• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyosunu ödevini kendi yapar o konuda bir problem yok ama süreç uzuyor banyo saati yemek saatine denk geldiği günler oldu veya uyku saatine yakın bitirdiği zamanlar oluyor ödevini gibi şeyler.
Olur öyle şeyler iknayla iş yaptırmak benim günlük rutinim 😆

Elinde dosya oluyo canım hep adı neydi onun kalın bişey varya ona tutturuyor ödevi okuldan en son o çıkıyo ödev yapıyomuş rehber öğretmen evde dövüyoruz felan sandı herhalde 😁😁
😅 Yaa çok mantıklı aslında keşke bu ödev süreleri okulda olsa son ders ödev yapmak olsa 🙃

Bu iyi bir fikir bir Avrupa ülkesinin eğitim sistemi bu şekildeydi. Tüm ödev ve çalışmalar okulda yapılıyordu. Eve ödev getirmek yoktı
Olması gereken buymuş gibi geliyor.
Zaten 8- 15 saatleri okulda geçiyor.
Konuları unutmamalari için son ders genel değerlendirme yapılabilir. Sonra eve gelince oyun oynasın dinlensin.

Olması gereken buymuş gibi geliyor.
Zaten 8- 15 saatleri okulda geçiyor.
Konuları unutmamalari için son ders genel değerlendirme yapılabilir. Sonra eve gelince oyun oynasın dinlensin.
3 e kadar eğitim 5e kadar çalışma ama çok ciddi alt yapı gerekir okulların kampüs benzeri olması gerekir zor iş

Yemek yedik sofrayı topladim eşim sipariş dağıtımına çıktı.
Kızım banyoya girdi şimdi konuşma motivasyonu etkisi galiba 😅
Çayımı demledim dinleniyorum 😌
Birazdan yüzümü temizler bakım yaparım.
Kitap okuma yaparız.

Back
X