Günaydın
Ben bu ara mesaideyim okula gidip geliyorum tercihler malum
Eve gidince hemen çamaşır atıyorum, geceye kadar kuruyor ütüleyip kaldırıyorum, dün ütü yapamadım bugün hepsini bitirmek hedefim
Yaz olunca sürekli çamaşır çıkıyor gerçekten günde üç kere falan üstümüzü değiştiriyoruz sanırım
Okulda olunca akşam yemeğini de ancak yapıyorum gidince böyle böyle geçiyor günler
Sürekli kafamda ev taşıyorum yerleştiriyorum eşya eliyorum ama elenecek bir şey kalmadı gibi de geliyor taşırken biraz daha elerim sanırım özellikle kurutma makinesi olduktan sonra havlu nevresim bile fazla oluyor
Kullandıklarımızı derin depolama yapıp olanı eskitip yenilerini çıkarabilirim diye planlıyorum
Ev küçük olunca çok alan olmayacak çünkü onları koyacak

Ne zaman taşınacaksınız canım

Merhaba kızlar, ne güzel yerleştirip toparlıyorsunuz, ellerinize sağlık, ben bu ara sadece yaşamı devam ettirebiliyorum anneme bırakmayayım desemde yine de kalıyo ona ya,yorgunluk çıkıyor herhalde.

Kesin karar verdim, sosyal medyada keşfet kısımlarına kesinlikle bakmayacağım artık. yeme düzenime dikkat edeceğim, böyle saldım dinlendim yogunluk çıktı falan bahane oluyor artık.

S sarahconnor yaşanacaklar yaşanmış artık da önemli olan bundan ders çıkarmak, sen ben yapıyoruz ama anneler maalesef daha vicdanlı davranıp neyse olan oldu ben onlar gibi olmama modunda devam ediyorlar, keşke yapmasalar öyle, tepkilerini onlar da koyabilse.

Evet umarım bundan sonra kendine saygısızlık yapanlara gerektiği gibi davranır

Selam kızlar
Bu hafta yapılacak işlerimizi planlarımızı bir gözden geçirelim ne durumdayız bir bakalım.
Gün içinde çayınızı kahvenizi alıp kenara düşünelim. Odaklanma haftası olsun
Tatil vs diye saldık mı hayat nasıl ilerliyor bir kontrol edelim.

Kesin karar verdim, sosyal medyada keşfet kısımlarına kesinlikle bakmayacağım artık. yeme düzenime dikkat edeceğim, böyle saldım dinlendim yogunluk çıktı falan bahane oluyor artık.
Ne güzel farkına varmışsın zamanin en çok neye gittiğini meşgul olduğunu. Sayende bende düşüneceğim bugün sıfırlanma zamanım gelmiş

Ooo eline sağlık

Benim eve dönüşüm ancak okul açılma haftasında olur
O yüzden şuan sadece akışına yaşıyorum

Üzüldüm y’a o kadar evlatlarımızı besleyip büyütüyoruz büyüyünce acımasız olmaları çok kırıcı rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsin

Saldık valla

Y’a ben yanlış anlamışım kardeşin bunu yapan diye
Ama yine de büyük saygısızlık

Dün taze fasulyeyi temizleyip dondurucuya koymuştum bugünde ispanaklari temizleyip dondurucuya koydum davete katilacagimiz için yemek yapmayacağım.
Evi toplarken eksikleri yazdım markete gittim geldim. Terziden elbisemi aldım. Yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…