Nisanın ilk haftası ara tatil artı bayram tatili.Nisan'da ara tatil mi var
Evet beni çok özlüyomus içinden hep ağlamak geliyormuş. Beni gördüğü saatleri hesapliyo.
Şimdi ben ağlama desem duygularını bastırmış oluyorum ağla desem her gün ağlayacak bende şaşırdım ne yapacağımı
Bende çocukken öyleydim diyorum. Bende kalkıp işleri yapıp kahvaltı hazirliycam şekeri düşüyo çocuğun açlığa dayanamiyoKizim erken uyansa bile oturma odasına gider takılır kendi halinde genelde 9 gibi uyanır.
Ben de öyleymişim küçükken ama benim büyük oğlan daha yeni yeni aşağı inip takılıyor küçük oğlum hala bizi uyandırırKizim erken uyansa bile oturma odasına gider takılır kendi halinde genelde 9 gibi uyanır.
Evet aklım onda kaliyo hep. Tüh kötü oldu bu ara tatil şeysiNisanın ilk haftası ara tatil artı bayram tatili.
Ayy kuzum benim ya, ağlamak iyi geliyorsa ağlasın tabi ama sen de üzülüyorsundur böyle
Benim oğlum da kahvaltıda akşam yemeğini sorarBende çocukken öyleydim diyorum. Bende kalkıp işleri yapıp kahvaltı hazirliycam şekeri düşüyo çocuğun açlığa dayanamiyo
Akşam gelince hemen kapıda yemekte ne var diye sorarobur biraz
YaaaBenim oğlum da kahvaltıda akşam yemeğini sorar
Benim de bırakasım var okuluSabah arkadaşıma kahvaltıya gittik . Bugün baya sağlıksiz bol kalorili beslendim süperdi
Bitmedi tabi ki akşama da Hatay döner yicem yarın devam sağlıklı beslenmeye
Sporumu yaptım
Mutfakta çok az isim var onu halledip kahvemi yaparım kitap okurum
Bu aralar oğlum okula girerken ağlamaya başladıokul tatilleri bu kadar çok olmasa daha iyi olur herhalde
Okulu bırakacak çocuk
Bi de benim oğlumun meşhur sorusu kahvaltının ana yemeği ne?Yaaa
Çok tatlılaaar
Kitapta öyle diyor liseler ve ortaokullar 10 dan sonra başlamalı diyorBenim de bırakasım var okulu
Eşime diyorum her gün kendi gitmediğiö okulu bırakıyorum
Sabahın köründe okula gidilir mi
Okul dediğim uykunu alınca gittiğin bir yer olmalı
Öğleden sonra da kötü oluyo akşama çocuk pert olmuş halde geliyoBenim de bırakasım var okulu
Eşime diyorum her gün kendi gitmediğiö okulu bırakıyorum
Sabahın köründe okula gidilir mi
Okul dediğim uykunu alınca gittiğin bir yer olmalı
Çok mantıklı geldi bana daKitapta öyle diyor liseler ve ortaokullar 10 dan sonra başlamalı diyor
Aaa bak 10 süper olurduKitapta öyle diyor liseler ve ortaokullar 10 dan sonra başlamalı diyor
Kandırıldık dıyosunÖğleden sonra da kötü oluyo akşama çocuk pert olmuş halde geliyo
Bu sefer her şeye ağlamaya basliyo
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim valla
Çocuk büyütmenin böyle bişey olduğunu bilmiyodum ben bana böyle demediler
10 çok iyi gerçektenAaa bak 10 süper olurdu
Bize yalan söylediler bize yalan söyledilerKandırıldık dıyosun
Kitap da öyle diyor, müfredat sadeleştirilmeli, günlük hayatta işimize yaramayacak konular çıkarılmalı diyor10 çok iyi gerçekten
3 de de çıkacaklar
Yoğun yoğun derslere de gerek yok
Ben çok beğenmiştim doğru söylüyorKitap da öyle diyor, müfredat sadeleştirilmeli, günlük hayatta işimize yaramayacak konular çıkarılmalı diyor
Okumuş muydun? Oğluna da okuttun mu? O ne düşündü?Ben çok beğenmiştim doğru söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?