- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
ay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.Beni de sürekli link verenler sıkıyor. Ünlüleri falan da takip etmem.
Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip etGenellikle pilates yapıyorum 2 gün kardiyo yapıyorum ağırlıkla bacak kol felan çalışıyorum . Ama yetersiz beslenmisim onu fark ettim bu hafta çok kilo verdim
Yüzün çökmüş felan dediler moralim bozuldu bugün![]()

mikaaaan efso olmuş bayıldımmmmSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi
canınız çekmesin ama paylaşıyorum
![]()

Geçen sene benim oğlanların arkadaşının doğum gününe gittik, bizim de aile dostlarımız hani hediyemizi falan aldık ama çocuklar kendileri resim yapıyor işte futbolcu kartlarını falan paketliyorlar vs. Bunlara da yeni boya kalemleri almıştık. Biri içlerinden beyaz olanı diğeri gri olanı seçmiş hediye etmek içinkullanmayacaklarına kıymışlar sadece
neyse böyle böyle bilgisayar hediye edecek seviyeye gelirler mi bilmem
![]()

nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.Cumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
Tatilde banyoyu, mutfak dolaplarını, camları, perdeleri hallettim
Cuma cumartesi ikramlıkları yapacağım
Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim
Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi![]()
benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyorTüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarım(malum kovalar)