Adı ne belgeselinKızlar geçenlerde instagtagramda gördüğüm belgesel vardı bu gün izledim birazını ama tam bitiremedim. Önemli şeylere dair bir belgesel. Siz de izleyin çok güzel.
Önemli şeylere dair bir belgeselAdı ne belgeselin
Dün verimli geçmedi malesef
sular yoktu
bulaşıklar çamaşırlar kaldı öylece.
markete gittik ama yerleştiremedim aldıklarımı
bugün durumu toparlıyacağım inş.
Selam kızlar. ben de akşam bulaşıkları toplayamadım. Mutfak acayip karışık şimdi. hiç canım da istemiyor. Erken doğum olmasın diye iğne vuruluyorum. Yanlış mı vuruldu noldu anlamadım bacağımın üzerine zor basıyorum.
Ben dün akşam bulaşık makinesini boşalttım
Yemekten sonra çıkanları yine makineye yerleştirdim
Mutfak lavabosunu banyo lavabosunu wc yi cifledim
Evi süpürdüm
Portmantoda askıda kıyafetler vardı kimini kirliye attım kimini dolaba astım orayı boşalttım
Evi derledim topladım
Eşim de çöpleri attı
OleyyyBugünün en temiz üyesi ilan ediyorum seni
Dikat et kendine kalsın öyleSelam kızlar. ben de akşam bulaşıkları toplayamadım. Mutfak acayip karışık şimdi. hiç canım da istemiyor. Erken doğum olmasın diye iğne vuruluyorum. Yanlış mı vuruldu noldu anlamadım bacağımın üzerine zor basıyorum.
Sağol canım. Aynen yarına geçmezse gideceğim cumartesi vuruldum iğneyi yağ bezesi gibi kaldı ordageçmiş olsun geçmezse dr git canım.
boşver dağınık kalsın sen dinlen...
Ayakkabıları da gözden geçireceğimiz bu günlerde iyi oldu aslında bu ödev. bi sandalye çekip oturarak yaparım olmazsa :)Günaydın kizlar hamile olanlara
Yapmasın ödev kapı önünde ayakkabılık varsa onu silmek olsun
30 kasımda sezaryen olacağım allah izin verirse. 45 gün var.Dikat et kendine kalsın öyle
Geçmiş olsun daha çok varmı doğuma
Selam kızlar. ben de akşam bulaşıkları toplayamadım. Mutfak acayip karışık şimdi. hiç canım da istemiyor. Erken doğum olmasın diye iğne vuruluyorum. Yanlış mı vuruldu noldu anlamadım bacağımın üzerine zor basıyorum.
Günaydın kizlar hamile olanlara
Yapmasın ödev kapı önünde ayakkabılık varsa onu silmek olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Bi de alternatif ödev olsun o zaman boş oturma sen deayakkabılığımı temizlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?