Bugün doktora randevum var ve dönüşte eşimi ikna edersem şeffaf kutular almak istiyorum kapaklı. Kızım 9.5 yaşında , oğlum 3.
Oyuncaklar farklı, Barbie evi eşyaları incik cıncık onları toparlamak istiyorum. Oğlumun arabalarını ayırmak.
Birde ufalmis kıyafetleri ayırmak istiyorum yenileri yerleştirmek. Yeni derken akrabalar aramızda ufakliklari bir diğerine verme gibi adetimiz var . Ben gorumceme veririm o bana verir ben başkasına . Böylece günlük sürekli kirlenen kıyafetler en azından abilerininki oluyor. Tabiki 1 kış giyilip küçülen montlarmı dersiniz yepyeni insan atmaya kıyamaz.
Bazıları asla giydirmez, siz verileni giydirirmisiniz. Tabiki temiz ve giyilebilir veriliyorsa yada siz de verirmisiniz
Ben anneme geri verdim.Peki ya hakketten ceyızler ne olacak?
pıkeler bır suru cember , cetık ( kı ben acıgım)
Kare , şeffaf üstü kapaklı kutular var.plastik İkeada tekzende her yerde varlar. Biraz büyük birazda küçük aldimmi tamamdır.oyuncakları ayırma işi beni de bekler, kızım 4 yaşında diğer kız yolda, hepsini veremicem ama en azından eleyeyim diyorum o iş içimde kaygı resmen.
şeffaf kutu dediğin nasıl bişi?
Peki ya hakketten ceyızler ne olacak?
Benimde bazam olmasaydı keşke...
o kadar çok eşya vermişsin ki başlangıç güzel olmuş devamı gelir bu işlerin :)
heves yaptım evden atacak birşeyler bulmalıyım
Sende iyiki geldin çok teşekkürler
Annem bana onları gelınlerıne bırak dıyorBen anneme geri verdim.bazayı kaplıyor lardı.
Bazayı sattım onlarıda anneme verdim. Hiçbir kullanmadığım eşyam yok çok şükür.
O dantelli pikeler falan Allah'ım nasıl uğraşmışlar. Ben onları ortsem yıkamaya yikasam örtmeye kiyamam
Hep düzen seven burçlar var boğa oğlak sasirmadimakrepleride hiç pasaklı görmedim aslında burdada görmeye sasirmadim ama başak yok
Ben anneme geri verdim.bazayı kaplıyor lardı.
Bazayı sattım onlarıda anneme verdim. Hiçbir kullanmadığım eşyam yok çok şükür.
O dantelli pikeler falan Allah'ım nasıl uğraşmışlar. Ben onları ortsem yıkamaya yikasam örtmeye kiyamam
Kare , şeffaf üstü kapaklı kutular var.plastik İkeada tekzende her yerde varlar. Biraz büyük birazda küçük aldimmi tamamdır.
Dolaplara koyabilirim içlerine. Oyun oynamak istediklerinde ne nerede bilirler en azından
Bende ıkea sepetler var 1-2-3 onların ıcı mınık legolar doluKare , şeffaf üstü kapaklı kutular var.plastik İkeada tekzende her yerde varlar. Biraz büyük birazda küçük aldimmi tamamdır.
Dolaplara koyabilirim içlerine. Oyun oynamak istediklerinde ne nerede bilirler en azından
ya valla baza gerçekten lüzumsuz eşya saklama alanı resmen, gerçekten bir çok şeyden kurtuldum, annemi ikna etmek zor oldu biraz ama sonunda kabullendi ve o üzerimize örtmeyeceğimiz yün battaniyeleri vs alıp gittiama yılların birikimi bi anda gitmiyor işte, daha vakti var, ufak ufak eşim görmeden hallediyorum, dediğim gibi sırada oyuncaklar var bi de onları seçersem süper olacak (kızım görmeden tabi )
bende ikizlerim kocam başak utanmasa bebeklik zıbınını saklayacak (müze yapalım sana derim bazen)
İkizler komşum dan feyz aldım bende şeffaf kutuyla ayrımımemnun oldum
annelere iaderesmen evde ne varsa bana verip kendi minimal yaşama geçmiş alsın naapıyosa yapsın geri
Aslında en başından yapılmasa daha iyi masraftan zahmetten kurtulur insan ama annelere anlatmak ne mümkün
ya dimi, ben bi çok şeyi düzgünce kurutup ütülemiyorum, o danteller falan off mümkünatı yok 3 ay ütü masasında bekler yeniden kirlenir kesin
a101'den kocaman bi oyuncak kutusu almıştım plastik ama şirin bişi, şeffafta mantıklı aslında puzzle'lar minişler vs için iyi olur, teşekkürler fikir için
Ben de bakıcam kesin çıkacak atacak bişeyler .Benimde bazam olmasaydı keşke...
