• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraların da keşkeği meşhur😊

IMG_5097.webp

Günaydın kızlar nasılsınız 😊

Bugün yapılacak işler var hemde çok
markete gitmem gerekiyor
kızımın harcliklariyla ceyrek altın almam gerekiyor
Evde isler var
Finansal durumum ne olmuş bir kontrol edeceğim.
Ufak tefek isler var
Günlük bir iş akışı var zaten 😅
Bir sıralama yapıp başlıyorum.
Oturdukca yapılacaklar listesi uzuyor 😅

Günaydın kızlar nasılsınız 😊

Bugün yapılacak işler var hemde çok
markete gitmem gerekiyor
kızımın harcliklariyla ceyrek altın almam gerekiyor
Evde isler var
Finansal durumum ne olmuş bir kontrol edeceğim.
Ufak tefek isler var
Günlük bir iş akışı var zaten 😅
Bir sıralama yapıp başlıyorum.
Oturdukca yapılacaklar listesi uzuyor 😅
Kolay gelsin canım benim oğlum da biriktirdiklerini temu da harcayacakmış 😁

Mikan Mikan bende kızınla olan anne-kız kombinine bayıldım, diktirdin mi bi yerden mi aldın?

Scss94 Scss94 tekrar hatırlatmak istemiyorum ama bende çok üzüldüm başkana, mekanı cennet olsun, 3 yavrusunu gördükçe içim kötü oldu. senin bayramın nasıl geçti?

belleza belleza efsane görünüyor keşkek, bizim buralarda yok ama tatilde görünce mutlaka yiyorum ve bayılıyorumm. manzara da yemekte efsane.

Mia- Mia- tatilinin güzel geçmesine sevindim, ege'de suyun ısınmasına çok var daha. gideceğimiz zaman tavsiyelerini alacağım.

S sarahconnor senin de tatilin güzel geçmiş, merak ettiğim yerlerden oralar da, kısmet olur inşallah.

Mikan Mikan bende kızınla olan anne-kız kombinine bayıldım, diktirdin mi bi yerden mi aldın?

Scss94 Scss94 tekrar hatırlatmak istemiyorum ama bende çok üzüldüm başkana, mekanı cennet olsun, 3 yavrusunu gördükçe içim kötü oldu. senin bayramın nasıl geçti?

belleza belleza efsane görünüyor keşkek, bizim buralarda yok ama tatilde görünce mutlaka yiyorum ve bayılıyorumm. manzara da yemekte efsane.

Mia- Mia- tatilinin güzel geçmesine sevindim, ege'de suyun ısınmasına çok var daha. gideceğimiz zaman tavsiyelerini alacağım.

S sarahconnor senin de tatilin güzel geçmiş, merak ettiğim yerlerden oralar da, kısmet olur inşallah.
Amin canım inşallah 😞 biz bayramda oğlumla evdeydik hep eşim hastanedeydi görevliydi hep güzel haber bekledik ama maalesef 😔 Gündüz çok sıcaktı hiç bi yere çıkamadık akşamları bisiklet sürmeye çıktık sadece

Bayılıyorum senin mesajlarına
Herkese tek tek yazmaaya çalışıyorsun❤️❤️

Gittiğimiz yerler çok şehir şehirdi
Banskoya gittik orası kayak merkezi idi
Bomboşdu ama bir manzara var doğa var yollardan geçerken sanki cennetten bir köşeden geçiyor gibisin

Sofya Ankara gibi😂
Bir kaç güzel bina var üniversite öğrencisi çok fazla
Trafik heryer acayip derece de park sorunu var
Misal bir saat park için bıraktın arabanı ve 2 leva ödedin
1 saati bir dakika geçse hemen tekere zincir takıyorlar
Bir araba elinde bir aletle arabaların camlarındaki saatleri okutuyor
Yani yakıt parasını karşılıyor mu o yaptığı iş bilmiyorum
Bükreş yine aynı şekilde mümkün değil ücretsiz park yeri bulmak
Ama muhteşem binalar var kart postal gibi
Çok fazla kadın bedeni kullanılıyor satış için o çok rahatsız edici
Yemek yemeye davet için neredeyse kadınlar üzerinize atlayacak
Varna ve burgaz çok güzel deniz çok değiştiriyor şehirleri ya da ben deniz seviyorum
Anında insanlar ve yemek değişiyor
Gözlemlerim bunlar genel olarak beğendim

Back
X