- 19 Şubat 2021
- 6.133
- 16.811
- 198
- 38
Şimdiden afiyet olsunSade veya cevizli yaparım diye düşünüyorum.
Ohh afiyet olsun ev baklavası muhteşem birsey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden afiyet olsunSade veya cevizli yaparım diye düşünüyorum.
Ohh afiyet olsun ev baklavası muhteşem birsey![]()
Oyy yerimKavga mı var![]()
Sağol canim normalde piknik sevmiyorumŞimdiden afiyet olsun![]()
Ben seviyorumSağol canim normalde piknik sevmiyorumama kalabalıkta dışarıda güzel olur. Çocuklar rahat ediyor hemde
Yaa ben çok severim piknik mangal bulaşık felan uğraşmayı sevmiyorum ama evden bişeyler hazırlayıp dısarda yemeyi severim . Pazartesi günü okul pikniği var bizim de kısır yapcamSağol canim normalde piknik sevmiyorumama kalabalıkta dışarıda güzel olur. Çocuklar rahat ediyor hemde
İyi akşamlar kızlar
Dün doğumgünümdü olduk mu 35
Bir arkadaşımın da bugün doğumgünüydü, dün beraber kutladık. Güzel geçti
Yarın okulun kermesi var, waffle standında görevliyim beklerim
Yürüyüşe gittim geldim, duşumu aldım.
Bilin bakalım bu hafta kimin öğretmeni yokoğlumun
ama Allah var 2 yıldır ilk defa yok sanırım
Oğlum da öksürüyor antibiyotik verdi doktor, iyi oldu evde olması.
link isterim, beni instadan ekleyin insta kullananlar, özelde yazayımTeşekkür ederim canım
Nasıl bişey aldığımızı link atabilirim istersen
Çok pahalı bişey değil orta halli sıkılınca vazgeçmesi kolay olacak bir şey
İnşallah kullanabiliriz yazın burda olmuyoruz malum
Alırken de çok kararsız kaldık ama okul açılınca mecbur geliyoruz o zaman yine güzel oluyor havalar herhalde kullanırız
Ani şeker yükselmesi mi acaba düşmesi mi sebep oluyor
Ben bu durumu yazın çok yaşıyorum
Dışarda geziyorum diyelim serinlemek için markete giriyorum yiyecek reyonuna baktığım gibi midem bulanmaya başlıyor gözüm kararıyor
Belki de yaşlandım kabullenemiyorum![]()
ayy aşkı memnu kanal d de başlıyomuş, inşallah saatleri uyar da izlerim yine, bi doktorları başlatmadılar bu sene ramazanda, gözüm aradı valla, yazın başlatsalar bari.Günaydın kızlar nasılsınız
Dün yine temizlik yemekle geçen bir gündü
Kuru fasülye pilav tavuk suyu çorba ve salata vardı
Bugün az az kaldı hepsinden
YouTube dan aşkım memnunun rastgele bölümlerini açarak bir tencere yaprak sarması yaptım
Onu yeriz kalan yemeklerle beraber
Oğlumun kahvaltısını hazırlayıp durağa bıraktım
Durak bankında bekleyen bir kedicik vardı birde çöp karıştıran smokin
Önce smokini besledim yakın diye az bişey yedi gitti
Sonra arabadan indim duraktaki kediyi kucaklayıp smokinin yemediği mamanın yanına getirdim
Yanımdaki mama da kedimin maması
O da bir iki aldı bıraktı vay arkadaş hepiniz mi toksunuz
Biri durakta otobüs bekliyor diğeri de çöp atıyordu herhalde ben bozdum keyiflerini
Ekmek yemiyorlar ucuz mama yemiyorlar pahalı mamaya burun kıvırıyorlar
Daha önceki kedilerime tavuk suyuna makarna yapardım bayılarak yerdi
Bunlar kafama atacak pis fakir git kendin ye diye
Hepsi besili tosun gibi demek ki birileri sağlam besliyor
Neyse en azından açlar diye üzülmüyorum kim besliyorsa daha çok versin Allah
totosunu ısırrrr.Kavga mı var![]()
Merhaba kızlar, selamımız bu saate kaldı, dün akşam büyük kızımın ingilizce gösterisi vardı, o kadar güzeldi ki resmen bi müzikal izledik. Alice in Wonderland yapmışlar, çok duygulandım gerçekten.
Derken bugün sabahta küçük kızımın gösterisi vardı, kuafördü, ayakkabıydı falan derken hazırlandık ona yetiştik, o kadar güzel bi gösteri hazırlamışlar ki onlar da, ağla ağla izledim valla, ne ara büyüyor da böyle hazırlanıyorlar, yolları bahtları açık olsun kuzularımızın.
Nice mutlu yıllara mikanımmm![]()
![]()
![]()
artık yaş 35 yolun yarısı değil bence, en güzel çağındasın, hep mutlu ol inşallah
link isterim, beni instadan ekleyin insta kullananlar, özelde yazayımScss94 sende kullanıyosan, ben merak ediyorum sizi, mikan biliyo.
bence senin durum şeker düşmesi, yükselse dilin damağın kurur, avuçların ayakların yanar. yaşlanma demeyelim yinede ona
ayy aşkı memnu kanal d de başlıyomuş, inşallah saatleri uyar da izlerim yine, bi doktorları başlatmadılar bu sene ramazanda, gözüm aradı valla, yazın başlatsalar bari.
totosunu ısırrrr.
