Bır bakayım. Peki bahsettıgın kıtabın pdf var mı kı okusam ne ıyı olurİg de konmariciana diye biri var. Orda parça parça yapıyorlar sen de onların sırasına göre bi bak istersen. Bir gün altlar bir gün üstler bir gün kitaplar vs diye.
bendee oğlakoğlak :)
Okumadan bu kadar sadeleştiysen gerek yok zaten. Bi de okuyup evi komple boşaltmaKitabı alıp okumayan ben kaldım yahu
2. el bakıyım bari
Benim eşim de indirir doğru işten gelince eve girmeden vereyim eline. :)Yapabilirsin bence :)
bodrum işlerini bende sevmem ama yap kurtul diyorum kendime
bazen eşime diyorum 15. hadi deyişimde yapıyor sağolsun.
Bilmiyorum pdf olarak canım.Bır bakayım. Peki bahsettıgın kıtabın pdf var mı kı okusam ne ıyı olur
Cumadan beri ben de topluyorum kesin.Ben yatagımı topluyorum sabah soyle bır ortum var kıslık örgüden tabı hazır .
Evet pdf olarak buldum , ben okumaya baslıyayım. Bakalım bu aksam kıyafetlerı degıl de evı camdan asagı atmazsam ıyıdır.
Okumadan bu kadar sadeleştiysen gerek yok zaten. Bi de okuyup evi komple boşaltma
Bu aralar Akşam eve gidince yemek yapabiliyorum sadece
Enerjim kalmıyor
Haftasonları da hep gezmeye gittim
Bu haftasonu planım yok evde oturup,iş yapsam dolap düzenlesem süper olacak
Hadi bakalım iyi okumalar. İnşallah faydası olur.Evet pdf olarak buldum , ben okumaya baslıyayım. Bakalım bu aksam kıyafetlerı degıl de evı camdan asagı atmazsam ıyıdır.
Kizlar girmediğim günlerde neler
Attım bir eski televizyon tüplü
Koca yı zor ikna ettim
Bu gün wc yıkandı kapısı silindi balkon yıkandı çamaşır yıkanıyor
Banyo havluları bulaşık makinesi
Başlatılacak yeni alınan iç çamaşırlar
Yıkanacak kısa programda beyazlarda
Yıkanacak yemek yapilacak
bulamamısım , sadece önsözü okudum ve baya etkıleyıcı bıseye benzıyor.
Baya aradım pdf yok , e kıtapta bıle yok. Demek kı fıılen almak lazım kıtabı
ben bahsettıgın o dıger hesabıda takıbe aldım ıg den . Para bırıktırelım, esyaları atalım bakalım ne yapacagızbende bulamadım.
bu aralar para harcamakta istemiyorum.
listeye yazdım.
EvetTelevizyon atacak kadar iyi ikna etmissin yolun açık artık çıtayı yükseltmişsin
İg de turkisiminsgame diye etiket var. 30 gün sürüyor. 1. Gün 1 eşya, 2. gün 2 eşya, 3. gün 3 eşya, 30. gün 30 eşya diye devam ediyor. Topik olarak ona başlayalım bizde. Arada gaza gelip 5. gün 15 eşya da atabiliriz ama hiç atmadığımız gün olmayacak ne dersinizbulamamısım , sadece önsözü okudum ve baya etkıleyıcı bıseye benzıyor.
Baya aradım pdf yok , e kıtapta bıle yok. Demek kı fıılen almak lazım kıtabı
Ben de takibe aldım. Zaten son zamanlar sadece tasarruf, birikim ve sade hayat hesaplarını takip ediyorumben bahsettıgın o dıger hesabıda takıbe aldım ıg den . Para bırıktırelım, esyaları atalım bakalım ne yapacagız
İg de turkisiminsgame diye etiket var. 30 gün sürüyor. 1. Gün 1 eşya, 2. gün 2 eşya, 3. gün 3 eşya, 30. gün 30 eşya diye devam ediyor. Topik olarak ona başlayalım bizde. Arada gaza gelip 5. gün 15 eşya da atabiliriz ama hiç atmadığımız gün olmayacak ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?