- 27 Haziran 2010
- 6.785
- 13.939
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Programın adı nedir acabaProgram indirdim ekran süremi ayarladım youtube en çok vakit geçirdiğim yerdi ona saat ayarladım. Uygulama da öyle bi seçenek var kısa video izlenmesini kapatıyoruz hiç açılmıyo videolarinstagram da da kısa videolar kısıtlanabiliyomuş artık nerden izleniyorsa o programda seçenek olarak gösteriyo
Konuyla alakası yok ama bişey sorabilir miyim ben sizi bi yerden tanıyorum galiba nerden tanıyorum çocuğunuz var mıtemmuz annelerinden mı acaba
![]()
Stayfree programın adıProgramın adı nedir acaba
Bilgisayar icjn mi mobil cihazlar için mi
Bana ikisi de gerekli sanirim
Günaydın buradada yağmur yağdı ama umurumda değil okullar tatil olunca sileceğimGünaydın
Bugün temizlik günüüü en sevdiğğğğğğiim
Camları silmem gerekiyo ama silmiycem sanırım bayramın bittiği hafta silerim
Ohh tatil hazırlığı çok severimSelam kızlar
Bugün kuyumcuya gideceğim.
Markete gidip içecekleri alacağım.
Bavulu hazırlamaya başlayacağım.
Önce kahvaltı ev işleri gündem yoğun![]()
Ben de barışırım belki bi gün şuan görmekten hoşlanmıyorumSaçlarımı da 3 ay oldu galiba boyatmayali
Boyatmayi düşünmüyorum beyazlarimla barıştım. Ama tamamen boyalı kısımların gitmesi 2 yılı bulur gibi. Süreçte umarım sıkılıp boyatmam![]()
Sonunda merdiven altı dolabımızı taktılar. Ne zormuş, monte etmesi tüm günü aldı.
Saçlarımı da 3 ay oldu galiba boyatmayali
Boyatmayi düşünmüyorum beyazlarimla barıştım. Ama tamamen boyalı kısımların gitmesi 2 yılı bulur gibi. Süreçte umarım sıkılıp boyatmam![]()
Ohh mis gibi olmuş ellerine sağlıkGünaydın kızlaar, ne güzel sohbet dönmüş yine, bu bebelerin hepsine bayılıyorum, rabbim iyilerle karşılaştırsın hepsini
cumartesi yardımcı almıştım, tertemiz oldu ev, ayakkabılık aklımdaydı, tüm hepsini boşalttım sildim, kışlıkları üste yazlıkları alt tarafa "kişilere" göre ayakkabısını ayırarak yerleştirim, ben bu ara biraz abartmışım çok ayakkabım olmuşbenim detoks zamanım gelmiş
tüm pazarım da yemekle uğraşmakla geçti, tüm gömleklerimi yıkadım tertemiz ütüleyim demiştim, yapamadımhiç fırsat kalmadı mutfağı derle topla derken ama o işte iyi oldu buzluğu boşalttım gibi bişi oldu.
bahçede baya çilek olmuş, onu topladım mis gibi
hava da yağmurlu kapalı ve bi tık soğuktu (pikeleri çıkardım / cam silindi ya olacak artık) kurumamış çamaşırlar, bugün katlar kaldırırım, ütüyü bilemedim, başka da işim yok inşallah.
Teşekkür ederimmikan bayıldımmmm, güle güle kullan.
ay mia süpersin, o süreci bitirenlerin hepsinin saçlarına bayılıyorum aslında ama beklemek zor dediğin gibi.
evet kuzum, biraz minik minikler ama kendi bahçenden olunca keyifli oluyor. ya ben mi gözü karayım dicem ama valla öyle böcek falan yok ya, bir iki karınca, arada bi örümceğe de sesin çıkmayacak tabi, onlar da bizi görünce kaçıyor zatenOhh mis gibi olmuş ellerine sağlık
Kendi bahçenizde mi çilek ne güzel
Sabahları araba sesleriyle uyanıyoruz her gün köye taşınasım var bu aralar keşke mümkün olsaama evde böcek fare mare olmayacak
![]()
Ne güzeeel afiyetle yiyin çok istiyorum bahçeli evimiz olsunevet kuzum, biraz minik minikler ama kendi bahçenden olunca keyifli oluyor. ya ben mi gözü karayım dicem ama valla öyle böcek falan yok ya, bir iki karınca, arada bi örümceğe de sesin çıkmayacak tabi, onlar da bizi görünce kaçıyor zatenyaz gelince de bahçeyi bi ilaçlattın mı tüm yaz rahat edersin.
Belli bir yaştan sonra kabul ediyorsun galibaBen de barışırım belki bi gün şuan görmekten hoşlanmıyorumkötü kelimeler söylüyorum görünce
![]()