- 23 Eylül 2013
- 26.127
- 54.546
- 798
Listemde ilk sıradaydı ve ilk bunu al dedin başka kitap okuyamazdim zatenAaa almışsın okuduktan sonra fikirlerini merak ediyorum![]()

Sen ne okuyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listemde ilk sıradaydı ve ilk bunu al dedin başka kitap okuyamazdim zatenAaa almışsın okuduktan sonra fikirlerini merak ediyorum![]()
Listemde ilk sıradaydı ve ilk bunu al dedin başka kitap okuyamazdim zaten
Sen ne okuyorsun ?
Çok geçmiş olsun canım sıra sana geldiGünaydın dün ilaç içip uyudum boğazlarım hafif acıyor kaç gündür ama çok ilerlemedigi için bekledim geçer diye geçmedi.
Farenjit olabilirim bilmiyorum.
Bugün temizlik günüm
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım sıra sana geldi![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın dün ilaç içip uyudum boğazlarım hafif acıyor kaç gündür ama çok ilerlemedigi için bekledim geçer diye geçmedi.
Farenjit olabilirim bilmiyorum.
Bugün temizlik günüm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Daha iyiyim iyileştim sayılırMia- nasıl oldun canım
Kolay gelsin canım yaparsın bu hafta benim de çok işlerim var planlama yaparım birazdan Dün biz de maç izlemeye meydana gittik cok heycanlıydı ben şampiyon olarak kabul ediyorumSelam kızlar
Pazar günümüz çok yoğun geçti.
Yutdisindan yeğenim geldi anneme gezdik biraz alışveriş yaptık hediye aldım
Sonra eve geldik ve arkadaşlarımız geldi. Akşam oldu.
Hafta sonumuz böyle geçti.
Yeni hafta ve çok fazla işim var.
Ve bir sürü iş erteledim.
Pişman değilim.
Motivasyonum enerjim yerinde.
Henüz bir planlama yapmadım,işlere başlamadım ama evet geldim başlıyorum
Uykum ancak açıldı![]()
Ülkemizi gururla temsil etmeleri bile güzelKolay gelsin canım yaparsın bu hafta benim de çok işlerim var planlama yaparım birazdan Dün biz de maç izlemeye meydana gittik cok heycanlıydı ben şampiyon olarak kabul ediyorum![]()