Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım baş ağrın olmamasına sevindim. Afiyet olsunGünaydın kızlar
Nasılsınız
Uzun bir aradan sonra baş ağrısı çekmeden uyandığım bir gün oldu
Dün peynirli börek yapmıştım çay yaptım şimdi onunla kahvaltı yapacağım
Oğluma içli köfte yapacağım seviyor gelince sürpriz olsun
Gerçi bugün geç gelecekmiş teknoloji takımı seçmeleri varmış
Seçilmek istiyor inşallah olur
Sabah kolay uyandım
Kedicikleri besledim baya soğuk oluyor artık sabahları
Soğuk hiç sevmiyorum yaa
Merdiven boşluğundaki yerin kapısını açtım içini temizledim kutu koydum üşüyen kedicikler girsin diye ama yok onlar illa kapının önünde soğuk mermerde titreyerek duracaklar
Neden bilmiyorum
Arabamda da bir sıkıntı var bugün giderken titremeye başladıbaya korkuttu beni
Sabah sabah 6 kitap aldım
Kil hamuru aldım oynarım
Giyilmeyen bir kaç kıyafet ayırdım
mutfak tezganı akşamdan tertemiz bırakıyorum sabah çok kolaylık oluyor hem de uykulu uykulu iş gözümde büyümüyor
Yeni hedefim bu
Geçmiş olsun yaaGünaydın canım baş ağrın olmamasına sevindim. Afiyet olsun
Biz gece uyuyamadık oğlum ateşlendi öksürük hapşuruk boğazım acıyo diyo okula gitmez bugün dinlenir evde.
Hangi kitapları aldın canım ben de bir kaç tane aldım. Mösyö İbrahim ve Kuranın Çiçeklerini bitirdim 50 sayfaydı sanırım çok sevdim . Sırça Köşkü'nü birde Zaman Makinesi ni aldım . Muhteşem Gatsby ı bu sefer okuyabildim bitmek üzere
Sağol canım ilaçları var onları verdim vitamin de almıştım toparlar bugün inşallahGeçmiş olsun yaa
Çocuklar hasta olunca daha zor oluyor
İlaç verdi mi doktor ya da evde olanlardan vitamin filan destekle
Ihlamur bal iyi gelir inşallah
Biran önce iyi olması dileğiyle
Yılkı atı ,palto, çalıkuşu ,pal sokağı çocukları, beyaz gemi
Okudukların var mı içinden
Çalıkuşunu ortaokulda okumuştum diye hatırlıyorum
Muhteşem Gatsby nasıl
Ben de yaaSağol canım ilaçları var onları verdim vitamin de almıştım toparlar bugün inşallah
Ben de sanki çalıkuşunu okumuştum canım .
Muhteşem gatsby güzel gibi çokta severek okumuyorum ama akıcı gidiyo bir Oblomov Anna karanina değil benim için Rus edebiyatı seviyorum galiba![]()
Teşekkür ederim canım inşallah. Ateşliyken uykusunda sürekli konuşuyo hiç uyuyamadık çok korkuyorum ateşlenmez inşallah bu gece.Günaydın kızlar
Ben de gece gece pijama siparişi verdim
Sabah da gratis indirimi görünce ordan sipariş verdim. Yattığı yerden para harcamak bu olsa gerek.
S sarahconnor Palto Gogol değil mi? Ve Beyaz Gemi okumuştum. Pal Sokağı Çocukları’nı da okul zamanlarından anımsadım.
Kışın güzel okuyor okumak. Kahve kitap
Scss94 geçmiş olsun oğluşuna. Bugün okula gitmezse hafta sonuyla birlikte toparlanır inşallah.
Güle güle kullan canım gratiste indirim mi vardı neler aldınGünaydın kızlar
Sabah da gratis indirimi görünce ordan sipariş verdim. Yattığı yerden para harcamak bu olsa gerek.
S sarahconnor Palto Gogol değil mi? Ve Beyaz Gemi okumuştum. Pal Sokağı Çocukları’nı da okul zamanlarından anımsadım.
Scss94 geçmiş olsun oğluşuna. Bugün okula gitmezse hafta sonuyla birlikte toparlanır inşallah.
