Selam kızlar🌸
Geçen hafta annemdeydim 9 gün kadar. Pazar eve döndüm, hemen çamaşırları hallettim. Dün de genel temizlik sil süpür yaptım, camları sildim, 2 bölüm dizi izledim.
Bugün hızlı bir toparlama, sonra kızıma ders çalıştırdım. Tatil kitabı almıştık, az kaldı bu hafta bitiririz diye düşünüyorum.
Tatilimizi de ayarladık. Cumartesi Kuşadası’na gideceğiz. Her şey dahil otel tercih ediyoruz her zaman. Yeni okul dönemi öncesi iyi bir dinlence olur bize. Sonra zaten rutine dönüş🙏🏻

Bu ara hiç kitap okuyamadım. Talebe duruyor öylece. Gittiğim yere götürüyorum ama benle birlikte hava değişimi yaşıyor sadece😊

57.gün de dolabımdan giyiniyorum✨
İyi tatiller canım 🥰

Ohh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyo 😅
Börülce hiç denemedim. Patlıcan közlemeye cok üşendim canım çekince marketten alırım napıyım 😆
Benim eşim de karnıyarıkta aynısını yapıyor. Ben karnıyarık yapmıyorum hiç. Patlıcan üzerine domates sarımsak limon sıkıp pişiriyorum sadece, lezzetli oluyor. Çocuklarda yemez en çok kendim için koyuyorum 😅

😁Burda ekime kadar soğumaz hava galiba ama geçen yıl soğumuştu sanki 😁
Ama benim kışlığım çok az zaten kaldırırken baya eleme yapmıştım ev giyimi de dahil baya ihtiyacım var parça parça alırım liste yapıp
Aynen bende öyle yapacağım 😊

Ben de bu ayın kitabını okumaya başlamadım maalesef. Başlayacağım şu yoğunluk bir bitsin bakalım.

Dün küçük oğluma çalışma masası almıştık o geldi. Çok mutlu oldu sayfalarca çizgi çalışması yaptı umarım daim olur bu heves 😂

Teşekkür ederim.

Ayy kışlıkları çıkarmak için hiç acelem yok. Sevmiyorum zaten kışı da kışlık giyimi de. Az da olsa çok yer kaplıyorlar😏
Ya ben çok seviyorum kışı bu yıl özellikle çok özledim 😆
Yazın kıyafeti zor giydim kışın en azından giydiklerim zoruma gitmez 😆

Ben de bu ayın kitabını okumaya başlamadım maalesef. Başlayacağım şu yoğunluk bir bitsin bakalım.

Dün küçük oğluma çalışma masası almıştık o geldi. Çok mutlu oldu sayfalarca çizgi çalışması yaptı umarım daim olur bu heves 😂
Ayyy inşallah geçmez hevesi
Çizgi calısması hiç sevmezdi oğlum. Yazısı bu yıl okunaklı hale geldi 😆

Benim eşim de karnıyarıkta aynısını yapıyor. Ben karnıyarık yapmıyorum hiç. Patlıcan üzerine domates sarımsak limon sıkıp pişiriyorum sadece, lezzetli oluyor. Çocuklarda yemez en çok kendim için koyuyorum 😅
Ben de kendime domatesli yapıyorum çok severim ben de 🥰
Limonlu hiç denemedim ama deneyeyim

Ohh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyo 😅
Börülce hiç denemedim. Patlıcan közlemeye cok üşendim canım çekince marketten alırım napıyım 😆
Misafir için kolaylık oluyor ya köfteli bir yemek yaparım firinda yada patlıcan oturtma yaparım hem kirlenmiyor mutfak kizartacagim diye.
Yanına pilav corba kolaylık
Kendimize yaparkende patlıcanı az koyuyorum kızım yemiyor eşimde az yer.
Karnıyarıklik 3 pişirimlik yapsam yetiyor.

Yemek yapıyım artık.
Saçım yagli kaldı. Yikayayim sonra.
Halılarım yıkamadan geldiler yarın sererim.

Çay da yapmıştım ne güzel oturuyordum 😄

eroş dısarıya kaçmış nasıl gitmiş hiç anlamadım aradım aradım yok kapıyı bi açtım kapının önünde duruyormuş neyse ki ayyy ne varsa dısarda resmen cehennemden kacıyo gibi kaçıyo 😆
kısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar :KK37:

Mia- Mia- belleza belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mikan Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.

S sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?

kısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar :KK37:

Mia- Mia- belleza belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mikan Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.

S sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
Alıcaz inşallah ama bakalım ne zaman 😅

Back
X