oyuncakları ayırma işi beni de bekler, kızım 4 yaşında diğer kız yolda, hepsini veremicem ama en azından eleyeyim diyorum o iş içimde kaygı resmen.

şeffaf kutu dediğin nasıl bişi?

Peki ya hakketten ceyızler ne olacak?
pıkeler bır suru cember , cetık ( kı ben acıgım)
Ben anneme geri verdim. bazayı kaplıyor lardı.
Bazayı sattım onlarıda anneme verdim. Hiçbir kullanmadığım eşyam yok çok şükür.
O dantelli pikeler falan Allah'ım nasıl uğraşmışlar. Ben onları ortsem yıkamaya yikasam örtmeye kiyamam

oyuncakları ayırma işi beni de bekler, kızım 4 yaşında diğer kız yolda, hepsini veremicem ama en azından eleyeyim diyorum o iş içimde kaygı resmen.

şeffaf kutu dediğin nasıl bişi?
Kare , şeffaf üstü kapaklı kutular var.plastik İkeada tekzende her yerde varlar. Biraz büyük birazda küçük aldimmi tamamdır.
Dolaplara koyabilirim içlerine. Oyun oynamak istediklerinde ne nerede bilirler en azından

ya valla baza gerçekten lüzumsuz eşya saklama alanı resmen, gerçekten bir çok şeyden kurtuldum, annemi ikna etmek zor oldu biraz ama sonunda kabullendi ve o üzerimize örtmeyeceğimiz yün battaniyeleri vs alıp gitti ama yılların birikimi bi anda gitmiyor işte, daha vakti var, ufak ufak eşim görmeden hallediyorum, dediğim gibi sırada oyuncaklar var bi de onları seçersem süper olacak (kızım görmeden tabi )

Annem bana onları gelınlerıne bırak dıyor

Hep düzen seven burçlar var boğa oğlak sasirmadim akrepleride hiç pasaklı görmedim aslında burdada görmeye sasirmadim ama başak yok

bende ikizlerim kocam başak utanmasa bebeklik zıbınını saklayacak (müze yapalım sana derim bazen )

annelere iade resmen evde ne varsa bana verip kendi minimal yaşama geçmiş alsın naapıyosa yapsın geri

ya dimi, ben bi çok şeyi düzgünce kurutup ütülemiyorum, o danteller falan off mümkünatı yok 3 ay ütü masasında bekler yeniden kirlenir kesin

a101'den kocaman bi oyuncak kutusu almıştım plastik ama şirin bişi, şeffafta mantıklı aslında puzzle'lar minişler vs için iyi olur, teşekkürler fikir için

Bende ıkea sepetler var 1-2-3 onların ıcı mınık legolar dolu
ıkı tane buyuk oyuncak kutusu var ıkeadan ama dev gıbı bunlarda buyugun oyuncakları var
bır tanede kucuk var oda bebek ıcın
Ama ben bazen buyuk ortalıkta yokken mc ve burgerden cıkan o sacma sapan seylerı atıyorum veya bacagı kırılmıs askerlerı oglan onları bıle attırmıyor

yün yorgan verme merasimi benimde uzun sürmüştü

Peki satmam gerekenlerı nereden satayım
Cunku hakketten boyle yuksel bel ustu bır suru kazak ve tshırtım kaldı.
2. dogumdan sonra alt gobek edındım gıdecegını sanmıyorum operasyonsuz. O kazakları gıyersem o gobekten oturu mutsuz olacagım . Bayada ıyıler yenıler

Rica ederim

Ben de bakıcam kesin çıkacak atacak bişeyler .

At at at at Do-ya-ma-dımmmm
Bizim topikte normal yok
yaşasın minimalizim

Valla eşyanı bilmiyorum aşırı fazlaysa yavaş yavaş yap arkamdan küfretme sonra

Planlı , düzensiz düzenli ve istifçi Akrep

Oğlanın ılk boyadıgı kıtaplar , ılk yazdıgı defterler ılk karneler hepsı duruyor
Yaa eşyaya çok anlam yüklememek lazım bence. Yaşandı bitti geçmişte takılı kalınıyor yoksa

Hep düzen seven burçlar var boğa oğlak sasirmadim akrepleride hiç pasaklı görmedim aslında burdada görmeye sasirmadim ama başak yok
Ben baya pasaklıyım valla.

Veririz canım beraber eski fit halimize dönücezzzz
Benim evimde ihtiyacımı görmeyen 1 tane bile süs eşyası yok. Kim alacak onun tozunu yahu. Ohh ne ala o evin baş köşesinde oturacak hiç işe yaramadan ben gelip gidip toz alıcam

Benim çeyizim de çok yoktu. 3-5 parça kullanmadığım örtü vardı evlenecek birine verdim. Bizim oralarda çok çeyiz hazırlayan yok çok şükür. Ama konyada aman allahım sandık sandık çeyiz yapıyorlar

Yok dur başlangıç için hiç iyi değil bölüm bölüm yap bence
Korkutma kızı yaa attıkça rahatlıcak ne güzel

buarada ıg takıpcı sayım 340 dustu :)
Az insan da iyi boşver

Ben de bütün oyuncakları gruladım çok rahat oldu.

Annem bana onları gelınlerıne bırak dıyor
Yok yahu o zamana hiç kalmaz öyle şeyler

Ben yatak örtüsü de kullanmıyorum. Yatağı düzenlemeye bile üşeniyorum kalkınca bi de örtüyle kim uğraşacak

Kızlar size doyum olmuyor. Ben islerime basliyyim 3.30 da yola çıkicaz. Anca yetistiririm. Tanıştığıma memnun oldum.aslında 2011 de üyeliğim vardı hep takılırdım buralarda ancak ara vermişim alıntı yapmayı ,avatarı değiştirmeyi bile unutmuşum.
Fırsat buldukça gelirim aranıza alın benide tekrar heves gelsin düzene
Bipolar hastasıyım bu arada hastalığim ev işlerimi günlük hayatimi etkiliyor umarım topigin faydası olur . Öpüyorum sizleri

gelınler bana kufredecek, torunlarıma kıyafet bıle ayırdım :)

etrafta yeni evlenecek ve durumu olmayan insanlar oluyor bazen
yada onlar için çeyiz toplayan tanıdıklar
ben onlara veriyorum arada bir
sonuçta hiç kullanılmamış, temiz yıkanıp ütülenmiş öylece bekleyen çeyizler
sonra bir Allah razı olsun desinler yeter.

letgo gardırop tarz2 bildiklerim ama hiç satmadım ürün.

letgodan satmayı deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…