o kadar çok eşya vermişsin ki başlangıç güzel olmuş devamı gelir bu işlerin :)
heves yaptım evden atacak birşeyler bulmalıyım
Sende iyiki geldin çok teşekkürler
Bizim topikte normal yok
Valla eşyanı bilmiyorum aşırı fazlaysa yavaş yavaş yap arkamdan küfretme sonraSonra yenıden alır mıyım acaba dıye dusundum :)
Yanlız benım onları yıkmaya vaktım yok galıba ya . Yanı kendı dolabım ıcın yok emınımde cocuk odası belkı denenebılır.
Ustune calısıyorum ufaklık erken uyuyor bebek o daha . Gırıssem ısın ıcınden cıkabılır mıyım acaba bu aksam. Çok yapmam lazım zira benim bunu
Yaa eşyaya çok anlam yüklememek lazım bence. Yaşandı bitti geçmişte takılı kalınıyor yoksaPlanlı , düzensiz düzenli ve istifçi Akrep
Oğlanın ılk boyadıgı kıtaplar , ılk yazdıgı defterler ılk karneler hepsı duruyor
Ben baya pasaklıyım valla.Hep düzen seven burçlar var boğa oğlak sasirmadimakrepleride hiç pasaklı görmedim aslında burdada görmeye sasirmadim ama başak yok
Veririz canım beraber eski fit halimize dönücezzzzbende ondan korkuyorum işte %10 kalırsa naparım diye, şu hamilelik bi bitsin kilolar gitsin o zaman onlara el atarım, modası geçen ve artık giymek istemediklerim gitti ama çok para verdiklerime kıyamıyorum hala içine girebilir miyim bilmiyorum ama bi umudum var yine de :)
ya gerçekten öyle, biz evlenirken annem (ah bu anneler) zorla salon ve oturma bölümü ayrı yaptırdı biz sonunda büyük odaya oturma grubumuzu koyup küçük odaya salon takımını tıkıştırmıştık, onları şimdilik diğer eve götürdük şimdi buraya rahat temizliği kolay fazla yastığı olmayan bi köşe aldık mı süper olacak, gerçekten tıkış tıkış evi temizlemek istemiyor insan. hele o pembik gelin evlerini ve aksesuarların temizliğini nasıl yapıyolar acaba diye düşünmüyor değilim ben bıktım şahsen.
Benim çeyizim de çok yoktu. 3-5 parça kullanmadığım örtü vardı evlenecek birine verdim. Bizim oralarda çok çeyiz hazırlayan yok çok şükür. Ama konyada aman allahım sandık sandık çeyiz yapıyorlarPeki ya hakketten ceyızler ne olacak?
Korkutma kızı yaa attıkça rahatlıcak ne güzelYok dur başlangıç için hiç iyi değil bölüm bölüm yap bence
Az insan da iyi boşverbuarada ıg takıpcı sayım 340 dustu :)
Ben de bütün oyuncakları gruladım çok rahat oldu.Kare , şeffaf üstü kapaklı kutular var.plastik İkeada tekzende her yerde varlar. Biraz büyük birazda küçük aldimmi tamamdır.
Yok yahu o zamana hiç kalmaz öyle şeylerAnnem bana onları gelınlerıne bırak dıyor
oturunca rahatsız oluyorumBende bugün yapıcam temizliği.
Maşallah çok hamaratız :)
Korkutma kızı yaa attıkça rahatlıcak ne güzel
Peki satmam gerekenlerı nereden satayım
Cunku hakketten boyle yuksel bel ustu bır suru kazak ve tshırtım kaldı.
2. dogumdan sonra alt gobek edındım gıdecegını sanmıyorum operasyonsuz. O kazakları gıyersem o gobekten oturu mutsuz olacagım . Bayada ıyıler yenıler
letgodan satmayı deneyebilirsinPeki satmam gerekenlerı nereden satayım
Cunku hakketten boyle yuksel bel ustu bır suru kazak ve tshırtım kaldı.
2. dogumdan sonra alt gobek edındım gıdecegını sanmıyorum operasyonsuz. O kazakları gıyersem o gobekten oturu mutsuz olacagım . Bayada ıyıler yenıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?