Akşama köfte yapacağım yanına biber domates sogan koyup döküm tavada fırına koyuyorum
Pratik ve güzel bir menü oluyor yanına salata kavun ayran.

Akşama köfte yapacağım yanına biber domates sogan koyup döküm tavada fırına koyuyorum
Pratik ve güzel bir menü oluyor yanına salata kavun ayran.
Afiyet olsun canım dün bende oğluma öyle yaptım. Bu akşam fırın makarna yaparım

Günaaydın evi toparladım kahvaltı hazırlıycam birazdan. Dün kitabımı bitirdim başka bi kitap okudum Sineklerin Tanrısına başlarım bugün Agatha Christie'nin kitabını okudum çok güzeldi yenilerini sepete ekledim
Bugün oğlumu kütüphaneye götüreceğim güzel vakit geçirmiş oluruz

Selam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımda tatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı

Hayırlı yolculuklar
İyi tatiller
Her şeyi boşver, anın tadını çıkar
Çamaşırları gelince düşünürsün

İyi yolculuklar iyi tatiller canım
Simdi çamasır düşünme yaa tadını çıkar. Kaç günlük gidiyosunuz canım

Selam kızlar kütüphaneye gittik oyun oynadık orda kitap seçtik geldik güzel geçti diğer hafta içi de gideriz
Şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanına erişte yaparım. Sporumu yapıp saçımı boyamam lazım

Gratis siparişin geldi mi?
Ben mağazaya gelsin demiştim. Bugün oraya gelmiş. Gidip almam gerekecek.

İyi yolculuklar iyi tatiller canım
Simdi çamasır düşünme yaa tadını çıkar. Kaç günlük gidiyosunuz canım
6 gün gidiyoruz, arkadaşımın doğum gününe denk getirdik, kutlama da yapıcaz çamaşır her daim aklımda dönüşte başıma geleceğe o kadar alıştım ki artık, inşallah hastalık vs bir şey olmadan sağıkla gider geliriz.

İyi yolculuklar camasir hiç bitmiyor zaten bosver

Selam kızlar
Bugün eşimin merkezde işi varmış bizde gittik gezdik yemek yedik geldik.
Alışveriş yapmadık kızım mini fotoğraf çekinmek istedi ona 250 tl verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…