- 23 Eylül 2013
- 25.145
- 51.993
- 798
Eline sağlıkÖrgüye başladım, ilk şaheserim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlıkÖrgüye başladım, ilk şaheserim![]()
Ne güzel enerjin bugünGünaydın kızlar![]()
Kolay gelsin canımSelam kızlar
Bu ayda bitti.
Bugün nevresim banyo wc temizleme günüm.
Eline sağlıkKolay gelsin canım
Ben de çamaşırlari attım yıkanıyo nevresimleri değiştirdim ortalığı toparladım kahvaltımızi hazırladımöğlen işim yok bugün dinlenirim inşallah
ramazan öncesi son kahveli çaylı günümün keyfini çıkarma modu diyelim :)Ne güzel enerjin bugün
Ben bugün yağmur kahve ve kitap istiyorum![]()
ya ahahahahaSabah kalktım çocuklara gözleme yaptım. Büyük oğlum dalga geçiyor Özgür’ün kafasına gözleme atayım mı diye![]()
Ellerine sağlıkÖrgüye başladım, ilk şaheserim![]()
Ellerine sağlık senindeEline sağlık
Oh bol bol dinlen
Nevresim yıkanıyor ve etrafı toplayıp dinlendim.
Öğlenden sonra başlayacağım işlere.
Akşama tavuk yapacağım.
Ben oruç başlamadan regl molami bekliyorum hazir hissetmiyorum kendimiramazan öncesi son kahveli çaylı günümün keyfini çıkarma modu diyelim :)
ya ahahahaha![]()
![]()
![]()
Ya bu çocuklar nasıl böyleSelam kızlar
Bugün video izliyordum finansal içerikli.
Sonra Eylüle döndüm ben paradan mi korkuyorum acaba dedim hayır dedi.
O zaman niye harcıyorum dedim.
Kadinlar böyledir genelde dedi.
Ne yapmam gerekiyor dedim.
Kumbara da birikim yaparsın doluncaya kadar acmazsin dedi
Ya harcamak istersem dedim
O zaman 2 kumbaran olsun birisi tutumluluk birisi harcamalik olur ama üzerine yazmak gerekiyor yoksa karistirabilirsin dedi
Diğer birikim ne olacak sonra hedefinde neye dönüşecek dedim bilezik alırsın dedi.
Aslında bu kadar basit ve net...
Maşallah sizedeYa bu çocuklar nasıl böyle
Maşallah
Termale gitmiştik ya, ben de tekrar gittiğimizi gördüm rüyamda. Sabah kızıma anlattım. Bana diyor ki; demekki çok sevmişsin. Evet sevdim dedim. İnsan düşündüğü şeyi görürmüş rüyasında dedi. İçimden dedim çocuğum büyüdü de annesinin durumuna yorum yapıyor![]()
Sanırım yoğunumSağol canım yazını okuyan cennetlik
Nerelerdesin
Aklımda tutayımSelam
Dark izliyorum![]()
Günaydın Allah kabul etsin inşallahGünaydın kızlar, hepimizin ramazanı mübarek olsun, çaysız kahvesizlik biraz zor olsa da ramazanı, oruç tutmayı çok severim![]()
hafta sonu full ev işi ve çamaşırla geçti, yine de hafta içi rahat etmek iyi geliyor insana.
bence telefonu bırakta herkes gitmişken uyu biraz, masraf çıkarma şimdiGünaydın Allah kabul etsin inşallah
Bende hafta sonu çamaşırları hallettim sadece . Bol bol kitap okudum
Gece hiç uyuyamadım öğlen enerjim olursa evi temizlerim
Şuan yatakta Trendyoldan ürün favorileme işiyle meşgulüm![]()
Herkes gitmedi oğlum kahvaltı bekliyo şimdi kalktımbence telefonu bırakta herkes gitmişken uyu biraz, masraf çıkarma şimdiçamaşır tamamsa ev sil süpürde bişi yok yine.