• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim erken uyansa bile oturma odasına gider takılır kendi halinde genelde 9 gibi uyanır.

Nisan'da ara tatil mi var 😅
Evet beni çok özlüyomus içinden hep ağlamak geliyormuş. Beni gördüğü saatleri hesapliyo.
Şimdi ben ağlama desem duygularını bastırmış oluyorum ağla desem her gün ağlayacak bende şaşırdım ne yapacağımı 😁
Nisanın ilk haftası ara tatil artı bayram tatili.

Ayy kuzum benim ya, ağlamak iyi geliyorsa ağlasın tabi ama sen de üzülüyorsundur böyle 🥹

Kizim erken uyansa bile oturma odasına gider takılır kendi halinde genelde 9 gibi uyanır.
Bende çocukken öyleydim diyorum. Bende kalkıp işleri yapıp kahvaltı hazirliycam şekeri düşüyo çocuğun açlığa dayanamiyo 😅😅
Akşam gelince hemen kapıda yemekte ne var diye sorar 😁😁 obur biraz 😅

Ben de öyleymişim küçükken ama benim büyük oğlan daha yeni yeni aşağı inip takılıyor küçük oğlum hala bizi uyandırır 🤦‍♀️

Nisanın ilk haftası ara tatil artı bayram tatili.

Ayy kuzum benim ya, ağlamak iyi geliyorsa ağlasın tabi ama sen de üzülüyorsundur böyle 🥹
Evet aklım onda kaliyo hep. Tüh kötü oldu bu ara tatil şeysi 😁 neyse bakalım sağlık olsun atlatırız orta okula kadar ağlasın bakalım 😅

Bende çocukken öyleydim diyorum. Bende kalkıp işleri yapıp kahvaltı hazirliycam şekeri düşüyo çocuğun açlığa dayanamiyo 😅😅
Akşam gelince hemen kapıda yemekte ne var diye sorar 😁😁 obur biraz 😅
Benim oğlum da kahvaltıda akşam yemeğini sorar 🤦‍♀️

Sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik . Bugün baya sağlıksiz bol kalorili beslendim süperdi 😂😂
Bitmedi tabi ki akşama da Hatay döner yicem yarın devam sağlıklı beslenmeye 😅
Sporumu yaptım 💪
Mutfakta çok az isim var onu halledip kahvemi yaparım kitap okurum 😍
Bu aralar oğlum okula girerken ağlamaya başladı 😬😬 okul tatilleri bu kadar çok olmasa daha iyi olur herhalde 😂
Okulu bırakacak çocuk 😂
Benim de bırakasım var okulu
Eşime diyorum her gün kendi gitmediğiö okulu bırakıyorum😬😬
Sabahın köründe okula gidilir mi
Okul dediğim uykunu alınca gittiğin bir yer olmalı

Sabahın köründe okula gidilir mi
Okul dediğim uykunu alınca gittiğin bir yer olmalı
Kitapta öyle diyor liseler ve ortaokullar 10 dan sonra başlamalı diyor