Günaydın kızlar, o kadar enerjim yok ki, hastalık değil ama spora gidince suyumuzu çıkarıyorlar resmen, evi bile gözüm göremiyor öyle diyim :( bugün asmayı planlıyorum.

Mikan Mikan geçmiş olsun kuzum, zumbada o kadar zıplattı ki beni zumbadan soğudum bu spor salonunda :olamaz: :KK70:
Teşekkür ederim ☺️
Tartıya da yansıyorsa değer ya 😂

Günaydın kızlar
Akdenize yakın olup depremi hisseden arkadaşlar varsa geçmiş olsun

Sabah zor uyandım🤦‍♀️
Oğluma kahvaltı ve beslenme hazırladım
Kedicikleri besledim
Mutfak topladım

Anneme götüreceğim bir kaç eşya ayırdım
Bayram için plan yapmadık ne yapacağımıza da karar veremiyoruz

Sizlerin planları ne
Anneme gitmek isterdim ama orası kalabalıj oluyor zaten okul kapanınca da gideceğim
günaydın canım, bayram için henüz bi planımız yok, kurbanı eşim bağış yapmıyor, evimize getirip biz dağıtıyoruz, öyle olunca iş bayramı oluyo bana, belki ankaraya görümcemlere gideriz.

Günaydin şimdi telefonumu alınca gördüm deprem bildirimi gelmiş hissetmiş olmalısınız yazıyo ama ben hiç hissetmedim. İnşallah tekrarı olmaz 😓Bugün kahvaltıya oğlumun arkadaşı ve annesi gelecek . Terasa hazırlamayı düşünüyorum bakalım.
Bayram için plan yapmadik biz de kaç gün tatil olacak o bile belli değil ki daha 🥴
ayy teras fikri benimde çok hoşuma gitti, kolay gelsin şimdiden.
Günaydın ☀️
Güne baya erken başlamışsın yine.
Bayramda evde oluruz muhtemelen. Sonrasında okul devam olunca.
Hava serinledi burda biraz yine
Bugün eve el atmam lazım artık
Dün zumbaya gittim ama ders iptalmiş 🤦‍♀️
Gitmişken stadyumda yürüdüm 10 bin adım atmışım lakin tartı hala 64,8 gösteriyor çıldıricimmm😿
Tartı mı bozuk diye düşünmeye başladım artık 😂
Günaydın canım, iptal olan derse gitmek gerçekten çok can sıkıcı oluyo, yine iyi yürümüşsün maşallah, tartı hemen etki etmez, iradeyle devam.
Evet 5 de gün başlıyor benim için🙈
Burda da serin😬

Temizlik bana da şart inşallah bir motivasyon gelir
Neden haber vermemişler iptal olduğunu
İptal diye boş durmamış yürümüşsün ben olsam madem iptal tatlı yiyeyim buraya kadar geldim yoruldum derdim🤪

Dün waffle yaptım kendim küçük bir tane yedim
Şimdi de canım kahvaltı yapmak istiyor ama yemeyeceğim🙈
Sen yine cesaret edip çıkıyorsun tartıya
Ben göz göze bile gelmiyorum kendisiyle
Aynı odada bile bulunmuyorum geçerken düşerim filan üzerine de tartar diye😬
ya ahahahahahahahaha, kabus gibi, tartı kovalıyo falan onun gibi olmuş :KK70: :KK70: :KK70:

yok ya, incelmişsin diyorlar ama tartıda öyle ahım şahım bişi yok, 1 ileri 2 geri
Bence kilodan çok sıkılaşmak daha önemli zaten kiloyu göstermemiş oluyosun. Alıç sirkesini araştırıp bi deneyin ben çok faydasıni gördüm. İçimi de çok kolay elma sirkesi üzüm sirkesi gibi değil asla hemde çok güzel yağ yakıyo

nce kilodan çok sıkılaşmak daha önemli zaten kiloyu göstermemiş oluyosun. Alıç sirkesini araştırıp bi deneyin ben çok faydasıni gördüm. İçimi de çok kolay elma sirkesi üzüm sirkesi gibi değil asla hemde çok güzel yağ yakıyo
bugün alıyım, sirke inanılmaz midemi yakıyor içerken mahvoluyorum, belki alışırım zorlasam kendimi ama yok denedim olmuyo.

Bugün ben de arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım. Terasım yok ama idare ettik🤣
Biz de çok sıcaktı terasta yapamadık 😂 teras bana ait değil apartmanın terası 😁 siz böyle yazınca kendimi kötü hissediyorum ya. Bidaha hiç bişi yazmiycam 😬😬 ( yengeç burcu kişisin regl dönemi )

Alt katı süpürüp sildim.
Bi makine çamaşır yıkandı serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Alt katın WC lavabosunu yıkadım.
Mutfağın ince bir kilimi var onu yıkadım.

Kayınvalidemle kısır yaptık. Akşam yemeği aradan çıkmış oldu 😅

Yürüyüşe çıkarım birazdan çünkü dünyaları yedim 🫣

Alt katı süpürüp sildim.

Ohh afiyet olsun 😋
Artık yeme bu saatten sonra tamam mı 😁

Alt katı süpürüp sildim.

İki katlı ev keyıflı bır o kadar zor daha önce yaşamıştık soguk oluyordu kışın ama yazın teras keyıflıydı küçük çocukluya merdıven zor 😖

Kvalıdeyle anlaşınca hersey yapılır ne güzel

Back
X