Bi de alternatif ödev olsun o zaman boş oturma sen de
Geldim geldim
Çocuk odasını hallettım sonunda. Kuculenlerı ıyı durumdakılerı ayırdım, salona koydum masa uzerıne.
Kotu durumdakılerı posetledım, bebeklıklerı ıyıce ayıkladım hakketten ozel olanları ayırdım. Mınıcık coraplara kıydım uzerınde durmadım.
Kendı dolabımda ıse sadece abıye kısmına el attım, satılacalar cekıldı poşete kondu. Kotu durumdakıler poşetlere dolduruldu.
Satamazsamda açıkçası atmayı düşünüyorum dolaba koydum urunlerı. 5 poşet ettı bunlar . Bebegınde kuculenlerı var.
Daha ısın ıcıne gırmedım bıle
Teee cuma ve cumartesı hallettım bunlarıda herseye aynı anda el atamıyorum ısın ıcınden cıkamıcam dıye korkuyorum.Oooo baya aktif geçmiş günün.
dün bende çorap ayıklayayım dedim baktım ki kızım birbirine karıştırıyor eşyaları yarıda bıraktım.
yine 11 adet kadar ayırdım ama öylesine koydum başka yere poşetlemem lazım.
öncesinde foto çekicem vs. çok iş.
Teee cuma ve cumartesı hallettım bunlarıda herseye aynı anda el atamıyorum ısın ıcınden cıkamıcam dıye korkuyorum.
Kuculenler ıcın ıkeadan hurç alıcam salonda bekliyorlar hala .Bende sıze posetlerı cekerım sımdılık 5 poşet ınanamıyorum.
çocuk odasından acılan yerlere rahat rahat yerlestırdım eşyaları 5 goz var gardolapta raf olarak. 1 tanesını yazlık yapabıldım , bır tanesınıde bebegın bıraz buyudugunde gıyeceklerını koyabıldım.
gecen sene unıte altına koymuştum bunları
Maşallah baya iş varmış. Yaptın mı hepsini?çamaşır yıkanıp asılıcak
temiz bulaşıklar yerleşicek
kirliler mak dizilicek
market alışverişi yerleşicek
dağınık yerler toplanıcak
yemek sofra hazırlanıp toplanıcak
Eylülle oyun ve çay faslı...
+ yapabilirsem dolap düzeni...
Süpersin başlamak bitirmenin yarısıdırTeee cuma ve cumartesı hallettım bunlarıda herseye aynı anda el atamıyorum ısın ıcınden cıkamıcam dıye korkuyorum.
Kuculenler ıcın ıkeadan hurç alıcam salonda bekliyorlar hala .Bende sıze posetlerı cekerım sımdılık 5 poşet ınanamıyorum.
çocuk odasından acılan yerlere rahat rahat yerlestırdım eşyaları 5 goz var gardolapta raf olarak. 1 tanesını yazlık yapabıldım , bır tanesınıde bebegın bıraz buyudugunde gıyeceklerını koyabıldım.
gecen sene unıte altına koymuştum bunları
Oooo süper bi alkış da sana gelsinKızımı kreşten alması için babasına postaladım koşa koşa eve geldim, şu saat oldu yeni oturabildim..
- evi topladım yerleştirdim, bulaşıklar hop makineye.
- çamaşırları topladım, katladım, yerleştirdim.
- kızımın oyuncak kutusunu döktüm küçük kırık parçaları attım, toka kutusunu ve odasında benim elleyemediğim bi çekmecesini döküp yerleştirdim. (Annem sağolsun yerleştirmişti ama neredeyse yarısı çöpe gitti)
- temizlik bezlerinin durduğu dolabı yerleştirip eskiyen bezleri attım.
- çeyiz sandığına bi el atıp bi nevresim tk ile 3 havlu çıkardım, 1 nevresim tk ile 1 havluyu anneme vermek üzere ayırdım, orası da bi yerleşmiş oldu.
Oooo süper bi alkış da sana gelsin
Ben boş geçirdim günü şimdi mutfağı toplasam yetecek inşallah.
Çamaşır asılacak ve dolap düzeni kaldı :)Maşallah baya iş varmış. Yaptın mı hepsini?
Ben de mutfağımı topladım. Odaları gezdim dağınık yerleri düzenledim. Oğlanın kıyafetlerinden bebeğe olabilecekleri ayırmıştım onları hurca kattım. bazanın altına koydum. Banyoyu düzenledim. Geçenlerde büyük oğlumun komidinini boşaltmıştım koyacak bişey bulamamıştım oraya kağıt havlu ve tuvalet kağıtlarını koydum. Şimdi bulaşık makinesini bekliyorum. Bitsin yerleştirip yatacağım. Sabah zor oluyor.önceden Tuvalet kağıtlarını koyduğum yere nevresimleri koyayım diyorum. Nevresim koyduğum yere de bebeğin kıyafetlerini koyayım inşallah. Yeniden dolap almak istemiyorum. Ordan oraya aktarıyorum bakalımÇamaşır asılacak ve dolap düzeni kaldı :)
günaydın
bir suredir sizi sessiz bi sekilde takip ediyorum. minimalizmi arastiriyorum. youtube ve instagramdan takip ettigim sayfalar ve burasi sayesinde biraz icsellestirdim.
gardrobumu oldukca sadelestirdim ama genelde favori olan 33 parcaya indiremedim olsun zamanla artik diyorum çünkü ben evin her alaninda stokcuyum yani stokcuydum. her hafta en az uc dort kocaman poset cikariyorum evden.
ama mutfak konusunu halledemiyorum. ornegin su bardaklarinin sayisini 24 e indirdim az mi cok mu karar veremiyorum. kahve fincanlarina kiyamiyorum 4 takim var ve her takimin kahve yani bardagi var isin icinden cikamiyorum.
5 tencereden oluşan bir takim var
birde 3 lu tencere takimi
bir tek tencere
iki de celik tava gibi tencere bunlari da elemem lazim
misafir porselen takimlari ve gunluk porsleen takimlar boyle bir ayrim istemiyorum artik.
ama gelin gorun ki mutfakta ne yapicam nasil baslicam bilemiyorum
hee bi de yemek takimi disinda 7 takim kadar kase var yani 40 kusur tane
neden almisim nasil kendime bu kadar is yuklemisim bilmiyorum. ama artik buraya da el atmaliyim.
lutfen yardim edin mutfak nasil sadelesir. derin depolama yapmayi dusunuyorum ama neyden kac adet birakmali cozemiyorum.
of o kadar verdim şimdi hamile üst alışverişi yapıyorum, neyse bi süre sonra verilecek bunlar da napim, çalışıyor olunca giyim kuşam konusunda çokta sadeleşemiyorum maalesef
h&m kampanyasından sonbahar ve kış için 8 parça üst aldım. evdeki oversize üstlerle takviyeliyorum. 2 tane kotum var. birisi geçen hamileliğimden kalma diğerini de h&m den 15 tl ye aldım (beğendim etiketi yoktu kasaya gidince 4 sezon öncesinden olduğunu ve 15 tl olduğunu öğrendim. şansımdan benim bedenimdi:)
evde ve dışarıda tayt giyiyorum.
oğlum eylülde doğdu. onun hamileliği ile bunun sezonları tutmadı malaesef.
ocakta doğumdan sonra vücudum toparlanana kadar da bunları giyerim. sonra tüm dolabımı yenileyeceğim. 2016 dan beri hamile ya da emziren modda olduğum için önceki kıyafetlerimi elden çıkardım. artık kapsül dolabım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?