• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkları hurca koydum mutfağı toparlayıp akşam yemeği kızartma yapacağım
Siz neler yaptınız 😊
Çay demledim ancak kendime gelirim 😄

Dün aynayı salona taşıdım
Eşim dediki en son aynayı taşıdığında baya kıyafet elemistin.
1 büyük poşet kıyafet eledim saymadım ama artık bu kadar eleme yapacağımı sanmıyorum.

Artık şunu yapacağım. Bir parça alınca bir parça eleyecegim. Yani yerine yenisi gelince eskisi gidecek.

Yarın davete katılacağız.
Sonra ev toparlama yaparım hafta içi iş olmasın.
Dolap duzenimde bitti sayılır son kalan yerleri kontrol ederim sonra ayırdıklarımı toparlarım.
Çok güzel oldu paylaşımların kombinlerinin hepsine bayıldım canım 😍
Ben de tarzımı yeniden oluşturuyorum yavaş yavaş içime inen parçalar ekliyorum. Yazlıkları kaldıramadım hâlâ hava bugün o kadar sıcaktı ki ekim başına kadar kalırlar sanırım. Önümüzdeki yaz da yazlıklarımı yenilemeyi düşünüyorum ben de epey eleme yaparım kaldırırken

Çok güzel oldu paylaşımların kombinlerinin hepsine bayıldım canım 😍
Ben de tarzımı yeniden oluşturuyorum yavaş yavaş içime inen parçalar ekliyorum. Yazlıkları kaldıramadım hâlâ hava bugün o kadar sıcaktı ki ekim başına kadar kalırlar sanırım. Önümüzdeki yaz da yazlıklarımı yenilemeyi düşünüyorum ben de epey eleme yaparım kaldırırken
Teşekkür ederim 😊
Önemli olan temel yapıyı oluşturmak gerisi geliyor 😊

Selam kızlar davete katıldık eve geldik
Burada da rüzgar vardı bu hafta.
Şimdi oda oda evi düzenleyip kontrol edeceğim sil süpür yapacağım.
Kızımın dolabını da birlikte kontrol ederiz.
Bugün giyecek birseyim yok diyordu 😅
Kız olmak çok zormuş.
Montunu denetirim.
Çok iş var.

Selam kızlar davete katıldık eve geldik
Burada da rüzgar vardı bu hafta.
Şimdi oda oda evi düzenleyip kontrol edeceğim sil süpür yapacağım.
Kızımın dolabını da birlikte kontrol ederiz.
Bugün giyecek birseyim yok diyordu 😅
Kız olmak çok zormuş.
Montunu denetirim.
Çok iş var.
Yaa yerim onu ben 🥰
Kolay gelsin canım 😍

Kahve yaptım mola verdim
Oturma odasını mutfağı ve balkonu temizledim hepsi aynı yerde olunca birlikte yapıp çıkıyorum evin yarısı bitmis oluyor 😄
Banyo temiz onu hep hafta içi ayrı zamanda yapacağım kolaylık oluyor
Yatak odası bitmek üzere nevresimler değişti toplandı. Süpür sil kaldı.
Cocuk odasına geçeceğim.
Önce temizlik sonra detaylara bakacağım.

Havaya girip yazlıklarımın bir kısmını yatağa serdim. Ama işin içinden çıkamadım 😂 çok fazlalar ama 4 tane dışarda giydiğim şortum var mesela ve tişörtlerimin %80 nini dördüyle de kombinleyeliyorum. Aynı şekilde yazlık 3 eteğimle de çoğu tişört kombinleniyor. Ama daha okula sadece giyeceğim şeyler var mesela şifon gömlekler, kumaş pantolon vs oralara girersem çıkamam gibi 🤦‍♀️
Bu yüzden vazgeçtim bu sevdadan 😂
Belki kışlıkları yaparım çünkü kışlalarım daha az 😆

Selam kızlar cam silme robotum geldi hemen mutfağı salonu ve büyük kızın odasını sildirdim çok güzel valla🤣🤣🤣

Büyük kızlar awm ye gittiler
Küçük de arkadaşlarıyla oynuyor
Akşama da tavuklu çökertme yapacağım 👍👍

Bende geçen gün kot taşlı bir takım aldım fiyatı biraz pahalı geldi ama kumaşı harikaydı 2 tane de şal
İlk defa o mağazaya girdim awm de ama kumaşları aşırı güzeldi
Kıyafetten sıkılan ben bikaç takım alsam mı diye düşündüm😜😜😜

Havaya girip yazlıklarımın bir kısmını yatağa serdim. Ama işin içinden çıkamadım 😂 çok fazlalar ama 4 tane dışarda giydiğim şortum var mesela ve tişörtlerimin %80 nini dördüyle de kombinleyeliyorum. Aynı şekilde yazlık 3 eteğimle de çoğu tişört kombinleniyor. Ama daha okula sadece giyeceğim şeyler var mesela şifon gömlekler, kumaş pantolon vs oralara girersem çıkamam gibi 🤦‍♀️
Bu yüzden vazgeçtim bu sevdadan 😂
Belki kışlıkları yaparım çünkü kışlalarım daha az 😆
Evet yazliklar birbirleriyle kolay kombin olabiliyor 😄

Selam kızlar cam silme robotum geldi hemen mutfağı salonu ve büyük kızın odasını sildirdim çok güzel valla🤣🤣🤣

Büyük kızlar awm ye gittiler
Küçük de arkadaşlarıyla oynuyor
Akşama da tavuklu çökertme yapacağım 👍👍

Bende geçen gün kot taşlı bir takım aldım fiyatı biraz pahalı geldi ama kumaşı harikaydı 2 tane de şal
İlk defa o mağazaya girdim awm de ama kumaşları aşırı güzeldi
Kıyafetten sıkılan ben bikaç takım alsam mı diye düşündüm😜😜😜
Güle güle kullan 😊

Temizliği bitirince eylülün dolabını düzenledik kıyafetleri ayırdık. Yazliklardan eledik en çok seneye alırız artık.
Kisliklardanda yeterli şimdilik birkaç parça bulursam alırım.
Sonra kendisi masasının cekmecesini düzenledi o kısma bakmadım artık yılda bir kontrol edecegim oraları kendi düzene alışsın istiyorum. Dağınık olursada kendi bilir. 🙈
Salonu toparladım ayırdıklarınızi toparlayıp robot süpürgeyi çalıştırdım. Silemedim yarına artık.
Yatak odasında 2 cekmeceyi düzenledim fazla dağınık değilmiş ama aklımdan çıktı.
Artık dinlenme moduna geçebilirim 😊

Günaydın.
Hafta sonu oğlumun hastalığını atlatmakla geçirdik. Çok şükür bugün daha iyi
Haftalık alışveriş yaptık. Buz dolabını temizleyip yerleştirdim çamaşırları hallettim ütü yaptım başka da bişey yapmadım. Bugün evi toparlayıp banyoyu temizlerim yarında süpür sil yaparım sporda yapınca hepsi bir günde çok agır oluyo
Kitabım bitti yeni kitaba başladım . Muhteşem gatsby ın filmi varmış hemide baş rol oyuncusu Leonardo DiCaprio bi ara bi izlerim bakalım 😁

Günaydın
Nasılsınız kızlar
Bugün planımı yaptım.
Her güne ayrı bir iş çıkıyor biz evdeyken bile zor yetişiyoruz.
Kitabıma devam edeceğim.
Markete giderim
Yemek yapacagim.
Salonu silmem gerekiyor
1 makine çamaşır yıkarım.

Back
X