- 23 Ekim 2018
- 16.412
- 38.046
- 598
Sabah ekmeğe çikolata sürüp yedim kahvaltıda ondan çok canım çekmediAfiyet olsuun
Bir tane çok az amaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ekmeğe çikolata sürüp yedim kahvaltıda ondan çok canım çekmediAfiyet olsuun
Bir tane çok az amaa![]()
Evet bak bu güzel bir örnek. Benim oturtmak istediğim tam olarak ne ondan da emin değilim aslında, sadece rutinlerim olsun günlük genel şemam belli olsun istiyorum. Başta bu konu sanırımBirikimi yıllardır uğraştım ve yarıda bıraktım.
Hemen birikim olsun istiyordum kendimi bu yüzden çok kısıtlardım. Sonra birkaç ay sonra alışveriş yaparken bulurdum. Birikim giderdi ve üstüne taksit borç eklenirdi.
Bu yıl daha yavaş ve hedefe yoğunlaşınca alışkanlık haline getirdim.
Sabah ekmeğe çikolata sürüp yedim kahvaltıda ondan çok canım çekmedi![]()
Ben de başka şeyleri çok yedim sanırımdün ben biraz çok yemişim cok midem bulandı agrıdı sen doğru olanı yapmışsın
![]()
Çok kapsamlı bir şey günlük planlama o yüzden daha somut hedef bulmalısınEvet bak bu güzel bir örnek. Benim oturtmak istediğim tam olarak ne ondan da emin değilim aslında, sadece rutinlerim olsun günlük genel şemam belli olsun istiyorum. Başta bu konu sanırım![]()
Evet zaten nerden başlayacağımı bilmiyorum ondan ilerleme kaydedemiyorumÇok kapsamlı bir şey günlük planlama o yüzden daha somut hedef bulmalısın
Ve önceliğin bu hedef olsun![]()
Evet zaten nerden başlayacağımı bilmiyorum ondan ilerleme kaydedemiyorum![]()
Aynı benim oğlum da öyle girerken de hadi diyorum cıkarken deAkşama yemeğim var.
Yanına çorba yaparım.
Eylülü banyoya girmesine ikna etmek var.
Cocuk banyoya girene kadar saatler geçiyor ama girince de çıkmıyorBaşlarken birseylere çok zorlanıyor o yüzden erteleme eğilimi var ama ödevini başlayınca bitirir. Ödev öncesi odasında başka işlerle uğraşır. "Hadi "demeyi sevmiyorum ama diyorum malesef.
Geçen yıl böyle değildi gider odasına ödev yapardı.
Dikkat dağınıklığı için araştırma yapacağım.
Afiyet olsuunBen de başka şeyleri çok yedim sanırım![]()
Ben de bu aralar çok az su içiyorumBenim bu aralar hedefim su içmek henüz litre bazında hedefim yok. Aklıma çay kahve gelince önce su içiyorum. Suyu yeniden hatırlatmaya ve alıştırmaya çalışıyorum. Susadım diyebilmek için.
Dikkat dağınıklığı olsa önceden fark ederdin benceAkşama yemeğim var.
Yanına çorba yaparım.
Eylülü banyoya girmesine ikna etmek var.
Cocuk banyoya girene kadar saatler geçiyor ama girince de çıkmıyorBaşlarken birseylere çok zorlanıyor o yüzden erteleme eğilimi var ama ödevini başlayınca bitirir. Ödev öncesi odasında başka işlerle uğraşır. "Hadi "demeyi sevmiyorum ama diyorum malesef.
Geçen yıl böyle değildi gider odasına ödev yapardı.
Dikkat dağınıklığı için araştırma yapacağım.
Ödevlerine başlayınca bitirir.Aynı benim oğlum da öyle girerken de hadi diyorum cıkarken de
Yoksa banyoyada kalırödev öncesi oyalanabilir canım ödev yaparken dikkati dağınık mı
Bizim ödevlerimiz çok az oluyo oğlum vakit kalsın diye okuldan gelmeden yapıyo ödevini rehber öğretmen cagırmıs cıkarken elinde ödevi görmüş her gün yürürken ödev yapıyomuş neden öyle yapıyosun diye konuşmuşlar![]()
Dikkat dağınıklığı olsa önceden fark ederdin bence
Benim büyük oğlum kendi plan yapalım tek tek yazalım ne yapacağımı dedi geçen hafta . Kendi talep etti yaptık. İlk gün motive şekilde uydu 2. Gün başladı pazarlıklar yapmaya. Çocukların biraz da doğasında var bu aslında insanlığın doğasında olan bir şey yine aynı konu: çabuk haz veren şeylere eğilim.Bu dönem daha çok erteleyici olmaya başladı.
Masasında kalemler vardı dikkatim dağılıyor dedi onları başka yere koyduk.
Önce görevlerini yap arada mola ver sonra zamanın serbest kalsın diye konuşuyordum.
Bugün son kez konuştum sorumluluklar ve sonuçları sana bağlı artık dedim.
Bir süre gözlemleyecegim sadece bakalım.
Elinde dosya oluyo canım hep adı neydi onun kalın bişey varya ona tutturuyor ödevi okuldan en son o çıkıyo ödev yapıyomuş rehber öğretmen evde dövüyoruz felan sandı herhaldeÖdevlerine başlayınca bitirir.
Okuldan gelince serbest zamanı var ama odasına gidince de başka işlerle uğraşıyor ödeve başlamıyor.Başlangıçları erteliyor.
Ödevi yürürken nasıl yapıyor ya hemen bitsin kurtulayım istiyor oyyy![]()