Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin miaO kadar çok iş yaptım ki hâla bitmedi
Az kaldı neyseki.
SağolKolay gelsin mia
Neler yaptın?
döndünüz mü tatilden?Günaydın
Bu hafta çok işlerim olur benim de . Kendim için yeme içme bakım bunları da düzene koymam lazım. Haftalık yemek listesi yaptım ev için alışveriş yaptım.
Çamasirlardan başlarım işe yavaş yavaş yaparım
Kolay gelsinGünaydın
Bu hafta çok işlerim olur benim de . Kendim için yeme içme bakım bunları da düzene koymam lazım. Haftalık yemek listesi yaptım ev için alışveriş yaptım.
Çamasirlardan başlarım işe yavaş yavaş yaparım
Ben İyiyim canım. Sende ne var ne yok?Günaydın kızlar nasılsınız![]()
Evet canım döndük bize yeterli geldidöndünüz mü tatilden?
Az önce koyu renklileri attım sepetler boş bol bol katlama işi var nevresimler temiz birkaç gün rahat ederim umarımYahu yaz geldi bitmeyen bir çamaşır deryası. Sizde de öyle mi?
Bugün dinlenecegim için iyiyimBen İyiyim canım. Sende ne var ne yok?
Geç bile kaldık ancak yerlestiririzBazanın altını düzenliyorum da aklıma geldi kışlıkları çıkartsak mı yavaştan![]()
Ben de ondan istiyorum ev çok fena erzakları gözden geçireyim dedim kuskus döküldü hemde her yereSelam kızlar
Kv güne gidecekmiş Eylül de bir tane arkadaşıyla iyi anlaşmıştı gelmek isterse gidelim dedi kızımda hazırlandı onu götürdüm geldim.
Çamaşır işlerine başlayacağım. Dizi açıp izlerim bir yandan
İşte böyle sakin ama belirli birkaç iş olsa çok rahat oluyor.
Düzenli zaman zaman ama inanın sakin değil :) Rutinde ilerlemek hep ekstra çaba gerektiriyor. Erken kalkmak , aile fertlerine kahvaltı işe yemek hazırlamak, sabah telaşımla zaten yorulmuş oluyorum . ama hayat böyle bir yer yorgunluk olmadan olmuyor biçok şey. Ama olsun razıyız durumdan hamd olsun :)Harika yazmışsınız
Ne kadar düzenli sakin bir hayat okudum![]()
Eyvallah :)Tebrik ederim oldukça etkili adımlar atıyorsunuz![]()
Bunca reklama çeldiriciye rağmen dik durabilmek ciddi bir odaklanma gerektirir tebrik ederim sizleri. :) ben de dolabımdan giyiniyorum bir süredir. Ayakkabı ihtiyacım var normalde yaz için ancak almadım; sonra bi baktım ihtiyaç değil istekmiş.Alışveriş detoksu yapıyoruz çünkü dolabımızı daha verimli kullanıyoruz
Dolabimizda neler eksik neler fazla bu şekilde daha net degerlendiriyoruz
Hemde bütçe yönetimi için etkili bir sistem oluyor![]()