Aynen tatilde bari uyuyalım
Uyku konusunda benzer hayatlar yaşıyoruz

Oyuncak konusunda kızım hiç kıyamıyor. Oynamıyor mesela yaşına uygun değil. Küçük birine verelim oynar diyorum, bize gelince oynasın diyor. Böylece diğer eşyalarıma dokunmaz diyor. Ben de bir şey diyemiyorum.

Kolay gelsin
Ayakkabı takıntısı olan iki kişi tanıyorum onlara göre her kıyafetin ayakkabısı olmalıymış.
Arkadaşım geçen hasır terlik almış benzeri vardı sende dedim o ince tabanliymis bu aldığı yüksek tabanlı dedi. Baktığında aynı ürünün farklı renkleri ve taban farkları var. Burada amaç bence giymek değil ulaşmak o ürüne gibi geliyor.

Aynen çocuklar için oyun iletişim için kolaylık oluyor
Kızımda arkadaşı veya kucuk çocuk gelince oynuyordu ama birkaç kere oyuncakları toplamaya yardım etmemiş kendi toplamış odamı dağıtıyorlar diye kızdı o yüzden eledi sanki

Benim ki de çok kızıyor. Bazen odasını kapatıyor, kilitleyeceğim girmesinler diyor. Utanıyorum, olmaz öyle diyorum ama dağınıklığa tahammülü yok tam bir başak burcu. Hiç bir şeyimi ellemesinler diyor. Bilhassa küçük yaş grubu için. Kendi arkadaşlarıyla güzel oynuyor ama kardeşlerini istemiyor. O yüzden oyuncaklarını onlara vermemi kabul etmiyor gelince oynasınlar, benimkilere dokunmasınlar modunda

Koltukların bazasını sildim düzenledim. Ayakkabılığı da temizledim.
3 çift spor ayakkabı 1 çift terlik eledim
Kızımın da 1 çift spor ayakkabısını eledim
Bazı ayakkabı kutuları boşa çıktı onları atacağım.
Azalmak ferahlamak gibisi yok.

Eylülün sadece bir dönem ilgisi oldu sonra oynamayı bıraktı.
Oyuncak alsın diye mağazaya giriyoruz istemiyorum diyor.
Onun ilgisi kalemler kırtasiye ürünleri
ne güzel, aferin eylül'e, aynı oyuncaklardan bizde de var, şimdilik dekor gibi duruyor arada oynuyor kızım ama verelim desem verditmez

Mantıklı misafirlik oyuncaklarınız olması
Eylül de kendinden küçüklerle anlaşamıyor. Birsey olunca çocuğun annesine gidip söylüyor

Eline sağlık ohh mis

Mantıklı misafirlik oyuncaklarınız olması
Eylül de kendinden küçüklerle anlaşamıyor. Birsey olunca çocuğun annesine gidip söylüyor
Mutfağı var o bilhassa. Artık kendisi oynamıyor. Ama gelen çocukların çok ilgisini çekiyor. Verelim diyorum yok gelince oynasınlar. Küçük bir arabası var üstüne binip gezmelik, o da aynı şekilde. Bunlar da hep yer kaplayan şeyler. Bir ara satmamı istedi ama böyle şeyleri satarken kargo sorun oluyor.

Oyuncak sorunu benim kızımda da var ya barbie karavanı istedi aldırdı şimdi azıcık oynuyor ama hep yer kaplıyor

Evet yer kaplayan seylermis
Bizimde yazı tahtası var depoda duruyor bir ara onlara karar vermem gerekiyor hava nemlendirici vs var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…