Aaa gerçekten mii kız ne güzel oluurTeşekkür ederiz canım inşallah kalıcı oluruz bakalım niyetimiz var
Yok malesefGüle güle kullan canım
Ben bile korktum kız
Yaaa özel filan yok mu öyle göndersen
Hangi vize canım sizin vizeniz yok muydu
Gönlünüze göre olsun canımTeşekkür ederiz canım inşallah kalıcı oluruz bakalım niyetimiz var
Aa orda mı yaşamak istiyorsunuz
Aaa gerçekten mii kız ne güzel oluur
Evet kızlar planımız var diyordum ya ama biraz zaman istiyor bakalım ne kadar sürede tamamıyla gerçekleşirGönlünüze göre olsun canım
Neden orası pekiEvet kızlar planımız var diyordum ya ama biraz zaman istiyor bakalım ne kadar sürede tamamıyla gerçekleşir
Selam canım hoş geldin. Masaj tarağın varsa masaj yaparak uygula bence memnun kalacaksın tarcın katmıyodum ben tarçın da katayım.Selam kızlar
Ben de annemdeydim 1 haftadır. Bugün eve döndüm. Valizimi boşaltıp yıkamalara başladım :)
Biberiye suyunu konuşmuşsunuz. Annem biberiye, karanfil, tarçın kaynatıp suyunu saçına uyguluyor ve çok memnun. Bana da verdi 2 şişe. Kullanıp memnun kalırsam yazarım yine.
Detoks zamanı gelmiş çatmış alacağım bir şey var mıydı diye bir düşündümspor ayakkabı alacağım kış için. Şu an acil değil ama indirimde falan olursa alabilirim.
Sitede 15 yılımı doldurup Nirvana olmuşum
Selamlar kızlar bugün dünden kalma baş ağrılarım var daha iyiyim. Hızlıca evi toparlarım. Alışveriş detoksuna çok hazırım
Eylül'de yeni sezon için bi kaç parça alırım sonra yine devam ederim
Ellerine sağlık canımSelam kızlar yemek listesi için dolaba bakiyim dedim
Ispanaklari yıkadım pişirdim akşama
patlıcanları kızarttim yarına karnıyarık yapacağım
Kuru fasulye kalmış onları haşladım hafta sonuna yaparım dondurucuya atacağım
Dolmabiber yaparım
Saç tava yaparız
Buzdolabını da düzenlemiş oldum.
Ve haftaya hazırım
Yemeğin yanına çorba yapıyorum yesillik yıkayacağım.
Yorucu geçti ama çay da yaptım
Ütüyü de yarın yapacağım.
Geçmiş olsunSelamlar kızlar bugün dünden kalma baş ağrılarım var daha iyiyim. Hızlıca evi toparlarım. Alışveriş detoksuna çok hazırım
Eylül'de yeni sezon için bi kaç parça alırım sonra yine devam ederim
Geçmiş olsun bu arada yazmayı unuttum.Ellerine sağlık canım
Biz de kurstan geldik dondurma yiyoruz . Sporumu yaparım. Oğluma bi şeyler hazırlarım akşam eşim yine yok
Benim canım hiç bişi yemek istemiyo hiç alısık değilim iştahsızlığayüzün çökmüş diyo yine herkes çökebilir benim yüzüm ben çökük seviyom
Ben de öyle seviyorum ama insanlar hemen yaşlı muamelesi yapıyorEllerine sağlık canım
Biz de kurstan geldik dondurma yiyoruz . Sporumu yaparım. Oğluma bi şeyler hazırlarım akşam eşim yine yok
Benim canım hiç bişi yemek istemiyo hiç alısık değilim iştahsızlığayüzün çökmüş diyo yine herkes çökebilir benim yüzüm ben çökük seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?