Ohh ne güzel nasıl gidiyo sporGünaydınlarr, hava yine lapa lapa kar, okullar tatil olmadı ama, dün sporumu da yaptım benden iyisi yok
bu ara gidemedim çok ya, tatil haftası kaldı, sonraki hafta da her yer kar malum, yollar o haldeyken bi de spor için o yolları tekrar gidip gelesim olmadı. bu hafta fullemek istiyorum inşallahOhh ne güzel nasıl gidiyo spor
Çok seviyorum pilatesi severek üşenmeden yaptığım nadir şeylerden
Ben hocayla calissaydim hep aksatirdim kesin evde güzel rahat rahat yapıyorumbu ara gidemedim çok ya, tatil haftası kaldı, sonraki hafta da her yer kar malum, yollar o haldeyken bi de spor için o yolları tekrar gidip gelesim olmadı. bu hafta fullemek istiyorum inşallah
pilateste çok keyifli, hocayla yapmakta
Yaa çok geçmiş olsun canımSlm kızlar,
Gece rahatsızlandım yine, söylemesi ayıp ishalrapor aldım bugün mecbur. Tahlil verdim.
Günü ilaçlarımı alıp bol bol uyuyarak geçirdim. Yarın da boş günüm. iyice dinlenip iyileşirim inşallah
Teşekkür ederim, bulantı olmadı bu sefer çok şükürYaa çok geçmiş olsun canım
Dinlen bol bol . Mide bulantın geçti mi
Geçmiş olsun mikancımTeşekkür ederim, bulantı olmadı bu sefer çok şükür
Teşekkür ederimGeçmiş olsun mikancım
Okuldan bulaşıyor herhalde sana
Daşa mi oturdun yoksaTeşekkür ederim
Dün bahçede nöbetçiydim. Soğuk aldım sanırım bilmiyorum
Yok ya ama arka bahçedeydim ve orası öğlene kadar güneş almıyor ayrıca poyraz esiyorduDaşa mi oturdun yoksa
Geçmiş olsunSlm kızlar,
Gece rahatsızlandım yine, söylemesi ayıp ishalrapor aldım bugün mecbur. Tahlil verdim.
Günü ilaçlarımı alıp bol bol uyuyarak geçirdim. Yarın da boş günüm. iyice dinlenip iyileşirim inşallah
Aynen yaşasın alarmsız uyanmakİstanbul da okulları tatil ettiler
Yarın uyuyacağım
Bahar gelsin artık yaw
Hiç sevmiyorum kışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?