Günaydın ne kadar güzel sade huzur dolu bir masaGünaydın
TeşekkürlerGünaydın ne kadar güzel sade huzur dolu bir masa
Güle güle kullan canımBu arada kargolarım yavaş yavaş geliyor
Kıyafetlerim tam oldu
Ben bile korktum kızOğlumla robot yaptık gece odamda durmasın çok korkunç oldu diyo ben de bi korkmadım değil
Yaaa özel filan yok mu öyle göndersenSelam kızlar nasılsınız
Az önce kızımı kursa kayıt etmek için gittik kayıtlar doldu dediler
Ne ara doldu anlamadım kızıma da gidene kadar motivasyon verdim suyu seviyorsun zaten falan diye
Gözleme aldım biraz çarşıya gitmişken pazara da uğradım eksikleri aldım . Kasaba gittim eve geldik.
Akşama annemler gelecek davete katılacağız
Cumartesi de akşam yemeğine davetliyiz.
Pazar evde oluruz büyük ihtimal.
Yüzme kursuna canım sıkıldı iyi olacaktı.
Hangi vize canım sizin vizeniz yok muyduBu can sıkıntısını öyle anlıyorum ki
Biz de vize için bekliyoruz uğraşıyoruz açılıyor basıyoruz anında bitiyor
Böyle iş mi olur anlamıyorum
Bende de egzama var ya streslenince daha da çok artıyor doktor birer diye bekleme sadece arada kendini unutturur sonra yine gelir dediTonik olarak geçiyo canım cilt içinde oluyomuş ama ben saçım için aldım egzamaya iyi geliyomuş. Egzama için aldığım şeylere saçım alıştıkça tekrar ediyo bi süre sonra. Lavanta suyu hiç denemedim yağını da aldım. Oğluma kendime yaparım. Sirkeli tonik almıştım o işe yaradı ama bi süre sonra tekrarlıyo maalesef
Akşam erken mi uyuyor ki sabah 7 ney kızGünaydıntatilde neden 7 de uyanılır bilmiyorum artık sorgulamıyorum
Gece de hiç uyuyamadım
Var canım bir yıllık var ama ağustos ta bitiyorGüle güle kullan canım
Ben bile korktum kız
Yaaa özel filan yok mu öyle göndersen
Hangi vize canım sizin vizeniz yok muydu
Anladım canım shengen mi vizenizVar canım bir yıllık var ama ağustos ta bitiyor
Yeniletmemiz lazım
Evet canım iki yıldır bir senelik veriyorlarAnladım canım shengen mi vizeniz
Bizde çıkarttık ya 90 gün verdiler ilk olduğu için
Bilmiyorum ki canım eşim halletmiştiEvet canım iki yıldır bir senelik veriyorlar
Nerden başvuru yaptınız
Kosmos bizimki yani yunan dan başvuru yapıyoruz
Keyifli gezmeler canımSelam kızlar biz tatilde geç yatıyoruz geç kalkıyoruz
Daha yeni kahvaltımızı yaptık
Bu arada Hollanda ya geçtik biz
Sağol canın benimKeyifli gezmeler canım
Hava nasıl
Beğendin mi oraları
Yemekleri nasıl
Yok canım tedavisi yok zaten oğluma da aktarmışım maalesefBende de egzama var ya streslenince daha da çok artıyor doktor birer diye bekleme sadece arada kendini unutturur sonra yine gelir dedi
Akşam erken mi uyuyor ki sabah 7 ney kız
Ooohh iyi tatiller canımSelam kızlar biz tatilde geç yatıyoruz geç kalkıyoruz
Daha yeni kahvaltımızı yaptık
Bu arada Hollanda ya geçtik biz
Yaaaaaa ona bişey olmaz ama sana olurYok canım tedavisi yok zaten oğluma da aktarmışım maalesefyediklerimiz bile etkiliyo çok baharatlı acı şeyler yediğimde artıyo.
Dün 10 buçuk gibi uyudu çokta erken uyumadi. Sabah eşim gidiyodu işe sesine uyandı 7 bile değildi yat çok erken daha dedim yok ya kalkayım bişey olmaz diyo
Aynen öyle zaten olan bana oluyo başım çok ağrıyoYaaaaaa ona bişey olmaz ama sana olur
Teşekkür ederiz canım inşallah kalıcı oluruz bakalım niyetimiz varOoohh iyi tatiller canım
Yaaaa kalk biraz oyna evin içinde kendine gelirsinAynen öyle zaten olan bana oluyo başım çok ağrıyobide sabahtan beri düğün mü var ne varsa zurna çalıp duruyo hiç iyi değilim
Aa orda mı yaşamak istiyorsunuzTeşekkür ederiz canım inşallah kalıcı oluruz bakalım niyetimiz var
Oğlum banyoya gece lambası açtı dans ettik biz club dans seviyoz zurna bize uygun değilYaaaa kalk biraz oyna evin içinde kendine gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?