Vayy süpersin ben daha başlamadım. Zaten sadece benimkilere bakacağım. Çocuklarınkileri yeni yaptım. Atılacak yok hatta alınması gerekenler var daha. Eşiminkileri ellemiyorum zaten ben atarım onu giyeceği tutar

Merhaba kızlar,

Bende minimal yaşamaya karar verdim. İlk olarak iç çamaşırı çekmecem ve kıyafetlerden başladım ayıklamaya. 4 çöp poşeti kıyafet ayırdım verilmelik ve bir sürü çöp olan iç çamaşırı Dolabım resmen "ohhh" dedi.

Hamilelik şüphem olduğundan birden girişemiyorum heryere ama sırada mutfak var. Kendimi enerjik hissettiğimde oraya da başlayacağım. Sonuçları yazarım :)

kızımın kıyafetleri de kolay dolaba yerleştirirken kontrol edicem sadece.

Güzel başlangıç :)
Sadelik gibisi yok. az eşya çok zaman demek.
devamını bekliyoruz :)

Güzel başlangıç :)
Sadelik gibisi yok. az eşya çok zaman demek.
devamını bekliyoruz :)

Kesinlikle öyle :)

Yalnız eşim bu durumdan çok şikayetçi. Adam çöp atmaya bıktı. "Bu kadar çöpü bir günde nasıl çıkarıyorsun anlayamıyorum" diyor.

Şu çeyiz için verilen bir sürü tülbent, çetik vsleri de gönderebilseydim çok iyi olacaktı ama başkasına versem annem beni keser. Mecbur onun gelip almasını bekleyeceğim.

Çeyizleri bende anneme verdim. torunlarına vericekmiş.
yorganları ve yün yatağı ablam aldı.
ferahladım çok ama ayıklama işi bitmiyor hiç.

Kızlar nerdesiniz.
Mutfak hariç diğer yerler tamam. Mutfakta da elde yıkanacaklar var bir kaç parça, bir de ocak silinecek inşallah.

Dün ben de gaza geldim oyuncakların yarısını çöpe attim, yarısını kaldırdım. Ufaklığın kıyafetlerden seçtim bazılarını çöpe attım, bazılarını verilmek üzere ayırdım dolabı rahatladı biraz. Sıra ablasınınkinde.

Temizlik yaparken kendini kaybeden, mutlu olan insanlara çok özeniyorum. Ben zoraki sürüne sürüne yapıyorum. Bihter gibi süslenip oturup herşey ayağıma gelsin isterdim

ahahah, sabah fönlü saçla uyanmak, uzun çizmelerimi giyip kahvemi yudumlamak istiyorum diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…