• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bavulu daha şimdi hazırladım 2 elbise 2 şort üst koydum ama sürekli birseyler lazım olacakmış gibi geliyor 😅 acaba hava soğuk olur mu diye.
Ben de hazırlamadım henüz
Yatağın üzerinde duruyorlar öylece
Eşim arabayı yıkıyor kamera ve alarm sistemini hazırladı
Kedimin rahat ve konforlu olması için evi hazırladık
Ben de iki elbise bir kaç üst 2 etek 2 pantolon 3 ayakkabı aldım
Gece belki soğuk olur diye triko takım aldım
Bir ceket alacağım ama kot mu alsam deri mi karar veremiyorum
4 gece için fazla biraz ama nasılsa arabayla gidiyoruz diye dert etmedim🙈

Ben de hazırlamadım henüz
Yatağın üzerinde duruyorlar öylece
Eşim arabayı yıkıyor kamera ve alarm sistemini hazırladı
Kedimin rahat ve konforlu olması için evi hazırladık
Ben de iki elbise bir kaç üst 2 etek 2 pantolon 3 ayakkabı aldım
Gece belki soğuk olur diye triko takım aldım
Bir ceket alacağım ama kot mu alsam deri mi karar veremiyorum
4 gece için fazla biraz ama nasılsa arabayla gidiyoruz diye dert etmedim🙈
4 gün için normal. Yanında bulunsun 😊

Selam kızlar gündem yine yoğundu
Öncesinde kızıma şimdiden tatil oldu öğretmen gelmeyeceğim dedi.🙃
Sabah yinede erken uyandım kahvaltı yaptık kargocuyu bekledim iadeler vardı hemde kirmizi takımım geldi güzel oldu sevdim
Evi toparladik bu süreçte kızımla oyun oynadık sonra kargo iadelerin bir kısmını şubeden yapmam gerekiyordu oraya gittik kızıma eczaneden krem aldım ama büyük boyu yokmuş tatil sonrası kendi sitesinden alacağım.
Telefonuma kılıf aldım yıllardır aynı kılıfı kullanıyordum kopmaya başladı kenarları yıprandı.
Markete gittim yogurt ve tavuk aldım pratik bir yemek yapacağım.
Eve geldim kahve içsem iyi olacak 😅

Sabah yinede erken uyandım kahvaltı yaptık kargocuyu bekledim iadeler vardı hemde kirmizi takımım geldi güzel oldu sevdim
Evi toparladik bu süreçte kızımla oyun oynadık sonra kargo iadelerin bir kısmını şubeden yapmam gerekiyordu oraya gittik kızıma eczaneden krem aldım ama büyük boyu yokmuş tatil sonrası kendi sitesinden alacağım.
Telefonuma kılıf aldım yıllardır aynı kılıfı kullanıyordum kopmaya başladı kenarları yıprandı.
Eylülün öğretmeni yine şaşırtmadı 😂

Kırmızı takımı merak ettim, atsana 😊 Hayırlı olsun, güle güle giy 🥲

Öğretmeni de ses cıkarmadıkca abartıyo sanki 😁 neden öyle yapıyo son hafta oyun felan oynuyolar güzel geçerdi 😒
Kırmızı takımı bende merak ettim 😁
Benim hiç kırmızı kıyafetim yok tişörtüm bile yok kırmızı onu farkettim neden acaba 😁

Öğretmeni de ses cıkarmadıkca abartıyo sanki 😁 neden öyle yapıyo son hafta oyun felan oynuyolar güzel geçerdi 😒
Kırmızı takımı bende merak ettim 😁
Benim hiç kırmızı kıyafetim yok tişörtüm bile yok kırmızı onu farkettim neden acaba 😁
Evet bugün bayramlaşma etkinliği vardı serbest kıyafetini bile ayarlamistik ama öğretmen olmayınca 4. Sinifla birlestiriyorlar Eylül de sevmiyor öyle olunca zaten kimse göndermiyor 1 kere gönderdim pişman oldum.
Normalde sorun ederdikte Eylül seviyor öğretmenini problem çıksın istemiyorum sınav yaptı kızım 1. Oldu 2 sınavda şimdi gerginlik çıkarsa tedirgin olur derslere çok yogunlasamaz diye 1. Sınıfta yaşadık çünkü bazi problemler son yıl kaldı artık.

Kırmızı renk kombinlemesi zor olduğu için ya elbise ya alt üst takım seçmek istiyordum rahat bir takım buldum sonunda rengi baya koyu kırmızı ama fotoğrafta tuhaf çıkıyor 😅
Ekleyeyim yinede 😊

Gorselini yukleyeyim bari 😅 bundan daha koyu kırmızı tatile giderken giyeceğim .

Eklentiler

• Screenshot_20250601_121918_Trendyol.webp
    Screenshot_20250601_121918_Trendyol.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
Back
X