Ben tabi çalışan olarak hafta sonu bi gazla 3 katı hallettim, çamaşırları yıkadım, katladım, yerleştirdim, üşenmemeye çalıştım ki hafta içi rahat edeyim diye. ama bugün yine işe geç kaldım sabah çocuklar son dakika kahvaltı edesileri tuttu hazırladım ama 2 lokma yediler neyse bi düzen olacak inşallah.
Kızlar şöyle hergün minimalizmle ilgili paylaşım yapmak ve planlama ile ilgili paylaşımlar yapmak istiyorum. Ama süreli olacak ve öz disiplin içerikli olabilir tam net bir şey yok. Bunu düşüneyim.
Fikirleriniz varsa bekliyorum. Birseyler yapalım.
Kızlar şöyle hergün minimalizmle ilgili paylaşım yapmak ve planlama ile ilgili paylaşımlar yapmak istiyorum. Ama süreli olacak ve öz disiplin içerikli olabilir tam net bir şey yok. Bunu düşüneyim.
aslında burada aktif olan arkadaşlarla minimalizmi kendimize hayat tarzı olarak benimsedik gibi düşünüyorum, bugün sana gelip çekmecelerini kontrol edeyim desem (örneğin) çok bir şey çıkmaz, hepimiz ara ara el atıyoruz, kullanmadığımızı ihtiyaç sahibine veriyoruz, alırken gerçekten ihtiyacımız olup olmadığını biliyoruz.
Ama motivasyon anlamında kesinlikle paylaşım yapmak hepimize ve yeni gelen arkadaşlara çok faydalı olacaktır, bizimde unuttuğumuz atladığımız şeyler illa ki vardır onları görür ve buraya katkı sağlayabiliriz bizde.
Ben tabi çalışan olarak hafta sonu bi gazla 3 katı hallettim, çamaşırları yıkadım, katladım, yerleştirdim, üşenmemeye çalıştım ki hafta içi rahat edeyim diye. ama bugün yine işe geç kaldım sabah çocuklar son dakika kahvaltı edesileri tuttu hazırladım ama 2 lokma yediler neyse bi düzen olacak inşallah.
Yap tabi ki canım burası beni çok motive ediyo . Detoks yaparken de alışveriş yaparkende kendimi gözlemlemeyi öğreniyorum evimi kendimi kontrol altında tutabilmeyi öğreniyorum