Bizde banyodan sorumlu bakan eşimben ayda yılda bir el atıyorum. Haftada bir dip köşe yıkıyor o sağolsun.
o yastiklarin bozuklugu bile odaya acayip daginik hava katiyor bana mi öyle geliyor yoksa.
Esim hele evdeyse (mesela suan evde)
buyuk 2 ve kucuk 2 yastik berjerin uzerinde.
Cunku uzanmak istiyor sigamiyor öyle
tüm hafta sonu böyle bu yastiklar.
ellemiyorum artik cunku yoruldum.
mindersizleride sevemedim ya hic.köşeye kenara koy yastıkları öyle kalsın kanki
misafir ve temizlik dışında düzeltmeye uğraşma.
koltuk alırken mindersiz almak lazımmış. öğrenmiş olduk :)
Başın sağolsunGünaydın kızlar, dün cenazemiz vardı Evi toplayamadı şimdi hak getire, babaannem rahatsızmış oraya gitmek istiyorum bi de bakalım nasıl halledicem
Günaydın kizlar bir kaktım sular
Kesik ya ödev vereyim gelirse yaparım çaydanlık parlatma olsun
Ah bendeki minder sayısını bir bilsenmindersizleride sevemedim ya hic.
bakalim napcoz.
Ah bendeki minder sayısını bir bilsenherhalde 20 adet vardır rahat. Bu arada taşınırken 10 kadarını dağıttım yoksa 30 kadardı minder koleksiyonu benimki farklı farklı yerlerden el yapımı ya da orijinal bişeyler işte al sana kalabalık
OooooooAh bendeki minder sayısını bir bilsenherhalde 20 adet vardır rahat. Bu arada taşınırken 10 kadarını dağıttım yoksa 30 kadardı minder koleksiyonu benimki farklı farklı yerlerden el yapımı ya da orijinal bişeyler işte al sana kalabalık
Ah ah bir bilsemuzun zamandır kırmızı kart göstermiyordum
mavimli naptın arkadaşım.
Kızlar ben giysileri, çantaları, ayakkabıları azaltıyorum ama bunların dışında herşeyden ne kadar da fazla varmış evimde. Örnek minder sayısı 20 kadar , halı ve kilim sayısı 12 - 13 kadar el yapımı, tablo sayısı 30 kadar
Valla ben de bebişler daha yeni hareket halindeler nasıl olacak bilmiyorum çünkü tüm eşyam şu anda depoda. Ne kadarı Almanyaya gelecek bilmiyorum. Asıl beni çok büyük sınav bekliyor gelecek ayOooooooben 4 tane minderi köşede tutamıyorum sürekli yerlere atıyorlar sen nasıl baş ediyorsun
Allah kolaylık versin yerleşme işleri zor yaa. Azaltırsın mümkün olduğunca zaten yerleşirken.Valla ben de bebişler daha yeni hareket halindeler nasıl olacak bilmiyorum çünkü tüm eşyam şu anda depoda. Ne kadarı Almanyaya gelecek bilmiyorum. Asıl beni çok büyük sınav bekliyor gelecek ay
başınız sağolsun.
evi toplarsın akşamda olsa 1-2 saatini alır. Gözünü korkutma :) sen yaparsın.
yapamazsan da takma :)
Başınız sağolsun canım. Babaannene de acil şifalar.
Başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?