Çok sağol canım çok geçmiş olsun size de
Benim en sevdiğim eğlenerek keyifle okuduğum Oblomov du. Sadece bir kısmı aşırı sıkıcıydı orayı atlattığın zaman hemencik bitmişti. Anna Karanina da çok güzeldi onda da sıkıcı bölümler vardı tabi ki ama tam kışın okumalık bir kitap baya kalın zaten bir kış boyunca sürebilir
Bir ropörtaj vardı aklıma hep o geliyo üç tane evlilik programı sunucusu sayın diyorlar herkes sayıyo üç tane klasik roman soruyolar adam Anna karanına 1 Anna karanına 2 Anna karanına 3 diyo

Geçmiş olsun canım bu gece ateşlenmezler inşallah
Kolay gelsin

Birde benim en sevdiğim 2. Kitap Cennetin Doğusuydu onu da okumadıysanız okuyun kızlar çok güzeldi. Gazap üzümlerini okuduğum zaman başka bir kitabını da okumalıyım diye düşünmüştüm .

Insallah canım çok zor oluyor ateşlenince
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Evet canım ben de evi toparladım mutfağı topladım market siparişi verdim. Akşam yemeğini yaparım Uykusuzum başka bişey yapasım da yok

Güle güle kullan canım gratiste indirim mi vardı neler aldın

Evet canım gogol

Güle güle kullan aldıklarını
Neler aldın gratisten
Saç kremi, kaş maskarası, ayak peelingi, deodorant.

Tolstoy güzel İtiraflarım, İnsan Neyle Yaşar, İvan İlyiç’in ölümü
Victor Hugo Bir İdam Mahkumun Son Günü

Insallah canım çok zor oluyor ateşlenince
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.

Bugün bir kaç arkadaş kahvaltımızı parkta yaptık. Kahvaltılıkları evden koyduk, termosa da çay.. Açık havada güzel yeniyor. Öncesinde evi toplayıp lavabo wc temizlemiştim. Gelince de çamaşırları sıraya koydum, yıkanıyor. Çamaşır işini Cumadan bitirmeyi seviyorum. Ödevleri de bugün halledersek hafta sonu rahatız
Pazar’a tiyatro kursu için randevu aldım kızıma. Deneme dersine girecek, severse devam eder.

Geçmiş olsun umarım hasta olmazsın kızında hafif atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…