- 23 Eylül 2013
- 25.211
- 52.184
- 798
Zaten günlük işler zaman alıyor exra gibi geliyor hani hamur işi yapsam yemek yapmasam belki olabilir evdekiler yemek yokmu diye soruyorBeeen ben hiç severek bi iş yapmıyorum bu aralar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten günlük işler zaman alıyor exra gibi geliyor hani hamur işi yapsam yemek yapmasam belki olabilir evdekiler yemek yokmu diye soruyorBeeen ben hiç severek bi iş yapmıyorum bu aralar![]()
Bendeee canım tatlı çekerse şeker eritip yerimAl benden de o kadar
Tek olsam herhalde hiç bişey pişirmeden yaşarım
Bize bu yemek temizlik işini kim kitledi acabaBendeee canım tatlı çekerse şeker eritip yerim![]()
Valla kusura bakmasınlarZaten günlük işler zaman alıyor exra gibi geliyor hani hamur işi yapsam yemek yapmasam belki olabilir evdekiler yemek yokmu diye soruyor![]()
Mutfak içi mutfak dışı hiçbir iş yapasım yok, misafir ağırlamam lazım erteledikçe erteliyorum. Seneye güne katılmasam mı diye bile düşünüyorumKurabiye alıp saklama kabına koy bitti gitti
Bu konuda üşengeç oldum ya sizdede varmi ikramlik falan yapasım gelmiyor hamur işi yapmak.
Mutfak içi mutfak dışı hiçbir iş yapasım yok, misafir ağırlamam lazım erteledikçe erteliyorum. Seneye güne katılmasam mı diye bile düşünüyorum![]()
Bence gayet güzel bir menü daha ne olsunValla kusura bakmasınlarben bugün milföy börek yapcam yanına domates
salatalık gayet doyurucu bir menü patates haşlıycam şimdi o kadar
![]()
Benim eşimin sevmediği yemek de yok napıcazÇok haklısınız kızlarama haklı olmanın faydası olmadığı konular bunlar
Esime diyorum yorma kendini diyo
Ben yapayım falan yok
Yine sinir oldum bak
Eşime sevmediği bir yemeği yapıyım bugün yemek varda cumaya yapıyım![]()
Hiç mi yok ne güzelBenim eşimin sevmediği yemek de yok napıcaz![]()
Kız ne olcak çalışan kadınsın normal.Hakkımda kötü düşünmenizi istemem![]()
Kolay gelsin canımŞimdi kalkacağım ve sabahtan hatta dün akşamdan kalma mutfağımı toplayacağım![]()
Az sevdiği vardır ama nefret ettiği yoktır boğa burcuHiç mi yok ne güzel![]()
Vişneli Çikolatalı Brownie Vişneli Çikolatalı Brownie - Nefis Yemek TarifleriBöreği yaptım çayı koydum
Geriye milli tatlımız olan browni kaldışaka şaka browni beceremiyorum ben hep ıslak kek oluyo sonu ıslak kek yaparım kurabiye hamuru vardı buzlukta onu yapcam tahinli kurabiyeden vazgeçtim yaparsam çok yerim onu sevmediğim kurabiyeden yapcam
![]()