- 19 Şubat 2021
- 6.480
- 18.370
- 198
- 39
Küçük geldiği için daha kolay dimi elemesiGünaydın kızlar iyi haftalar
23 Nisan haftası olunca yoğun ve eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Çocukların gösterileri var. Heyecanlıyız
Cumartesi gün vardı, güzel geçti. Pazar evde yazlık kışlık ayırmaca, botları kaldırdım , bol bol eleme yapıldı ama kızın kıyafetlerinden
Neyse darısı bana bakalım
ayyyy keşke beraber olsaEllerine sağlık ne güzel işler yapmışsın
Keşke benim de olsa lahana sarmam
Eline sağlıkGünaydın kızlar iyi haftalar
23 Nisan haftası olunca yoğun ve eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Çocukların gösterileri var. Heyecanlıyız
Cumartesi gün vardı, güzel geçti. Pazar evde yazlık kışlık ayırmaca, botları kaldırdım , bol bol eleme yapıldı ama kızın kıyafetlerinden
Neyse darısı bana bakalım
çok mantıklıEv temiz olunca hiç kirletmeyelim dedik awm ye çıktık
Kolay gelsin canımOdaları bitirdim salon hariç orayı ne zaman yaparım bilmiyorum
Wc banyo kaldı mola verdim.
Oncesinde yemek yapacağım sonra devam ederim.
Sağol canim seninde eline sağlıkKolay gelsin canım
Okul yok muGünaydın
Kahvaltılık biseyler hazirlayip parka cikicaz oğlum da bisiklet sürer evin işi bugün de nolur bilmiyorum ama haftaya çok detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum bakalım
erkencisin bugün?Günaydın
Uyandım ben
güzel havaların keyfini annenle çıkar, boşver iş yapılır nasıl olsa.Günaydın
Kahvaltılık biseyler hazirlayip parka cikicaz oğlum da bisiklet sürer evin işi bugün de nolur bilmiyorum ama haftaya çok detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum bakalım
Uyanma saatim 5 ama oğlumu bıraktıktan sonra uyuyorum geneldeerkencisin bugün?
anladım canım, biraz takıl uyursun olmazsa, evin nasıl? her şey yerini buldu mu?Uyanma saatim 5 ama oğlumu bıraktıktan sonra uyuyorum genelde
Bugün eşim işe gitmedi tekneye geçecek altının boyanması lazım
Beraber kahvaltı yaptık o gitti uyumadım o yüzden
Evin eksikleri çok ama kullandığımız yerler çok şükür düzeldianladım canım, biraz takıl uyursun olmazsa, evin nasıl? her şey yerini buldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?