Bizim yazı tahtamız da duruyo ona ben kıyamıyorumEvet yer kaplayan seylermis
Bizimde yazı tahtası var depoda duruyor bir ara onlara karar vermem gerekiyor hava nemlendirici vs var.
Afiyet olsun canım dün bende oğluma öyle yaptım. Bu akşam fırın makarna yaparımAkşama köfte yapacağım yanına biber domates sogan koyup döküm tavada fırına koyuyorum
Pratik ve güzel bir menü oluyor yanına salata kavun ayran.
Eline sağlıkAfiyet olsun canım dün bende oğluma öyle yaptım. Bu akşam fırın makarna yaparım
Hayırlı yolculuklarSelam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımdatatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı
İyi yolculuklar iyi tatiller canımSelam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımdatatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı
Gratis siparişin geldi mi?Selam kızlarkütüphaneye gittik oyun oynadık orda kitap seçtik geldik güzel geçti diğer hafta içi de gideriz
Şimdi akşam için yeşil mercimek yaptım yanına erişte yaparım. Sporumu yapıp saçımı boyamam lazım
6 gün gidiyoruz, arkadaşımın doğum gününe denk getirdik, kutlama da yapıcazİyi yolculuklar iyi tatiller canım
Simdi çamasır düşünme yaa tadını çıkar. Kaç günlük gidiyosunuz canım
hakkaten yazmaz oldu :)S sarahconnor nasılsıın canım neler yapıyosuun
İyi yolculuklar camasir hiç bitmiyor zaten bosverSelam kızlar, bugün yolculuk var tatile çıkıyoruz, daha hiç bir şeyi hazırlamadım, hepsi aklımdatatil dönüşü görüşmek üzere, adı tatil ama beni şimdiden dağ gibi çamaşır stresi sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?