Selam kızlar günlerim sakin geçiyor.
Sanki hayata ara vermişim gibi.
Böyle zamanlarda herseyi gözden geçiriyorum ,düşünüyorum ,dinleniyorum

Alt katı süpürüp sildim.
Bi makine çamaşır yıkandı serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
55 yaşlarında filanmış
Balkonda otururken oğlunun ağlamalarını duydum
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım😔😔😔
Eşim baş sağlığına gitti ev biraz sakinlesin ben de giderim
Şimdi görünce de ağlarım kadın da der belki deli mi ne

Hayatın çok boş olduğunu anladığım zamanlardan biri daha
Hayat gerçekten yalan o yüzden kırmadan dökmeden yasayabilsek keske dolu dolu en yakınına bırsey olucak dıye korkar ya ınsan ortada bırsey yokken yada ben boyleyım

Benim de bugün eve ilk temizlik yaptığım da çay ve kurabiye yapıp getiren komşumun eşi vefat etmiş
55 yaşlarında filanmış
Balkonda otururken oğlunun ağlamalarını duydum
adamı hiç görmedim ama çocuğun o ağlamalarına dayanamadım ben de oturdum evde ağladım😔😔😔
Eşim baş sağlığına gitti ev biraz sakinlesin ben de giderim
Şimdi görünce de ağlarım kadın da der belki deli mi ne

Hayatın çok boş olduğunu anladığım zamanlardan biri daha
Allah rahmet eylesin.

Bugün okuldan sonra parkta bir doğum gününe katıldık. Akşam yemekten sonra da arkadaş çaya çağırdı oraya gittim.

Epey zaman önce kızımın küçülenlerini ayırmıştım. Yanına 1 babet 1 elsa kostümü aksesuarlarıyla birlikte 2 tane de özel gün elbisesi ekleyerek birine verdim. Bu kıyafetler uzun olduğu için benim dolapta asılıydı, kurtuldum😊 1 elbisesi daha var anaokuluna giderken yıl sonu gösterisi için diktirmiştik çok şık. Onu da verecek birini bulursam süper olur. Bebeklik zamanından örme hırka, yelek vs bekletmiştim, onları da 1 poşet ayırdım. En yakın zamanda evden gidecek.

Back
X