köşeye kenara koy yastıkları öyle kalsın kanki
misafir ve temizlik dışında düzeltmeye uğraşma.
koltuk alırken mindersiz almak lazımmış. öğrenmiş olduk :)

günaydın kızlar
ben de akşam ortalığı topladım
yıkanmış çamaşırlar vardı yerleştirdim
mutfağı toplayıp, bulaşık makinesini kurdum
lavabo-wc temizledim
bugün işteyim..

Gunlerdir karısıklıktan bi yazmak kısmet olmadı.esimle olmayanlar fazlalıkları sectik bu bile baya rahatlattı.seçtiklerimizi de ihtiyacı olanlar için ayırdık.

mindersizleride sevemedim ya hic.
bakalim napcoz.
Ah bendeki minder sayısını bir bilsen herhalde 20 adet vardır rahat. Bu arada taşınırken 10 kadarını dağıttım yoksa 30 kadardı minder koleksiyonu benimki farklı farklı yerlerden el yapımı ya da orijinal bişeyler işte al sana kalabalık

uzun zamandır kırmızı kart göstermiyordum
mavimli naptın arkadaşım.

Kızlar ben giysileri, çantaları, ayakkabıları azaltıyorum ama bunların dışında herşeyden ne kadar da fazla varmış evimde. Örnek minder sayısı 20 kadar , halı ve kilim sayısı 12 - 13 kadar el yapımı, tablo sayısı 30 kadar

Ooooooo ben 4 tane minderi köşede tutamıyorum sürekli yerlere atıyorlar sen nasıl baş ediyorsun

Hiç tablo yok bende yedek halı da yok. Yedek halı ne işe yarar ki ilk defa burda okudum. Yıkamaya gidince 1 hafta halısız duruyoruz sorun olmuyor. Sizi okudukça benim ev çıplak geliyor gözüme

Ooooooo ben 4 tane minderi köşede tutamıyorum sürekli yerlere atıyorlar sen nasıl baş ediyorsun
Valla ben de bebişler daha yeni hareket halindeler nasıl olacak bilmiyorum çünkü tüm eşyam şu anda depoda. Ne kadarı Almanyaya gelecek bilmiyorum. Asıl beni çok büyük sınav bekliyor gelecek ay

Valla ben de bebişler daha yeni hareket halindeler nasıl olacak bilmiyorum çünkü tüm eşyam şu anda depoda. Ne kadarı Almanyaya gelecek bilmiyorum. Asıl beni çok büyük sınav bekliyor gelecek ay
Allah kolaylık versin yerleşme işleri zor yaa. Azaltırsın mümkün olduğunca zaten yerleşirken.

başınız sağolsun.

evi toplarsın akşamda olsa 1-2 saatini alır. Gözünü korkutma :) sen yaparsın.
yapamazsan da takma :)

Başınız sağolsun canım. Babaannene de acil şifalar.

Başın sağolsun

Amin çok teşekkür ederiz, babaannemde şükür biraz daha iyi, evde duruyo hiç olmadı yarın artık, hafta içine kalmasın da rahatça işe gidip geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…