evet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlarda :olamaz::KK70::KK70:

Yaa çıkmadı mı şarj başlığı. Eskiden kulaklık bile çıkardı yahu 😁

Aaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artık 😅
Çok tuhaf media mark gibi yerlerde yokmudur.
Sadece kablo çıkıyor. Adaptörü kendin alıyorsun artık😏

Ben de tam beğenemedim kaliteli olsun diye bakmıştım da 10 bin lira veremem günah 5 bin bile çok 🥲
Çok rahat ayakkabı nerdeyse günlük kullanıyorum yaz kış . 2-3 yıl olmuş alalı. Bence mağazada dene başka renklerini de dene öyle karar ver.😊
Bu seçtiğin süet gibi çok toz tutar.

kısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar :KK37:

Mia- Mia- belleza belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mikan Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.

S sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
Evet canım annemdeyim
Kışlık hazırlıklar yapıyoruz çok vaktim olmuyor
Yarın da hastaneye gideceğiz annemi genel muayeneye götüreceğim
Bir sürü iş var

Sen nasılsın

Hep spor giyiyorum ben, yaz kış. 4 çift eledim bu sene. Yazlık sporum yine var ama terlik ve sandalet ile geçirdim yazı. Önceden açık ayakkabı giymezdim, bu sene tam tersi oldu. Fakat kış için almam lazım. Botları ancak kar, yağmur yağınca giyiyorum. O da çok nadir İstanbul havasında😊

Evet canım annemdeyim
Kışlık hazırlıklar yapıyoruz çok vaktim olmuyor
Yarın da hastaneye gideceğiz annemi genel muayeneye götüreceğim
Bir sürü iş var

Sen nasılsın
oh mis, inşallah annenin sonuçları da güzel çıksın canım, bende iyiyim, ev çocuklar, 1. sınıf analığı heyecanı falan derken geçiyor günler.

yok kuzum ortancalar yaşıt, benim küçük seninkinden 1 yaş büyük gibi.

büyük 2014'lü
ortanca 2019 Şubat
küçük 2020 Kasım
Evet ortancalar yaşıtmış 🤩
Benim küçük 2022 Temmuzlu
Ben de diyorum küçük ben doğurduğumda bebekti ne ara bu kadar büyüdü diye 🤭

Merhaba Kızlar, İstanbulu Bilen Var Mı Aranızda? İki Gün Taksimde Konaklayacağım Da, Gezme Yeri Ve Yemek Mekanı Önerisi Alabilir Miyim? Gündüz Tekim-Toplu Taşıma İle Gidebilirim. Akşam Eşimle Birlikte

Back
X