• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demi bencede 😂
Öğlen gittik okula geri dönüp dönüp geldi gözleri dolu bir şekilde dün de ağlamış okulda 😬
Bi kaç güne alışır inşallah Giderken çok kaygılıyım diye gidiyo sanki askere gidiyo 😅
Neden öyle
Birinci sınıfta da mı böyleydi
Öğretmen veya arkadaşları işe arası nasıl
Anlatmadığı şeyler olabilir mi

Selama kızlar biz bir geldik hastalıktan gözümü açamıyoruz kaç gündür hastanede serumlardayız🥹🥹🥹
Geldiğim günün akşamı küçük kızımın doğumgünün yaptık o sabah başladı hastalık ablamlara anneme filanda hep bulaştı ya herkes hasta🥹🥹

Selama kızlar biz bir geldik hastalıktan gözümü açamıyoruz kaç gündür hastanede serumlardayız🥹🥹🥹
Geldiğim günün akşamı küçük kızımın doğumgünün yaptık o sabah başladı hastalık ablamlara anneme filanda hep bulaştı ya herkes hasta🥹🥹
Oyy çok geçmiş olsun
Çok kötü salgın demek ki
Kimi duysam hasta

Neden öyle
Birinci sınıfta da mı böyleydi
Öğretmen veya arkadaşları işe arası nasıl
Anlatmadığı şeyler olabilir mi
Anaokulundan beri böyle canım o zaman okulu görünce ağlamadan önce bide istifra ediyodu kıyamam 😞okul sevmiyo ilk günden beri. Yani destek almak için gittik doktora kaç kere. Devlete gittik ilaç verelim dedi yok artık dedim sakinleşsin diyeymiş kaygılı bir çocuk. Özele götürdük o da çocuğunuzun mizacı bu dedi. Anaokulundayken bana şey diyodu beni okula bırakıp giderken ya sana araba çarparsa bişey olursa diyodu 😕
Hep böyle kaygıları var öğretmeni de duygusal zekası geride diyodu. Geçen sene biraz daha iyiydi gerçekten öyle duygularını yönetmekte zorlanıyo. Bakalım daha ilerde böyle zorlanırsa gerçekten yine destek alırız

Geçmiş olsun canım 😔
Doğum günü kutlu olsun minnoşun nice mutlu yaşları olsun inşallah😍

Anaokulundan beri böyle canım o zaman okulu görünce ağlamadan önce bide istifra ediyodu kıyamam 😞okul sevmiyo ilk günden beri. Yani destek almak için gittik doktora kaç kere. Devlete gittik ilaç verelim dedi yok artık dedim sakinleşsin diyeymiş kaygılı bir çocuk. Özele götürdük o da çocuğunuzun mizacı bu dedi. Anaokulundayken bana şey diyodu beni okula bırakıp giderken ya sana araba çarparsa bişey olursa diyodu 😕
Hep böyle kaygıları var öğretmeni de duygusal zekası geride diyodu. Geçen sene biraz daha iyiydi gerçekten öyle duygularını yönetmekte zorlanıyo. Bakalım daha ilerde böyle zorlanırsa gerçekten yine destek alırız
Kıyamam yaa
O zaman baya düzelmiş kusma filan yoksa artık

Ortaokulda daha iyi olacaktır inşallah
Babasının işi filan etkilemiş olabilir mi peki
Destek aldığınız kişi bir sebep söyledi mi

Kıyamam yaa
O zaman baya düzelmiş kusma filan yoksa artık

Ortaokulda daha iyi olacaktır inşallah
Babasının işi filan etkilemiş olabilir mi peki
Destek aldığınız kişi bir sebep söyledi mi
Yok canım öyle bişey demedi ama 2 3 yaşından beri böyle yüksek sesten çocuklardan çok korkuyodu o zamanlarda zamanla onları aştık bunları da aşarız inşallah bi kere demiştim ya A harfinden korkuyodu tuvalete girmek istemiyodu klozetin markasından dolayı 😅 şimdi gülüyorum ama çok zor günlerdi yaa

Yok canım öyle bişey demedi ama 2 3 yaşından beri böyle yüksek sesten çocuklardan çok korkuyodu o zamanlarda zamanla onları aştık bunları da aşarız inşallah bi kere demiştim ya A harfinden korkuyodu tuvalete girmek istemiyodu klozetin markasından dolayı 😅 şimdi gülüyorum ama çok zor günlerdi yaa
Benim oğlum da yüksek sesten korkardı rahatsız olurdu
Hala sesim yükselsin ürker😔

İnsan tabi yaşarken çok zor geliyor
İnşallah her şeyi gülerek anlatırsın canım🥰
Onlar büyüyor da bizler de büyüyoruz

Hellöö

Okullu anneler, öğretmenler! Hepimize başarılı bir yıl dilerim.

