Günaydın
Yerim onları nereye gittiler acaba
Heroş bütün gece uyumadı yaa kudurdu resmen hava serinleyince inanılmaz bi enerji geliyo aynı annesine çekmiş
Selam kızlar Dün akşamdan mutfağı hazır hale getirdim.
Bulasik makinesini temizleri yerleştirdim.
Çaydanlığı temizleyip su doldurdum.
Sabah hem kolaylık hemde motivasyon veriyor
Her akşam alışkanlık haline getirmek istiyorum tekrar
Dün kalan yesilliklerinin hepsini yıkadım.
Ufak tefek çok işler yaptım.
Günaydın canım. Neler yapacaksın detay. Ben de dün banyo dolabını temizledim ilaçları alalı epey olmuştu hepsini eledim sadece yanık kremi kaldı
Eşimin dolabından iki tişört eledim. Balkonu yıkadım. Bugün kalan işleri yaparım.
Günaydın canım. Neler yapacaksın detay. Ben de dün banyo dolabını temizledim ilaçları alalı epey olmuştu hepsini eledim sadece yanık kremi kaldı
Eşimin dolabından iki tişört eledim. Balkonu yıkadım. Bugün kalan işleri yaparım.
boğaz ağrısına sıcak soğuk iyi gelmez. ılık içmelisin. bol sıvı tüketeceksin. bir de gargara yapabilirsin kaya tuzlu su veya ingiliz karbonatlı suyla. Ben iyot damlatıp suya öyle gargara yaparım.
eğer ki iltihap olduysa antibiyotiksiz geçmiyor ya da uzun sürüyor.
son dönemde boğaz ağrım veya boğaz kuruluğum hep alerjiden oldu. boğazım acımaya başladığında alerji ilacımı kullanıyorum 2-3 gün, azalıyorsa başka bir şeye gerek kalmamış oluyor. alerji ilacını da 3 günden sonra kullanmama gerek kalmıyor.
Günaydın kızlar
Ev toplu. Kahvaltı yapacağım. Ama böyle yalnızken hiç canım istemiyor. Saat 13:00 de veli toplantısı var. Sonra kızımı alır dönerim. Arada dizi izlerim.