Beni de sürekli link verenler sıkıyor. Ünlüleri falan da takip etmem.
ay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.
Genellikle pilates yapıyorum 2 gün kardiyo yapıyorum ağırlıkla bacak kol felan çalışıyorum . Ama yetersiz beslenmisim onu fark ettim bu hafta çok kilo verdim 😬😬
Yüzün çökmüş felan dediler moralim bozuldu bugün 😓
Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip et Scss94 Scss94 zaten güzel :KK200:
Spor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim var 😂 kısır yapmak gibi 🤣🤣 canınız çekmesin ama paylaşıyorum 🙈
mikaaaan efso olmuş bayıldımmmm :nazar::nazar:
Geçen sene benim oğlanların arkadaşının doğum gününe gittik, bizim de aile dostlarımız hani hediyemizi falan aldık ama çocuklar kendileri resim yapıyor işte futbolcu kartlarını falan paketliyorlar vs. Bunlara da yeni boya kalemleri almıştık. Biri içlerinden beyaz olanı diğeri gri olanı seçmiş hediye etmek için🤣🤣🤣 kullanmayacaklarına kıymışlar sadece 🙈😂😂😂 neyse böyle böyle bilgisayar hediye edecek seviyeye gelirler mi bilmem😅
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Cumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım 🙈

Tatilde banyoyu, mutfak dolaplarını, camları, perdeleri hallettim

Cuma cumartesi ikramlıkları yapacağım

Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim

Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi 😍
nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.
Tüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarım🎂 (malum kovalar)
benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyor :cry:

Bu kış makyaj malzemelerini yenileyeceğim.
Hergün makyaj yapmadığın için bitmiyorlar
Hele far paleti evladiyelik olur.
Evet far paleti kırılırsa bitiyo sadece 😁😁
Bende küçük tekli farlardan istiyorum palette kullanmadığım çok renk oluyo
Makyaj tarzımı degistirdim bu yıl siyah kalem yerine kahverengi kalem kullanıyorum ruj yerine dudak kalemi kullanıyorum ruj bana hiç yakışmiyo zaten 😆

İkizim ve beeen ne kadar tatliyiz yaaaa 😁😁
Dün annem gönderdi sizinle paylaşayım dedim 🤭

Eklentiler

• IMG_20250205_105824.webp
    IMG_20250205_105824.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 27
ay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.

Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip et Scss94 Scss94 zaten güzel :KK200:

mikaaaan efso olmuş bayıldımmmm :nazar::nazar:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.

benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyor :cry:
Benim bı moralim bozuldu eve gelince aynaya baktım kendimi motive ettim yok kız gayet güzelsin boşver dedim 😆😆

Evet far paleti kırılırsa bitiyo sadece 😁😁
Bende küçük tekli farlardan istiyorum palette kullanmadığım çok renk oluyo
Makyaj tarzımı degistirdim bu yıl siyah kalem yerine kahverengi kalem kullanıyorum ruj yerine dudak kalemi kullanıyorum ruj bana hiç yakışmiyo zaten 😆
Evet tekli almak daha mantıklı.
Goz kapagim görünmüyor zaten 😅

Scss94 Scss94 çok tatlısınız ama ya 🤩🤩🤩
wendy wendy ikizler olsan da olmasan da seni seviyoruz 💗 seninle ne çok ortak yönümüz var ya ☺️

Scss94 Scss94 2. Doğumdan sonra baya kilo verdim sonra yıllardır görmediğim bir lise arkadaşımla karşılaştım. Böyle heyecanla sarıldım arkadaşa onun ilk cümlesi mikan çökmüşsün oldu 🤦‍♀️ kendisi de kilo almıştı ama inan fark etmemiştim bile o an sadece Özlem duygusuna odaklanmıştım. Bu da böyle bir anımdır 😂

Far bi ara çok kullanırdım artık sadece düğün falan olursa. Farmasinin farları tekli ve minik. Boyut olarak ideal.

Sen al o zaman daha güzel olur.
Bana tek renk yeter 😅
😁Yok bana da yeter kendime far da yakıştıramiyorum ben aynı renk kullanıyorum hep . Teyzem yurt dışından getirmişti gelirken bidaha getirmedi kaç yıl oldu duruyo hâlâ 😆 teyze bu bayatladi yenisini getir deyim bari 😁

Back
X