Canım çok denedim hiç bişey yemiyo bu kadar strese girmesi iyi değilmiş veteriner ilaç verelim dedi ilaç içince de çok kötü oluyo kıyamadım vermedik ilaç bidahaki sefer evde bırakırız muhtemelen bizi göremeyince uyuduğumuzda bile ağlıyo ama çok üzülür diye bırakmak istemedim arkadaştan rica edecektim aslında gündüz mama su vermesini ama kalması daha iyiymiş onu anlamış olduk. Dönüşte parka çıkardım hava alsın iyi gelir felan diye düşündüm iyice stres yaptı. Evcil hayvan emanet edilen yerler var burda aslında ama güvenemedim oraya da .

Kameralardan ses geliyor yaa ben ona sesleniyordum ordan

Dışarı filan benimki de sevmez
Çok stres yapıyorsa arkadaşa rica edin mama su koysun biraz sevsin evde kalsın

Alışınca küsmez benim ki de gelince eve ilk miyaw miyaw kızar nerdesiniz diye
Sonra hayatına devam eder

Bu durumda evde bırakmak en mantıklısı

resmen 2. çocuklarınız, ben evcil hayvan sahiplerine o gözle bakıyorum, sorumluluğu görünce. bizde arada yükseliyoruz bi köpek mi alsak falan diye, sonra diyorum ki benim 3 çocuğum var ancak yetiyorum

resmen 2. çocuklarınız, ben evcil hayvan sahiplerine o gözle bakıyorum, sorumluluğu görünce. bizde arada yükseliyoruz bi köpek mi alsak falan diye, sonra diyorum ki benim 3 çocuğum var ancak yetiyorum
Kesinlikle öyle

Teknelerde genellikle köpek var
Onların tuvalet sorunu var biliyorsunuz

Akşam biri botla karaya çıkardu
Karada da kangal köpeğş var özel alanmış girilmesi yasak
Orman işletmesine ait
Köpek bekliyor indirmiyor bottan

Diğeri tuvaletim var ineceğim diye hav hav havlıyor
Bütün tekneler seferber oldu
Biri diyor kangal ısırmaz başını okşayın
Adam okşuyor köpek daha çok yüz bulup bota binecek nerdeyse

Adam odun atıyor köpek gitsin prşinden diye kendi köpeği koşmaya çalıyor
Görseniz acayip bir ortam

ahahah gözümde canlandı

benim oğlum gibi bişi işte, tut desen garantisi yok, zırt pırt bi yerde çişim geldi der

Evet canım bidahaki sefer öyle yaparız artık

Kitabı bitirdim (Sarı Yüz) çok eğlenceliydi . Güncel konular işlendiği için bence bu kadar okunmuş olabilir . Sosyal medyanın hayatımızı nasıl yönlenlendirdiğini anlatıyo. Birde yazarların kitap yazarken, yazdıktan sonra sürecin nasıl ilerlediğini anlatmış Türkiye' de işler öyle ilerlemiyo tabi ama o süreci okumak da keyifliydi ben sevdim kitabı yani. Yakın olsaydık verirdim okumanız için

Güneş kremi çıkmıyo ya cözüm bulursan söyle canım
Kolay gelsiin
Toz bezi yapmak
Chatgpt ye sordum en kesin çözümü camasir suyu dedi lekelere sürüp makineye attım ama çıkmamış eşimin kiyafetindeki lekeler bile çıkmış güneş kremi çıkmıyor şimdi tekrar camasir suyu yapıp bekletiyorum. Bakalım ne olacak.

Çıkmaaaz

Selam kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…