Sende yaparsın gün daha bitmedi umut var halaYaparsiiin ben daha kalkamadım şuvan kalkiyom valla kalkiyom
Biz de bir duvarı dolap yapacağız ama tam iç dizaynına karar veremedim, Netleşince paylaşırsan çok sevinirimNe kadar kıyafetim var ve ne kadar eksigim var az çok biliyorum buna göre dolabimi planlayıp fiyat çıkartacağım
Yatak odasının bir duvarı dolap olacak.
Aslında yatak odasını giyinme odası yapıp ,salonu yatak odası yapma fikrimiz vardı ama oradaki masayı koyacak yer bulamadık.
İki taslak oluşturdum.Biz de bir duvarı dolap yapacağız ama tam iç dizaynına karar veremedim, Netleşince paylaşırsan çok sevinirim
Ben çok beğendimİki taslak oluşturdum.
Belki fikir paylaşımı yaparız
Oblomov ben okudum çok güzelİşlerim bitti sonunda.
Yarına balkonları yıkarım dinlenip kitap okurum inşallah. Kitabım bitmek üzere. Yeni kitabımı seçtim Oblomova basliycam inşallah akicidir
İnşallah canım işler nasıl gidiyo ne aşamadasiniz Allah kolaylık versinOblomov ben okudum çok güzel
Şu sıralar az okuyorum inşallah bol okuduğum günler gelir
Eline sağlık ne güzel kitaplar seçiyorsunuzİşlerim bitti sonunda.
Yarına balkonları yıkarım dinlenip kitap okurum inşallah. Kitabım bitmek üzere. Yeni kitabımı seçtim Oblomova basliycam inşallah akicidir
Eşim her işi kendi yapmaya başlamasa çabuk bitecekİnşallah canım işler nasıl gidiyo ne aşamadasiniz Allah kolaylık versin
Teşekkür ederimBen çok beğendim
Kolay gelsin canım inşallah biter hemencik düzenine kavuşursunEşim her işi kendi yapmaya başlamasa çabuk bitecek
Dış kapıyı taktırdık
Banyo dolaplarını sipariş verdik
Kolilerden her gittiğinde götürüyor
En üst katı temizlemiştik oraya yerleştiriyor
Ben de elimden geldiği kadar işte bişeyler yapıyorum
İçinize sinsin yavaş olsun yeter kiEşim her işi kendi yapmaya başlamasa çabuk bitecek
Dış kapıyı taktırdık
Banyo dolaplarını sipariş verdik
Kolilerden her gittiğinde götürüyor
En üst katı temizlemiştik oraya yerleştiriyor
Ben de elimden geldiği kadar işte bişeyler yapıyorum
İnşallah canımKolay gelsin canım inşallah biter hemencik düzenine kavuşursun
Evet ben de o günlere geçmek için sabırsızlanıyorumİçinize sinsin yavaş olsun yeter ki
Geç olsun güç olmasın demişler
Taşıninca esyaları yerleştirmek daha güzel oluyor en keyifli zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?