Ortaokula başladık bu yıl biz.
Biraz yoğun bir programımız var.
Okul çıkışı dershaneye de yazdırdık ki, tabletle ilgilenmesin.

Okul sınıfımız çok kalabalık. Çözüm üretilmesini temenni ediyorum.

İlk günden ödevle başladık. Sakinleştiriciye başlasak iyi olacak sanki :D
Hoşgeldin hayırlı olsun yeni dönemimiz 😄

Geçmiş olsun doğum gününüz kutlu olsun 😊

Hala sular gelmedi ama bir şekilde mutfağı toparladım.
Çayımı yaptım kızım ödev faslını çok uzattı okuldan gelince odasında oynadı tatilde tablete fazla karışmadım ama okul dönemi ödev bitince bakabilecegini söyledim. Şimdilik iyi gidiyoruz (2. Gün 😅)

Günaydın kızlar
Bugün sadece günaydın yazdığım şükür dolu bir gün
Negatif bişeyler yazmadım çok şükür🙏

Hergün pozitif olmaya çalışacağım yeni hedefim bu
Çünkü negatif hasta düşünceli olunca hep negatif çekiyorum hayatıma

Çok güzel bir gün hepimiz için❤️

Oğluma kahvaltı hazırladım
Yumurtalı ekmek kızarttım
Yarın ne yapsam acaba kahvaltıya

Genelde yumurtalı tarifler oluyor çocuk da çok istemiyor haklı olarak

Sonra kedicikleri de besledim
Çok güzel sarı bir kedi gelmiş bence cins kediyle çiftleşme sonucu olan bir yavru çünkü scottish yüzü sadece rengi sarı
Ürkek ama kaçıyor
Beni görünce kaçtı sularını tazelemek için kapıyı açtığımda geliyordu yavaş yavaş
Ne verdi diye merak ediyor

Sabahları artık uyumak istemiyorum umarım başarılı olurum
Erken yatınca çok zor kalkmıyorum hem de rahat uykuya dalıyorum
10:30 da uyumayı planlıyorum hergün
Sabah sabah çok yazdım yine
Şimdilik böyle🙈

Oğluma kahvaltı hazırladım
Yumurtalı ekmek kızarttım
Yarın ne yapsam acaba kahvaltıya

Genelde yumurtalı tarifler oluyor çocuk da çok istemiyor haklı olarak

Sonra kedicikleri de besledim
Çok güzel sarı bir kedi gelmiş bence cins kediyle çiftleşme sonucu olan bir yavru çünkü scottish yüzü sadece rengi sarı
Ürkek ama kaçıyor
Beni görünce kaçtı sularını tazelemek için kapıyı açtığımda geliyordu yavaş yavaş
Ne verdi diye merak ediyor

Sabahları artık uyumak istemiyorum umarım başarılı olurum
Erken yatınca çok zor kalkmıyorum hem de rahat uykuya dalıyorum
10:30 da uyumayı planlıyorum hergün
Sabah sabah çok yazdım yine
Şimdilik böyle🙈
Günaydin canım 🥰
Bizim kahvaltılarımız hep aynı yumurta peynir zeytin ekstra şeyleri oğlum yemez börek pankek felan yerde her gün yapmıyorum onları da. Erken uyuma fikri güzel zaten sabah erken kalkıp günü dolu dolu yaşamış oluyoruz

Günaydın kızlar 😊

Dün birkaç parça kıyafet siparişi verdim.
Akşamları oldukça soğuk oluyor ve pijamalarımı eledim 3 yıl giydim.Sipariş verdim.
Başka birkaç ürün daha aldım deneyip öyle karar vereceğim.

Dün sular yoktu bugün biraz fazla işim var öğlene kadar toparlarım sonra dinlenirim.
Dondurulmuş ıspanağı pisirdim tadı iyiydi. Devamını alabilirim.
Bugün kavurma veya haşlama yapacağım pilav salata.

Günaydın kızlar 😊

Dün birkaç parça kıyafet siparişi verdim.
Akşamları oldukça soğuk oluyor ve pijamalarımı eledim 3 yıl giydim.Sipariş verdim.
Başka birkaç ürün daha aldım deneyip öyle karar vereceğim.

Dün sular yoktu bugün biraz fazla işim var öğlene kadar toparlarım sonra dinlenirim.
Dondurulmuş ıspanağı pisirdim tadı iyiydi. Devamını alabilirim.
Bugün kavurma veya haşlama yapacağım pilav salata.
Güle güle giyin canım 😍
Burası iki gündür çok sıcak yinee bende üşümek istiyorum 😑

Back
X