• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz de bayramda eşimin memleketine gideceğiz. Hafta sonundan anneme geldik, civcivleri bırakmaya. Burda da bahçedeki otlar biçildi. Ben de bahçeyi süpürüp yıkadım. Bazı odunların yerini değiştirdik. Balkonları yıkadım. Alt katı süpürdüm. Yoruldum dinleniyorum şimdi.

Selamlar 😍
Biz de kahvaltıdan sonra AVM ye gittik oğluma dergi almaya. Ben de gratise uğradım ayak törpüsü alacaktım 250 liraydı Amazon'dan sipariş ettim 😁 ustura aldım yüzüm için tıraş için 😁😁çıkışta kaykay sürmeye gittik parka çok sıcaktı hava 😣
Detoksa başlamadan önce kendime sandalet alayım dedim bayramdan sonra sipariş ederim doğum günümde de kıyafet alırım sonra detoks 😅

Program indirdim ekran süremi ayarladım youtube en çok vakit geçirdiğim yerdi ona saat ayarladım. Uygulama da öyle bi seçenek var kısa video izlenmesini kapatıyoruz hiç açılmıyo videolar 😁instagram da da kısa videolar kısıtlanabiliyomuş artık nerden izleniyorsa o programda seçenek olarak gösteriyo 😅
Konuyla alakası yok ama bişey sorabilir miyim ben sizi bi yerden tanıyorum galiba nerden tanıyorum çocuğunuz var mı 😅 temmuz annelerinden mı acaba 🤔
Programın adı nedir acaba
Bilgisayar icjn mi mobil cihazlar için mi
Bana ikisi de gerekli sanirim

Selam kızlar
Bugün kuyumcuya gideceğim.
Markete gidip içecekleri alacağım.
Bavulu hazırlamaya başlayacağım.
Önce kahvaltı ev işleri gündem yoğun 😊

Saçlarımı da 3 ay oldu galiba boyatmayali
Boyatmayi düşünmüyorum beyazlarimla barıştım. Ama tamamen boyalı kısımların gitmesi 2 yılı bulur gibi. Süreçte umarım sıkılıp boyatmam 😄

Selam kızlar
Bugün kuyumcuya gideceğim.
Markete gidip içecekleri alacağım.
Bavulu hazırlamaya başlayacağım.
Önce kahvaltı ev işleri gündem yoğun 😊
Ohh tatil hazırlığı çok severim 😍
Kolay gelsin canım

Boyatmayi düşünmüyorum beyazlarimla barıştım. Ama tamamen boyalı kısımların gitmesi 2 yılı bulur gibi. Süreçte umarım sıkılıp boyatmam 😄
Ben de barışırım belki bi gün şuan görmekten hoşlanmıyorum 😁 kötü kelimeler söylüyorum görünce 😅😅

Günaydın kızlaar, ne güzel sohbet dönmüş yine, bu bebelerin hepsine bayılıyorum, rabbim iyilerle karşılaştırsın hepsini :KK200:

cumartesi yardımcı almıştım, tertemiz oldu ev, ayakkabılık aklımdaydı, tüm hepsini boşalttım sildim, kışlıkları üste yazlıkları alt tarafa "kişilere" göre ayakkabısını ayırarak yerleştirim, ben bu ara biraz abartmışım çok ayakkabım olmuş :olamaz: benim detoks zamanım gelmiş :skandal:

tüm pazarım da yemekle uğraşmakla geçti, tüm gömleklerimi yıkadım tertemiz ütüleyim demiştim, yapamadım :( hiç fırsat kalmadı mutfağı derle topla derken ama o işte iyi oldu buzluğu boşalttım gibi bişi oldu.

bahçede baya çilek olmuş, onu topladım mis gibi :KK68:

hava da yağmurlu kapalı ve bi tık soğuktu (pikeleri çıkardım / cam silindi ya olacak artık) kurumamış çamaşırlar, bugün katlar kaldırırım, ütüyü bilemedim, başka da işim yok inşallah.

Sonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.

mikan bayıldımmmm, güle güle kullan.

ay mia süpersin, o süreci bitirenlerin hepsinin saçlarına bayılıyorum aslında ama beklemek zor dediğin gibi.

Günaydın kızlaar, ne güzel sohbet dönmüş yine, bu bebelerin hepsine bayılıyorum, rabbim iyilerle karşılaştırsın hepsini :KK200:

cumartesi yardımcı almıştım, tertemiz oldu ev, ayakkabılık aklımdaydı, tüm hepsini boşalttım sildim, kışlıkları üste yazlıkları alt tarafa "kişilere" göre ayakkabısını ayırarak yerleştirim, ben bu ara biraz abartmışım çok ayakkabım olmuş :olamaz: benim detoks zamanım gelmiş :skandal:

tüm pazarım da yemekle uğraşmakla geçti, tüm gömleklerimi yıkadım tertemiz ütüleyim demiştim, yapamadım :( hiç fırsat kalmadı mutfağı derle topla derken ama o işte iyi oldu buzluğu boşalttım gibi bişi oldu.

bahçede baya çilek olmuş, onu topladım mis gibi :KK68:

hava da yağmurlu kapalı ve bi tık soğuktu (pikeleri çıkardım / cam silindi ya olacak artık) kurumamış çamaşırlar, bugün katlar kaldırırım, ütüyü bilemedim, başka da işim yok inşallah.
Ohh mis gibi olmuş ellerine sağlık 🤩
Kendi bahçenizde mi çilek ne güzel 😍💓
Sabahları araba sesleriyle uyanıyoruz her gün köye taşınasım var bu aralar keşke mümkün olsa 🥲 ama evde böcek fare mare olmayacak 😁

Günaydın kızlar🌺
Herkese iyi haftalar. Not işlerimi bitirdim, üstümden bir yük kalktı çok şükür.
Görümcem İstanbul’dan geldi. Bu hafta beraber takılırız. Bayramda evdeyiz zaten.
Dün baya büyük bir temizlik yaptık. Ev baya toparlandı. Yemek de var. Dünden lahmacun var kayınvalidem de dolma sarma göndermişti. Yeterli olur sanırım.
Ben kıyafet alışveriş kotamı doldurdum. Annemden kumaş getirmiştim. Arkadaşımın annesi dikti. Kızımla bir sürü anne kız kombinimiz oldu 🤩
Sadece bir iki takı fular ve şapka ihtiyacım kaldı. Onları da denk geldikçe alacağım.

Ohh mis gibi olmuş ellerine sağlık 🤩
Kendi bahçenizde mi çilek ne güzel 😍💓
Sabahları araba sesleriyle uyanıyoruz her gün köye taşınasım var bu aralar keşke mümkün olsa 🥲 ama evde böcek fare mare olmayacak 😁
evet kuzum, biraz minik minikler ama kendi bahçenden olunca keyifli oluyor. ya ben mi gözü karayım dicem ama valla öyle böcek falan yok ya, bir iki karınca, arada bi örümceğe de sesin çıkmayacak tabi, onlar da bizi görünce kaçıyor zaten :KK70: yaz gelince de bahçeyi bi ilaçlattın mı tüm yaz rahat edersin.

evet kuzum, biraz minik minikler ama kendi bahçenden olunca keyifli oluyor. ya ben mi gözü karayım dicem ama valla öyle böcek falan yok ya, bir iki karınca, arada bi örümceğe de sesin çıkmayacak tabi, onlar da bizi görünce kaçıyor zaten :KK70: yaz gelince de bahçeyi bi ilaçlattın mı tüm yaz rahat edersin.
Ne güzeeel afiyetle yiyin çok istiyorum bahçeli evimiz olsun 🥰 böcek möcek razıyım ben . Bağ evleri oluyo burda tasınacagımızı bilmesek öyle bi yer olsun da isterdim hafta sonlarını orda geçirirdik güzel olurdu

Selam kızlar bileklik ve kolye aldım üstünü eşim tamamlayacak 🫣 ne kadar pahalı olmuş ben bu yıl alamam daha birsey biriktikce artık gider alırım 😅

Back
X