Evet eskiden maddi durumu yokmuş iki çocuk gidecek yer yok diye her saygısızlığa göz yummuş
Babam da pasif

Şimdi yaşlandı çoluk çocuk büyüdü babam biraz daha bizden taraf oldu
Daha az müdahale ediyorlar ama yine de can sıkıp saygısızlık etmeyi başarıyorlar

Ben en az seviyede görüşerek ruh sağlığımı korudum ama olan anneme oldu😔
Bu saatten sonra zaten boşanmaz ama inşallah uzak dururlar
Aslında annenin daha rahat mesafe koyması lazım. Ne de olsa bunları yapan babanın tarafı. Annen niye kalkıp gidiyor, niye bu kadar ilgileniyor ki?
O duyduğu lafı da eminim inkar ederler. Sana demedik sen yanlış anlamışsın derler. O yüzden bağını yine tamamen koparamaz, duyduğuyla kalır😔

Kendi evlatları rahat yaşasın diye yapıyor bunu

Torunlarını özel okula gönderecekmiş gelini öyle istiyormuş
Her sene yazın bize zehir edecek bir konu buluyor
Geçen sene se başka şeyden dolayı para istemişti
Annem kaç yaşında kadın topal ayağı ile çalışacam diye uğraşıyor
Kardeşim asgari ücretle çalışıyor
Babam emekli maaşı var sadece

Bu üçünün maaşı halamın tek emekli maaşı
İnsan utanır bu insanlardan para istemeye

Gitmedim inan onlar gelecek diye anneme bile gidesim gelmiyor

Annen için çok üzüldüm 😔 böyle arsız insanlar malesef varlar.
Herkes kendi bütçesine göre yaşam sürmeye çalışıyor.

Evet eskiden maddi durumu yokmuş iki çocuk gidecek yer yok diye her saygısızlığa göz yummuş
Babam da pasif

Şimdi yaşlandı çoluk çocuk büyüdü babam biraz daha bizden taraf oldu
Daha az müdahale ediyorlar ama yine de can sıkıp saygısızlık etmeyi başarıyorlar

Ben en az seviyede görüşerek ruh sağlığımı korudum ama olan anneme oldu😔
Bu saatten sonra zaten boşanmaz ama inşallah uzak dururlar
Yüzlerine bile bakmasın arasalar açmasın.
Altını da takmasaymis keşke.
Onlardan zarardan başka birsey gelmez .

Aslında annenin daha rahat mesafe koyması lazım. Ne de olsa bunları yapan babanın tarafı. Annen niye kalkıp gidiyor, niye bu kadar ilgileniyor ki?
O duyduğu lafı da eminim inkar ederler. Sana demedik sen yanlış anlamışsın derler. O yüzden bağını yine tamamen koparamaz, duyduğuyla kalır😔
Ben de katılıyorum bu yazdığınıza
İnkar edilecek hatta düğünde insan gergin oluyor öyle bile dediyse alttan al denilecek

Ben de kızıyorum fedakarlıklarına ama gel de anlat
Öyle alışmış bize de empoze etmeye çalıştı
Ben eşim sayesinde sıyrıldım ama o tam göbeğinde yaşamaya devam etti😔

Düzenli zaman zaman ama inanın sakin değil :) Rutinde ilerlemek hep ekstra çaba gerektiriyor. Erken kalkmak , aile fertlerine kahvaltı işe yemek hazırlamak, sabah telaşımla zaten yorulmuş oluyorum . ama hayat böyle bir yer yorgunluk olmadan olmuyor biçok şey. Ama olsun razıyız durumdan hamd olsun :)

Eyvallah :)

Bunca reklama çeldiriciye rağmen dik durabilmek ciddi bir odaklanma gerektirir tebrik ederim sizleri. :) ben de dolabımdan giyiniyorum bir süredir. Ayakkabı ihtiyacım var normalde yaz için ancak almadım; sonra bi baktım ihtiyaç değil istekmiş.
Her mevsim dönemi ihtiyacım yada beğendiğim birkaç parça ürün alıyorum nefis sonuçta yeni şeyler mutlu ediyor tabi.
Sürekli almanın sonu yok ve bir süre sonra mutlu bile etmiyor. Sonra hem maddi hem manevi etkiliyor. Kaliteli az ve öz dolap olduktan sonra fazlasıyla yetiyor sezonda.😊

Yazın keten pamuklu birkaç alt üst olsun şortlar birkaç elbise gayet yeterli giy giy çık
Davetler için birkaç kıyafetim var.

Öyle olmuyor maalesef. O an insana bir kal geliyor. Ben ne duydum, doğru mu duydum, bana mı dendi acaba vs bir süre insan durup düşünüyor. Tepki veremiyor. Sonra düşündükçe taşlar yerine oturuyor.
Ayy evet, yanlış anlamışımdır belki başkasınadır diye diye sineye çekiliyor.
İnsan kendi algısından şüphe ediyor 😔

Öyle olmuyor maalesef. O an insana bir kal geliyor. Ben ne duydum, doğru mu duydum, bana mı dendi acaba vs bir süre insan durup düşünüyor. Tepki veremiyor. Sonra düşündükçe taşlar yerine oturuyor.
Evet aynı bunları söyledi
Sanki basiretim bağlandı kalakaldım dedi
Yatakta düşündükçe daha çok üzüldüm dedi

Aslında en başından hatalar silsilesi oldu gitmesi
Amcam dedi ki önce ben gelip alırım dedi
Sonra işim var gelemem dedi
Annem de kardeşimi aradı o gidip alacaktı sonra amcamın eski kayınvalidesi aramış beni al diye onu alırken annemi de aramış seni de alayım diye
Kardeşim kızmış hatta niye senin için gelmeyen kişinin arabasına biniyorsun ben gelip alacaktım diye

Bu arada babamın arabası var ve 2 saatlik yol
Beraber gidip düğüne katılıp dönebilirlerdi
Kaç kere de dedik annemi yalnız bırakma diye
Başkasının arabasıyla gidince dönemedi de tabi kadın
Bu olanlara maruz kaldı
Yaşayanacakmış demek ki
Kendilerine yakışanı yapmışlar

En suçlu babam inşallah bundan sonra akıllanır

Back
X