Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı şeyler lezzetli değil yaBende geçen gün şekersiz reçel yaptım hiç güzel olmadı![]()
Ben de bayılırım da çocuklar yer mi senceBiber domates kızartması olabilir ımm cok severim
Ama çocuklar çok seçici benim oğlum zeytin peynir felan hayatta yemez siz yersinizBen de bayılırım da çocuklar yer mi sence![]()
Bence deSağlıklı şeyler lezzetli değil ya![]()
Bakayım bakalım, benimkilerde yumurta vs yemiyor. Yumurta yemek isteyen kendine haşlasın demişlerAma çocuklar çok seçici benim oğlum zeytin peynir felan hayatta yemez siz yersiniz![]()
Kızlar yaa benim de oğlumun macaristan da 10 kişilik öğrenci grubu var misafirBakayım bakalım, benimkilerde yumurta vs yemiyor. Yumurta yemek isteyen kendine haşlasın demişlerkeşke yeseler
Ben bu gömlek modellerini çok kullanıyorumBir gömlekle birçok kombin yapılabiliyor.
Yap gönder ya pilav gibi yerler işteKızlar yaa benim de oğlumun macaristan da 10 kişilik öğrenci grubu var misafir
Oğlum onlarla ilgileniyor bir kaç arkadaşı ile beraber
Yarın da evden yiyecek götüreceklermiş
İstanbulu tanıtma okulu tanıtma dışarda yemek yemişler sıra eve gelmiş
Ne yapsam onlar için ne yerler
Sor öğretmenine dedim ama kısır yapıp gönderecek değilim herhalde![]()
Ay benim oğlum yemiyor ki onlara ikram bile etmezYap gönder ya pilav gibi yerler işteöğrensinler Türk milli ikramımızı
![]()
Kurabiye olur tasimasida kolay olur hemde.Ay benim oğlum yemiyor ki onlara ikram bile etmez
Kurabiye diyor levain var ya ondan istiyor
Hangi şehrimizin kurabiyesi oğlum o
New york lumuyuz biz dedim
Kek geldi benim de aklımaKurabiye olur tasimasida kolay olur hemde.
Kek de yapabilirsin.
Sarma olabilir, künefe falan yemeye götürsün yormasın seniKek geldi benim de aklıma
Dışarda yemişler sıra eve gelmişSarma olabilir, künefe falan yemeye götürsün yormasın seni![]()
Cuma sabahı söyleseydi yapardın bi çakallı menemenDışarda yemişler sıra eve gelmiş
Dün akşam haber verdi
Oğlum cuma sabahı söyleseydin dedim
Sarma filan yerler mi acaba
Ben yurtdışında yemiyorum öyle her şeyi
Kıymalı lahana sarması vardı severim ama yemedim
Dini hassasiyetim yok ama her eti yiyemiyorum
Browni yapmaya karar verdimCuma sabahı söyleseydi yapardın bi çakallı menemen![]()