Vayy süpersinDün annemler de yemek yedik
gidene kadar 1 saat boşluğum vardı
bende askıdakilerden başladım ayıklamaya
eşimin dolabına uzun zamandır dokunmuyordum.
tamamen boşaltıp yerleştirdim.
wc-banyo yıkandı.
1 mont şapkası
1 büyük gelen giyilmemiş beyaz gömlek
2 kravat düğünümüzden kalma
1 hırka kendimden
1 yelek
2 elbise ayırdım.
swetlerimi askıya astım daha güzel oldu.
tabi işin kötü tarafı bir sürü ütülenicek çıktı.
kızımın kıyafetleri yıkanıcak cumartesi onun dolabı düzenlerim.
bugün ütü yemek ve temizlik var.
Vayy süpersinben daha başlamadım. Zaten sadece benimkilere bakacağım. Çocuklarınkileri yeni yaptım. Atılacak yok hatta alınması gerekenler var daha. Eşiminkileri ellemiyorum zaten ben atarım onu giyeceği tutar
Merhaba kızlar,
Bende minimal yaşamaya karar verdim. İlk olarak iç çamaşırı çekmecem ve kıyafetlerden başladım ayıklamaya. 4 çöp poşeti kıyafet ayırdım verilmelik ve bir sürü çöp olan iç çamaşırıDolabım resmen "ohhh" dedi.
Hamilelik şüphem olduğundan birden girişemiyorum heryere ama sırada mutfak var. Kendimi enerjik hissettiğimde oraya da başlayacağım. Sonuçları yazarım :)
Güzel başlangıç :)
Sadelik gibisi yok. az eşya çok zaman demek.
devamını bekliyoruz :)
Kesinlikle öyle :)
Yalnız eşim bu durumdan çok şikayetçi. Adam çöp atmaya bıktı. "Bu kadar çöpü bir günde nasıl çıkarıyorsun anlayamıyorum" diyor.
Şu çeyiz için verilen bir sürü tülbent, çetik vsleri de gönderebilseydim çok iyi olacaktı ama başkasına versem annem beni keser. Mecbur onun gelip almasını bekleyeceğim.
benim evi gözetlemiyorsun dimi bugün dağınık kalmıştı birazcık :)Kizlar bu günkü hödev ev toplamak
Olsun
Kizlar bu günkü hödev ev toplamak
Olsun
Galiba bizi de görmüşbenim evi gözetlemiyorsun dimi bugün dağınık kalmıştı birazcık :)
Benim ev de dağınık. Yıkanan çamaşırlar katlanacak, oyuncaklar toplanacak,
Ben her türlü ev işinden nefret ediyorumbeğendim bu ödevi :)
Galiba bizi de görmüş
çamaşır yıkamak değil de katlamaktan nefret ediyorum, bi de toz almaktan
Ohh missssDün ben de gaza geldim oyuncakların yarısını çöpe attim, yarısını kaldırdım. Ufaklığın kıyafetlerden seçtim bazılarını çöpe attım, bazılarını verilmek üzere ayırdım dolabı rahatladı biraz. Sıra ablasınınkinde.
Ben her türlü ev işinden nefret ediyorum
Temizlik yaparken kendini kaybeden, mutlu olan insanlara çok özeniyorum. Ben zoraki sürüne sürüne yapıyorum. Bihter gibi süslenip oturup herşey ayağıma gelsin isterdimAy sanırım bende, bunlar en en en nefret ettiklerim.
Temizlik yaparken kendini kaybeden, mutlu olan insanlara çok özeniyorum. Ben zoraki sürüne sürüne yapıyorum. Bihter gibi süslenip oturup herşey ayağıma gelsin isterdim
ahahah, sabah fönlü saçla uyanmak, uzun çizmelerimi giyip kahvemi yudumlamak istiyorum diyosun
ahahah, sabah fönlü saçla uyanmak, uzun çizmelerimi giyip kahvemi yudumlamak istiyorum diyosun
Katya kahvemi getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?