Evet canım gogolGünaydın kızlar
Baş ağrın olmamasına sevindim, ne çok şey yapmışsın sabah sabahGünaydın kızlar
Nasılsınız
Uzun bir aradan sonra baş ağrısı çekmeden uyandığım bir gün oldu
Dün peynirli börek yapmıştım çay yaptım şimdi onunla kahvaltı yapacağım
Oğluma içli köfte yapacağım seviyor gelince sürpriz olsun
Gerçi bugün geç gelecekmiş teknoloji takımı seçmeleri varmış
Seçilmek istiyor inşallah olur
Sabah kolay uyandım
Kedicikleri besledim baya soğuk oluyor artık sabahları
Soğuk hiç sevmiyorum yaa
Merdiven boşluğundaki yerin kapısını açtım içini temizledim kutu koydum üşüyen kedicikler girsin diye ama yok onlar illa kapının önünde soğuk mermerde titreyerek duracaklar
Neden bilmiyorum
Arabamda da bir sıkıntı var bugün giderken titremeye başladıbaya korkuttu beni
Sabah sabah 6 kitap aldım
Kil hamuru aldım oynarım
Giyilmeyen bir kaç kıyafet ayırdım
mutfak tezganı akşamdan tertemiz bırakıyorum sabah çok kolaylık oluyor hem de uykulu uykulu iş gözümde büyümüyor
Yeni hedefim bu
Geçmiş olsun canım, hastalık çok fena herkes hasta ya çevremde herkes. İnşallah hemen düzelir oğlun da, çocuklar hasta olmasınGünaydın canım baş ağrın olmamasına sevindim. Afiyet olsun
Biz gece uyuyamadık oğlum ateşlendi öksürük hapşuruk boğazım acıyo diyo okula gitmez bugün dinlenir evde.
Hangi kitapları aldın canım ben de bir kaç tane aldım. Mösyö İbrahim ve Kuranın Çiçeklerini bitirdim 50 sayfaydı sanırım çok sevdim . Sırça Köşkü'nü birde Zaman Makinesi ni aldım . Muhteşem Gatsby ı bu sefer okuyabildim bitmek üzere
Çok güzel kitaplarGeçmiş olsun yaa
Çocuklar hasta olunca daha zor oluyor
İlaç verdi mi doktor ya da evde olanlardan vitamin filan destekle
Ihlamur bal iyi gelir inşallah
Biran önce iyi olması dileğiyle
Yılkı atı ,palto, çalıkuşu ,pal sokağı çocukları, beyaz gemi
Okudukların var mı içinden
Çalıkuşunu ortaokulda okumuştum diye hatırlıyorum
Muhteşem Gatsby nasıl
Oo neler almışsın, güle güle kullanGünaydın kızlar
Geçmiş olsun eylüle, çok üzüldüm hemen toparlansınlar inşallah tüm kuzucuklarSelam kızlar alışverişler yapılmış
Kitaplar alınmış
Güle güle kullanın
Dün kızımda ateslendi üzerini açık tutmaya çalıştım inşallah bu akşam daha iyi olur ateşlenmez.
Sabah işlerimi bitirdim
Tüm yazlık ve kışlık kıyafetimi salona koydum.
Yavaş yavaş kombinleme yapacağım.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar alışverişler yapılmış
Kitaplar alınmış
Güle güle kullanın
Dün kızımda ateslendi üzerini açık tutmaya çalıştım inşallah bu akşam daha iyi olur ateşlenmez.
Sabah işlerimi bitirdim
Tüm yazlık ve kışlık kıyafetimi salona koydum.
Yavaş yavaş kombinleme yapacağım.
Slm canım bugün daha iyiyim
Baş ağrın olmamasına sevindim, ne çok şey yapmışsın sabah sabahkitaplar çok güzel, mutfak işi kesinlikle çok güzel oluyor, mutfak düzeni denince aklıma
Anka geldi, onun hedefiydi, özledim çok uzun zamandır görmedim buralara, huhuhh duy sesimi
Geçmiş olsun canım, hastalık çok fena herkes hasta ya çevremde herkes. İnşallah hemen düzelir oğlun da, çocuklar hasta olmasın
Çok güzel kitaplarRus edebiyatından en sevdiğiniz hangisi?
Scss94 Anna karenina mı? Bi videoda bi anlatımı vardı, yazarının sonunda ağladığına dair, en kısa sürede alıcam.
Oo neler almışsın, güle güle kullan
Geçmiş olsun eylüle, çok üzüldüm hemen toparlansınlar inşallah tüm kuzucuklar
Mia bayaa minimal aslında senin dolabın ben çok eleme yapamayacağını düşünüyorum ki eleme artık![]()