine çamaşır yıkanacak
Bulaşık makinesini doldurdum yıkadı boşalttım
Evde 4 takım Türk kahvesi fincan takımı var
Ama Türk kahvesi içen yok onları ayırdım anneme götüreceğim
Şimdi çamaşır katlamaya ve nevresimleri değiştirmeye gidiyorum
Eline sağlıkBugün yeni eve gitmedim eşimin kardeşi gelecekmiş onunla yapacaklar bazı yerleri
Ben kolilemeye devam
Yemek oğlum ve kendim için yaptım
Yeşil mercimek çorbası
Kıymalı karnabahar
Salata yeşil soğansız
Bir makine çamaşır yıkanacak
Bulaşık makinesini doldurdum yıkadı boşalttım
Evde 4 takım Türk kahvesi fincan takımı var
Ama Türk kahvesi içen yok onları ayırdım anneme götüreceğim
Şimdi çamaşır katlamaya ve nevresimleri değiştirmeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?