Ben seviyorum
Hele mangallı olanı
Bir coğrafya öğretmenimiz vardı
Bizim ülkede hemen yeşillik görünce mangal yakılıyor kimse doğayı gezeyim ağaçları böcekleri hayvanları göreyim tanıyayım demez diyordu
Ne kadındı yaa o zaman çok tuhaf bulur gülerdim
Canım sosyal medya kullanmıyorum maalesef tek sosyal mecram burasıMerhaba kızlar, selamımız bu saate kaldı, dün akşam büyük kızımın ingilizce gösterisi vardı, o kadar güzeldi ki resmen bi müzikal izledik. Alice in Wonderland yapmışlar, çok duygulandım gerçekten.
Derken bugün sabahta küçük kızımın gösterisi vardı, kuafördü, ayakkabıydı falan derken hazırlandık ona yetiştik, o kadar güzel bi gösteri hazırlamışlar ki onlar da, ağla ağla izledim valla, ne ara büyüyor da böyle hazırlanıyorlar, yolları bahtları açık olsun kuzularımızın.
![]()
![]()
artık yaş 35 yolun yarısı değil bence, en güzel çağındasın, hep mutlu ol inşallah
link isterim, beni instadan ekleyin insta kullananlar, özelde yazayımScss94 sende kullanıyosan, ben merak ediyorum sizi, mikan biliyo.
bence senin durum şeker düşmesi, yükselse dilin damağın kurur, avuçların ayakların yanar. yaşlanma demeyelim yinede ona
ayy aşkı memnu kanal d de başlıyomuş, inşallah saatleri uyar da izlerim yine, bi doktorları başlatmadılar bu sene ramazanda, gözüm aradı valla, yazın başlatsalar bari.
totosunu ısırrrr.
Bence de artık 35 yaş yola yeni başlıyorum yaşıMerhaba kızlar, selamımız bu saate kaldı, dün akşam büyük kızımın ingilizce gösterisi vardı, o kadar güzeldi ki resmen bi müzikal izledik. Alice in Wonderland yapmışlar, çok duygulandım gerçekten.
![]()
![]()
totosunu ısırrrr.
Açlıktan![]()
İndirimli Rattan Bahçe Mobilyası - Rattan Oturma Grupları Depodunya'da!
Rattan Bahçe Mobilyası Yerli Üretim ve İndirimli Fiyat Fırsatı Sizleri Bekliyor - Rattan Bahçe Oturma Grubu Avantajlarını Kaçırmayın! Ücretsiz Teslimat Seçeneği!depodunya.com.tr
Bu tarz bişey
Ben de sosyal medya yok maalesef tek kullandığım burası
Peki bu şeker düşmeleri neden olur kiyaşlılığı elersek
![]()
Çok güzel canım keyifle oturun inşallah![]()
Rattan Bahçe Mobilyası Yerli Üretim ve İndirimli Fiyat Fırsatı Sizleri Bekliyor - Rattan Bahçe Oturma Grubu Avantajlarını Kaçırmayın! Ücretsiz Teslimat Seçeneği!depodunya.com.tr
Bu tarz bişey
![]()
Bayıldımm, güle güle kullanın, azıcık kullan yorumunu güncelle bana, alalım bizde ihtiyacımız var böyle bir şeye.![]()
Bu tarz bişey
![]()
Özelden atmıstık birbirimizeee mikan nereden görüyo ya sizi, güzelsiniz diyo, ben neden göremiyorum, bu mikanın ayrıcalığı nedir![]()
![]()
DoğruBen seviyorum
Hele mangallı olanı
Bir coğrafya öğretmenimiz vardı
Bizim ülkede hemen yeşillik görünce mangal yakılıyor kimse doğayı gezeyim ağaçları böcekleri hayvanları göreyim tanıyayım demez diyordu
Ne kadındı yaa o zaman çok tuhaf bulur gülerdim
Mutlu yıllar![]()
İyi ki doğdun mikancım
Nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Oğlun için de geçmiş olsun salgın var herhalde herkes hasta
Doğum günün kutlu olsunnice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah
Oğluşuna da geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun![]()
Doğum günün kutlu olsunNice mutlu yıllara ailen ve sevdiklerinle
![]()
Teşekkür ederim kızlarMerhaba kızlar, selamımız bu saate kaldı, dün akşam büyük kızımın ingilizce gösterisi vardı, o kadar güzeldi ki resmen bi müzikal izledik. Alice in Wonderland yapmışlar, çok duygulandım gerçekten.
![]()
![]()
totosunu ısırrrr.
Evet semaverde çay demlemeyi severim bahçede oturmak güzel oluyor.Yaa ben çok severim piknik mangal bulaşık felan uğraşmayı sevmiyorum ama evden bişeyler hazırlayıp dısarda yemeyi severim . Pazartesi günü okul pikniği var bizim de kısır yapcam![]()