- 23 Ekim 2018
- 16.064
- 37.109
- 598
Hırka alın mutlaka burası bile gece hala soğukBavulu daha şimdi hazırladım 2 elbise 2 şort üst koydum ama sürekli birseyler lazım olacakmış gibi geliyoracaba hava soğuk olur mu diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırka alın mutlaka burası bile gece hala soğukBavulu daha şimdi hazırladım 2 elbise 2 şort üst koydum ama sürekli birseyler lazım olacakmış gibi geliyoracaba hava soğuk olur mu diye.
Arabaya mont koyarız birde uzun kalın birseyler koyayım bari kurtulamadık kalın kiyafetlerdenHırka alın mutlaka burası bile gece hala soğuk
Aylar öncesinden kışlıkları kaldırmamışız gibiArabaya mont koyarız birde uzun kalın birseyler koyayım bari kurtulamadık kalın kiyafetlerden![]()
Hiç sanmıyorum şuan mutfakta kardio yapmış gibi kan ter içindeyimBavulu daha şimdi hazırladım 2 elbise 2 şort üst koydum ama sürekli birseyler lazım olacakmış gibi geliyoracaba hava soğuk olur mu diye.
Ben de hazırlamadım henüzBavulu daha şimdi hazırladım 2 elbise 2 şort üst koydum ama sürekli birseyler lazım olacakmış gibi geliyoracaba hava soğuk olur mu diye.
5 saat sürer. deri mont yada ceket alırım.Mont alacak kadar soğumaz ya yol kaç saat sürecek canım
4 gün için normal. Yanında bulunsunBen de hazırlamadım henüz
Yatağın üzerinde duruyorlar öylece
Eşim arabayı yıkıyor kamera ve alarm sistemini hazırladı
Kedimin rahat ve konforlu olması için evi hazırladık
Ben de iki elbise bir kaç üst 2 etek 2 pantolon 3 ayakkabı aldım
Gece belki soğuk olur diye triko takım aldım
Bir ceket alacağım ama kot mu alsam deri mi karar veremiyorum
4 gece için fazla biraz ama nasılsa arabayla gidiyoruz diye dert etmedim![]()
ayy başladılar mı cidden, bizim hava bugün düzeliyor bize de gelirler deseneGünaydındün gece sivrisinek saldirısına uğradığıma göre yaz gelmiştir
![]()
Valla başladılarayy başladılar mı cidden, bizim hava bugün düzeliyor bize de gelirler desene![]()
![]()
Eylülün öğretmeni yine şaşırtmadıSelam kızlar gündem yine yoğundu
Öncesinde kızıma şimdiden tatil oldu öğretmen gelmeyeceğim dedi.
Sabah yinede erken uyandım kahvaltı yaptık kargocuyu bekledim iadeler vardı hemde kirmizi takımım geldi güzel oldu sevdim
Evi toparladik bu süreçte kızımla oyun oynadık sonra kargo iadelerin bir kısmını şubeden yapmam gerekiyordu oraya gittik kızıma eczaneden krem aldım ama büyük boyu yokmuş tatil sonrası kendi sitesinden alacağım.
Telefonuma kılıf aldım yıllardır aynı kılıfı kullanıyordum kopmaya başladı kenarları yıprandı.
Markete gittim yogurt ve tavuk aldım pratik bir yemek yapacağım.
Eve geldim kahve içsem iyi olacak![]()
Öğretmeni de ses cıkarmadıkca abartıyo sankiSelam kızlar gündem yine yoğundu
Öncesinde kızıma şimdiden tatil oldu öğretmen gelmeyeceğim dedi.
Sabah yinede erken uyandım kahvaltı yaptık kargocuyu bekledim iadeler vardı hemde kirmizi takımım geldi güzel oldu sevdim
Evi toparladik bu süreçte kızımla oyun oynadık sonra kargo iadelerin bir kısmını şubeden yapmam gerekiyordu oraya gittik kızıma eczaneden krem aldım ama büyük boyu yokmuş tatil sonrası kendi sitesinden alacağım.
Telefonuma kılıf aldım yıllardır aynı kılıfı kullanıyordum kopmaya başladı kenarları yıprandı.
Markete gittim yogurt ve tavuk aldım pratik bir yemek yapacağım.
Eve geldim kahve içsem iyi olacak![]()
Evet bugün bayramlaşma etkinliği vardı serbest kıyafetini bile ayarlamistik ama öğretmen olmayınca 4. Sinifla birlestiriyorlar Eylül de sevmiyor öyle olunca zaten kimse göndermiyor 1 kere gönderdim pişman oldum.Öğretmeni de ses cıkarmadıkca abartıyo sankineden öyle yapıyo son hafta oyun felan oynuyolar güzel geçerdi
Kırmızı takımı bende merak ettim
Benim hiç kırmızı kıyafetim yok tişörtüm bile yok kırmızı onu farkettim neden acaba![]()