Bugün dinlenmen gerekiyormuş izin vermişsin kendineOh ne güzel, eline sağlık.
Ben bugün biraz uyuyayım dedim bir daha kendime gelemedim. Yatınca insana iyice uyuşukluk çöküyor. Okuldan kızımı alıp markete gittik. Yemek yapsam kâfi.
Çok uyusam gam yemeyeceğim. Yattım da bölük börçük. Bir yarım saat , sonra bir onbeş dakika, sonra yatakta telefonla vakit geçirmek vsBende yemeği birisi yapsa çok iyi olur diye düşünüyorumbiraz daha toparlayayim yemeğe başlarım
Yoruldum biraz uykusuzlukta çok kötü çok uyumakta kötü
Ben de tatlı ve salatayla başladım. Güllaç yapıyorum. Çorba var. Fırında tavuk ve makarna yapacağım.Bende yemek yapmaya başladım sıcak servis yemek dışında daha erken yapınca iyi oluyor.
Neyse olsun dinlenmiş oldunÇok uyusam gam yemeyeceğim. Yattım da bölük börçük. Bir yarım saat , sonra bir onbeş dakika, sonra yatakta telefonla vakit geçirmek vs
Ooo süpersin bende başlayınca atarım
Evet farkettim. Geçen sen kızdım diye vicdan yaparken, ertesi gün yine yapayım mı diye seni tehdit ediyorduBenimkilerin umrunda olmuyor öyle yapınca ama
Evet duygusal zekamız yüksekEvet farkettim. Geçen sen kızdım diye vicdan yaparken, ertesi gün yine yapayım mı diye seni tehdit ediyordu
Ramazan tatlısız olmazHafta sonuna hangi tatlıyı alsam yada yapsam karar veremedim.
Eşimde diyorki bosver onlarda şeker hastalığı var
Kıbrıs tatlısı yapsam kv kesin bayramda yaparsın diyecekRamazan tatlısız olmaz
Rüyamda sütlaç yiyordum fakat içinde fıstık vardı. Fıstıklı sütlaç ilk kez tattım, tavsiye ederim
Kıbrıs tatlisina bayılırımKıbrıs tatlısı yapsam kv kesin bayramda yaparsın diyecek
Cikolata soslu sütlü tatlı yaparım belki. Yada tramisu.
Evet güzel oluyor şeker oranı açısından hafif bir tatlıKıbrıs tatlisina bayılırım
Tiramisu seviyolar mi ben hiç yapmadım kimse yemez diye deneyeyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?